Çalışan Bayanların Kulübü

milletin 1 tanesiyle uğraşamadığı 40 çocukla aynı anda uğraşmak :52::52::52:

bir de her ay düzenli olarak faranjit ' e yakalanmak :52::52::52:

aynen katılıyorum kocaman bi +1 hem de anasıfıysaaa mahvoluyosunuzzz yemek yiyip spora gitcem kızlar gece görüşürüz artık

askerimle tartıştık cnm sıkkın :31:

uww cnm benim askerdeyken oluyo böyle şeyler biz de yaşadık ama hep alttan alan ben oldum tabiki gelene kadar :) sonra acısını çıkarttım ama inan onlar o kadar zor şartlardalar ki insan o tartıştığı anda böyle düşünemiyo ama düşünmek gerekiyo sen de canını sıkma düzelir her şey yoluna girer

uww cnm benim askerdeyken oluyo böyle şeyler biz de yaşadık ama hep alttan alan ben oldum tabiki gelene kadar :) sonra acısını çıkarttım ama inan onlar o kadar zor şartlardalar ki insan o tartıştığı anda böyle düşünemiyo ama düşünmek gerekiyo sen de canını sıkma düzelir her şey yoluna girer

çok tartıştık ama cnm bilmem düzelirmiyiz

çok tartıştık ama cnm bilmem düzelirmiyiz

tabii düzelirsiniz cnm seviyosanız birbirinizi insan en ufak şeyleri bile büyütüyo böyle durumlarda bence biraz sakinleş olay sıcakken de birbirinizi fazla kırmayın insanın psikolojisi bozuluyo çok iyi anlıyorum sizin durumunuzu..benim eşim hakkaride yapmıştı askerliğini telefonda konuşurken bomba patlıyodu tel kesiliyodu aahhh ahhh ne günler geçirdik

günaydın şekerler hayırlı sabahlar hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum

nasılsınız?:119:

günaydın kızlarrr...

8 ay sonra bugün akşam annem geliyor buraya. çooook heyecanlıyım. akşam olsun, annem gelsin bir sarılayım istiyorum:32::32::32:

günaydın kızlarrr...

8 ay sonra bugün akşam annem geliyor buraya. çooook heyecanlıyım. akşam olsun, annem gelsin bir sarılayım istiyorum:32::32::32:

günaydın canım hoşgeldin ayrı ayrı illerdemi duruyordunuz canım ailenle bu arada gözün aydın canım çok sevindim senin adına.

Back