- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
ALLAH sizden razı olsun gerçekten bu onun bunun şunun şu bölümün bu bölümün o bölümün derdi değil Ülkemizin derdi ve bu dertle dertlendiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim...Bakın ben matematik öğretmeniyim ve 8. sınıflara giriyorum bu sene lgs senesi ve benim yaptigim canli dersler benim verdigim odevler benim yaptigim takipler olmazsa gercekten cabalayan öğrencilerim nitelikli liseleri kazanamaz ve alt yapisi olan gayret eden öğrencilerime yazık olur.
8 lere yuzyuze egitime acilinca sevindim. cunku uzaktan takip etmek zor oluyordu. beden egitimi öģretmeni resim ogretmeni evden canli ders yapti ben geldim 8 lere yuzyuze ders yaptim ama kimseye cemkirmedim neden onlar evden ders yapıyor ben okula geliyorum diye cunku benim dersimin yapısı bunu gerektiriyordu. olaya profesyonel yaklastim benim dersim sınavda sorulan ana derslerden biriydi ondan ben okulda ders yapıyordum.
simdi ben evden yaptigim derslerde maksimum verimi alabilmek icin oğlumu okula göndermek zorundayım. cunku oglum ben ders yaparken " anne ne olur kapat bilgisayari benim canim cok sıkıldı" diye ağlıyor ve sesi ögrencilere gidiyor.
Şukür oglum ozel anaokulunda ama basimdan atmak icin degil isimi yapabilmek icin gonderiyorum ve otomotiv sektorunde olan esimde hergun ise gidiyor ve kimseye cemkirmiyor niye ben gidip calısıyorum diye.
Birilerini suçlamadan önce olaylara biraz objektif bakabilmeniz dileğiyle.
Keşke... keşke insanlar para kazandığı ekmeğini yediği mesleklerini yaparken bu kadar zorlarına gitmese... Sözüm de meclisten dışarıNe kadar guzel yazmissiniz,yurekten destekliyorum
Surec zaten yeteri kadar problemli, bir de insanlar problem cikarmasa keske.
ben zaten tepkimin size değil böyle düşünen ve veliyi suçlayan okulöncesi öğretmenlerine olduğunu belirttim. bu tarz düşünceleri daha önceden de duydum burada yazan arkadaşta aynı imları bulununca tepki verdim. fazla uzatmaya gerek yok. iyi günler.Meslekte 14 . yılım ,bir cok okul oncesi öğretmeni arkadaşım var,bir çoğuylada bu mevzuyu konustuk.Inanin burada soylendigi gibi aglayan,sızlanan ortalığı birbirine katan kimseyi gormedim.Tabiki biz bakıcı değiliz,biz ogretmeniz,egitimciyiz.Cevremde kimse, veliler çocukları başlarından atmak için okula gönderiyorlar diye düşünmüyor. Biz zaten okuldayız yüz yüze eğitim başladığı ilk günden beri.Isteyen gönderir istemeyen göndermez,sebebi kendi bilecekleri mevzu...
Zaten dikkat ettiyseniz okulların açılmasından taraf olduğumu yazdım. Ben bir öğretmen olarak risk altında olsam da maskemi ve siperligimi takar çalışırım. Herkes önlemini alsa bu sorunlar olmayacak ama millet gezecek diye okullar kapatılıyor. Hala söylüyorum çalışmayan anne göndermesin cocugunu. Calışan annelerin baska caresi yok. Okulların açılmasını da istiyorum.Peki sizce çalışan annelerin çocukları mecbur ilkokula da gitmek zorunda degil mi
Oteli falan gecelim.. avmlerden once okul kapatmanin altinda asla iyi niyetler dusunemem. Hem ayranim dokulmesin hem... buyukler ayranindan olmasin diye uc nokta sonrasini yasiyoruz iste.Okullarin kapanmasini tartisirken haberiniz var mi yilbasi icin Bursa Uludagda yer yok,Boluda cogu otel dolu. En son kapanmasi gereken okullar ilk kapanan yerlerden. Kimse de demiyor neden diye.
Aslinda her yer kapali ama okul acik olmaliydi. Okullar kapaninca kimse evde oturmuyor ki,cuma indirimleri muhabbetine herkes avmdeydi. Kapilara kadar kuyruk vardi. İndirim olunca kimse auvv virus var evde oturalim demiyor,ayagi yanmislar gibi geziyor. Sonra gel burda demagoji yapsinlar,hic cekilmiyor gercekten.Oteli falan gecelim.. avmlerden once okul kapatmanin altinda asla iyi niyetler dusunemem. Hem ayranim dokulmesin hem... buyukler ayranindan olmasin diye uc nokta sonrasini yasiyoruz iste.
Bu sefer özeller de kapanacak gibi görünüyor.yine o soru, şimdi kreşler kapanıyor mu? Hepsi mi kapanıyor yoksa yine özeller hariç mi?
yine o soru, şimdi kreşler kapanıyor mu? Hepsi mi kapanıyor yoksa yine özeller hariç mi?
Biraz erken görüş bildirmişler.Bizim okuldan aciklama geldi,bizi kapsamiyor dediler.
Bilemedim kiBiraz erken görüş bildirmişler.
Henüz emin değiliz ama muhtemelen özelleri de kapsayacak bu defaki kısıtlama.
İçindeyken biz bilip anlayamıyoruz sade vatandaş napsın?Bilemedim ki
Devlet anaokullari tum illerde kapali degilmis guya,onlari kastetmisler.
Aciklama geliyor yarisi yok,duzgun sekilde belirtilse kimse nedir bu diye sormaz. Her seyimiz yarim. Konusmalari bile anlasilmiyor valla.
Sizin bir derneginiz var bildigim kadariyla,orasi da yarin toplantidan sonra kesinlesir diyor. Ben de biraz once gorustum. Bakalim artik,herkes icin hayirlisi.İçindeyken biz bilip anlayamıyoruz sade vatandaş napsın?
‘Özel anaokulu ve kreşler dahil tüm okul öncesi kurumları kapalı’ ya da ‘özel kreş ve anaokulları hariç’ demek bu kadar zor olmamalı.
Aç-kapa, aç-kapa musluk reklamına döndü durumumuz.
Akşamdan beri velilerimize cevap vermekten değil de net cevap verememekten yorgun düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?