- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
bende anlam veremedim bu durumaDevlet okul öncesinin açık kalmasının manası yok, 3 saat olabiliyor zaten günlük. Çalışan ebeveyn için manasız. Sınırlamaya rağmen 20 mevcudu olan sınıflar var, kalabalık.
Bizim okul tam gün ama ders saatlerimi ayarlayabilirsem uyku öncesi eve getireceğim, yarım gün gitmiş olacak.
bende öyle düşünüyorum fakat böyle tepki daha fazla oldu devlet okulları için.Özeller için saat kısıtlaması yok.
Devlet anaokulları 30’ar dk’dan 6 etkinlik saati yapacak.
Açıkcası devlet anaokulları biraz özeller açıldığı için kısmi açılmış oldu.
Evet ama onlar da uzaktan eğitim yapamazlar. Sonuçta kimse tatil değil aslında, evden eğitim yapılıyor ama anaokulu ne yapabilir ki uzaktan?bende anlam veremedim bu duruma
söylediğiniz gibi bu düzenleme çalışan anneler mağdur olmasın diye getirildi
kreş ve gündüz bakım evi anaokulundan çok farklı kurumlar
kaldı ki zaten 3 saat devlet okulları 3 saatte çalışan bir annenin işini görebilecek bir süre değil ve anaokulu çocuk bakımı için değil
ama kreş ve bakım evleri bu amaç için var
anaokullarının açık kalması o yüzden mantıksız ve çoğu devlet anaokulunda hijyen sıfır
fakat özel kreşler öyle değil..
bu yüzden tepki çok büyük eğer sadece kreşler açık olsa idi bu denli tepki olmazdı
Ben hiçbirşey anlamadım ne saçma sapan işler yaKızlar şimdi kreşler yine mi kapanıyor?
Hayır sadece devlete bağlı resmi anaokulları ve anasınıfları kapanıyor.Kızlar şimdi kreşler yine mi kapanıyor?
bir Öğretmen olarak düşüncenizden, bencilliğinizden utandım . Allah çocuklarımızı sizlerden korusunAdı üzerinde zaten okul öncesi.
Sen çocuğun tuvaletiyle, ayakkabı bağıyla, terli atletiyle ilgilenmek durumundasın. Bilgi beceri de öğretiliyor elbette ama çocuğumun tuvaletinden, yemeğinden, sağlığından, duygu durumundan bihaber bi öğretmen çarpım tablosunu ezberletse ne olur? Hayır bir de şu durumda herkes bir köstek derdinde. Bana çocuğumu okula göndermemek daha uygun hem maddi olarak kardayım hem sağlık açısından aklım kalmayacak. Ama öğrencilerimi düşünüp burada karalar bağladım küçük çocukla nasıl faydalı olur o eğitim diye. Falanca gelmiş bakıcı değiliz. E sen benim çocuğuma bakmazsan ben senin çocuğuna etkili bir eğitim veremem ki.
Evet bu pandemide 2 yaşında oğlumu kreşe gönderip riske atmam, üstelik sizin gibiler için cidden bencillik.bir Öğretmen olarak düşüncenizden, bencilliğinizden utandım . Allah çocuklarımızı sizlerden korusun
bu hafta iki tane okulöncesi öğretmeni virüs bulaştırdıkları anne ve babasını kaybetti . Neden çünkü sizin gibi evden çalıştığı halde aman elime ayağıma dolanmasın ya da bakıcıya para vermeyip maddi açıdan karda olayım zihniyetindeki insanlar yüzünden.Evet bu pandemide 2 yaşında oğlumu kreşe gönderip riske atmam, üstelik sizin gibiler için cidden bencillik.
Size kendimi açıklayacak değilim, çirkin zihniyetinizle size başarılar, mutluluklar.bu hafta iki tane okulöncesi öğretmeni virüs bulaştırdıkları anne ve babasını kaybetti . Neden çünkü sizin gibi evden çalıştığı halde aman elime ayağıma dolanmasın ya da bakıcıya para vermeyip maddi açıdan karda olayım zihniyetindeki insanlar yüzünden.
Hanımefendi , bütün meslek grupları işe gidiyor fakat cildiyeciler, çocuk doktorları siz evden çalışın enfeksiyon hastalıkları siz gidin denmiyor . Polislerde narkotik siz dışarda çalışın asayiş siz evde kalın denmiyor . Ama iş öğretmenliğe gelince bütün branşlar evde okulöncesi sen okula deniyor. Ziya Selçuk bile paylaşımında hiç bir çocuğumuzu riske atamayız o yüzden uzaktan eğitime geçiyoruz diyor . Anasınıfı çocugu ne o zaman bu mantıkla? Oradaki öğretmen can değil mi ?Kızım marttan beri gitmiyor kreşe. Bu dönem çalışmayan ebeveyn varsa göndermeyi de uygun bulmuyorum. Çalışsaydım giderdi ama ben çalışmamı ona odaklı ayarlayabilirim sorun olmuyor.
Dün devlete bağlı kreşler kapatıldı, zaten 3 saat eğitim varmış. 3 saat çalışan insan işi değil, isabet olmuş.
Özel okulların kapanmamasını da destekliyorum.
Özel okul öğretmenlerine bakıcı muamelesi yapıldığını da düşünmüyorum.
Bu süreci de sanki herkes evdeymiş de bir tek özel okul öğretmenleri işe gidiyormuş gibi algılamamak lazım. Hala bir sürü insan işe gidiyor. Bir tek okul öncesi öğretmenleri değil yani.
Size kendimi açıklayacak değilim, çirkin zihniyetinizle size başarılar, mutluluklar.
Ayrıca bir daha çocuğum hakkında başımdan atıyormuşçasına bir konuşma içinde bulunursanız canınızı sıkarım her fırsatta. Terbiyesizliğiniz o sınıra kadar çekebilirim.
Seviye sizde asıl. Milletin çocuğu sizin ayar bilmez dilinizin oyuncağı değil. Kim olarak kardan, başından atmaktan bahsedebiliyorsunuz? Üstelik de öğretmensiniz. Hayır bir de benim adıma utanmak falan, haspam.Elinizden geleni ardınıza koymayın , bende sizi seviyenizle başbaşa bırakıyorum .
Eğitimciye çokyakışıyor senin söylediklerin.[/QUOTE Haspam falan diyerek cidden bir eğitimciye yakışır tarzda mı konuşuyorsunuz ? Sizinle daha fazla polemiğin girmeyeceğim seviye ortada. Bundan sonra istediğiniz kadar cevap yazın umrum bile değil , direkt engelliyorum sizi ..
Hanımefendi , bütün meslek grupları işe gidiyor fakat cildiyeciler, çocuk doktorları siz evden çalışın enfeksiyon hastalıkları siz gidin denmiyor . Polislerde narkotik siz dışarda çalışın asayiş siz evde kalın denmiyor . Ama iş öğretmenliğe gelince bütün branşlar evde okulöncesi sen okula deniyor. Ziya Selçuk bile paylaşımında hiç bir çocuğumuzu riske atamayız o yüzden uzaktan eğitime geçiyoruz diyor . Anasınıfı çocugu ne o zaman bu mantıkla? Oradaki öğretmen can değil mi ?
Ya siz kendinde misiniz? Evden çalışmaya geçmek çalışmak değil mi? Benim eşim evden çalışıyor 5dk vakti yok. Ben deseniz dönüşümlü evden çalışıyorum ama 3 yaşında kızımla nasıl ilgileneyim? İşimi yapmam gerekiyor. Kızıma nasıl sabah öğle akşam yemek vereyim ya da etkinlik yaptırayım? 8 10 yaşında olsa neyse ama 3 yaşında henüz ve ağlayıp duruyor ilgilenmiyoruz diye. Allah'ım nasıl kafalarınız var anlamak güç ama biz calisacaksak o çocuklara da bakılmalı.bu hafta iki tane okulöncesi öğretmeni virüs bulaştırdıkları anne ve babasını kaybetti . Neden çünkü sizin gibi evden çalıştığı halde aman elime ayağıma dolanmasın ya da bakıcıya para vermeyip maddi açıdan karda olayım zihniyetindeki insanlar yüzünden.
Hocam kusura bakmayın ama polemiği ilk siz başlattınız.[/QUOTE Haspam falan diyerek cidden bir eğitimciye yakışır tarzda mı konuşuyorsunuz ? Sizinle daha fazla polemiğe girmeyeceğim seviye ortada. Bundan sonra istediğiniz kadar cevap yazın umrum bile değil , direkt engelliyorum sizi ..
Bakın ben polemik başlatmadım kendi yazdığı seviyesiz mesajlara dahi terbiyemi bozmadım . Meslektaşına hasbam, utanmaz gibi kelimeler kullanabilen birisiyle zaten polemiğe girmem . Bu konuda son yazışımdır , dilerim herkesin kolaylıkla geçirebileceğ bir süreç olur herkesin hakkında hayırlısı olsun ..Hocam kusura bakmayın ama polemiği ilk siz başlattınız.
O nedenle de ilk yorumunuza çok şaşırdım.
Düşüncelerinizi @Koalina’yı etiketlemeden ve ‘çocuğunuzu başınızdan atmak için kreşe gönderiyorsunuz’ tarzında bir yorum yapmadan da aktarabilirdiniz.
Uzaktan kimse ne yaşıyor? Hangi kararları hangi gerekçelerle alıyor? tam bilemeyiz.
Kaldı ki MEB özel anaokullarına açık kalma izni verdiğine göre isteyen çocuğunu gönderir, istemeyen göndermez.
Gönderenlerin gerekçesi de bizi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?