- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- 158
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Bakın ben polemik başlatmadım kendi yazdığı seviyesiz mesajlara dahi terbiyemi bozmadım . Meslektaşına hasbam, utanmaz gibi kelimeler kullanabilen birisiyle zaten polemiğe girmem . Bu konuda son yazışımdır , dilerim herkesin kolaylıkla geçirebileceğ bir süreç olur herkesin hakkında hayırlısı olsun ..
Bakın ben matematik öğretmeniyim ve 8. sınıflara giriyorum bu sene lgs senesi ve benim yaptigim canli dersler benim verdigim odevler benim yaptigim takipler olmazsa gercekten cabalayan öğrencilerim nitelikli liseleri kazanamaz ve alt yapisi olan gayret eden öğrencilerime yazık olur.
8 lere yuzyuze egitime acilinca sevindim. cunku uzaktan takip etmek zor oluyordu. beden egitimi öģretmeni resim ogretmeni evden canli ders yapti ben geldim 8 lere yuzyuze ders yaptim ama kimseye cemkirmedim neden onlar evden ders yapıyor ben okula geliyorum diye cunku benim dersimin yapısı bunu gerektiriyordu. olaya profesyonel yaklastim benim dersim sınavda sorulan ana derslerden biriydi ondan ben okulda ders yapıyordum.
simdi ben evden yaptigim derslerde maksimum verimi alabilmek icin oğlumu okula göndermek zorundayım. cunku oglum ben ders yaparken " anne ne olur kapat bilgisayari benim canim cok sıkıldı" diye ağlıyor ve sesi ögrencilere gidiyor.
Şukür oglum ozel anaokulunda ama basimdan atmak icin degil isimi yapabilmek icin gonderiyorum ve otomotiv sektorunde olan esimde hergun ise gidiyor ve kimseye cemkirmiyor niye ben gidip calısıyorum diye.
Birilerini suçlamadan önce olaylara biraz objektif bakabilmeniz dileğiyle.