Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım daha vaktin var zaten. acele karar vermene gerek yok ki.
bu sadece kettle
•Isıya dayanıklı özel Alman Schott tasarımlı cam hazne •Gizli ısıtma elemanı •Susuz çalışmama emniyeti:İçinde su olmadığında otomatik olarak kapanır •Çalışırken yanan güç ışığı •360° dönen taban •Kablo saklama bölmesi •2200Watt markası esse
Essede çok güzel şeyler oluyo ürünleri kalitelimidir bilmiyorum ama.
Hoşgeldiniz kısslarr
yavas yavas alaım diyorum cnm :26:
nerde bulabilirim ki bu markayı![]()
hehheheheii bare çeyızmı
![]()
nerde bulabilirim ki bu markayı![]()
Allah kavuştursun şekerim :) az kalmış dayan ben de geçirdim o günleri.. benim de 13 temmuzda düğünüm var kızlaaarrr![]()
rezistansı dışarıda olanı asla amambeğenmiorumbence en önemlisi Kettleların rezistansı dışarıda olduğu zaman çok kireç oluyo temizlemek falan uğraştırıyo modelini de zaten gördükçe eline aldıkça beğeniyosun :)
evet şekerimmmhehheheheii bare çeyızmı
![]()
bursada alışveriş merkezlerinde var şekerim samsunda bile vaar :) ama ordu da yok ona göre![]()
evet julia ya çeyiz yapıyoruz
tmm cnm kolay gelsin görüşürüzkızlar benim artık giyinip çıkmam lazım okul vakti yaklaştı akşama görüşürüzz size iyi muhabbetler![]()
banada banada fıkır verın ozaman bulasık makınası tost makınası utu luxell borekcı fon mak.duduklu alcam fıkırlerınız beklıoom![]()
Selam :80: topiğin hayırlısı olsun bebikbiraz geç kalmışım ama
![]()
![]()
biyaz mı nafıma bak 50 sayfa oldu![]()
he nerden bilsin bu kız müneccimmi nen hemşoNe vuruyosun yaanerden bileyim burda konu açtığını
![]()