- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Yillarin eskitemedigi geyik oHakkını helal etmemeler havada uçuşmuş
Konuya hiç dahil olmadım ama ne alaka öğretmenin maaşını ev hanımının ödemesi, böyle bir şeyi de hiç duymamıştım
Ödediğim onca vergiyle hanginiz maaş aldıysa çıkıp söyleyin inşallah sevdiğim birilerine gidiyordur, yoksa her an ben de hakkımı helal etmeyebilirim
İlginç maddi kayıp yaşamamak adına alınmış bir karardır belki özel kurumlar adına ama okul öncesinde böyle bir duurm yok tabi kolej vs ye bağlı olanlar hariç..Haberlerde gördüm.
Bu durum şöyle.İlginç maddi kayıp yaşamamak adına alınmış bir karardır belki özel kurumlar adına ama okul öncesinde böyle bir duurm yok tabi kolej vs ye bağlı olanlar hariç..
Evet zorunlu eğitime tabii olmadığı için okul öncesi için geçerli değilmiş.İlginç maddi kayıp yaşamamak adına alınmış bir karardır belki özel kurumlar adına ama okul öncesinde böyle bir duurm yok tabi kolej vs ye bağlı olanlar hariç..
Maşallah bana saydiranlar biri devlet memuruymus biri adliye de calisiyormus.
Mesai saatinde ne işiniz var sizin kadınlar kulübünde. Devletin memurlarina bak. Asıl ben vatandaş olarak hesap sorarım. Benim vergimle maasiniz ödeniyor. Helal etmiyorum hakkımı. Bir de had bildirmeye kalkıyorlar. Yazık çok yazık
Ha biri de özel kurum sahibiymis. Onun problemi de tamamen duygusal.
Artık yukarıda ki kişilere cevap yazmayacagim. Zira aynı sularda yuzmuyoruz.
ahahahh harika yaaa vallahi çok güldüm teşekkürlerEki Görüntüle 2742196
Bize tanınan yıllık izni kullanırken kadına hesap soracağız vah vah... Siz alıştınız evde yatmaya o yüzden unuttunuz sanırım, memurlar yıllık izin kullanıyorlar hatırlatayım dedim.
sorun şu ki canım başkasının gerekli görüp göndermesi birilerine fazlaca dokunuyor ve o birileri oturdukları yerden saydırıyor da saydırıyor haklar hukuklar memurlar öğretmenler hepsini birbirine karıştırıp ortadan kayboluyorlarMevzu ne Allah aşkına
Ben doğru bulmuyorum ve göndermedim.
Başkası gerekli görüyor ve gönderiyor.
Sorun nerede?
Kimse, biz göndermeyen velilere baskı yapıp ‘illa yazdıracaksınız çocuğunuzu’ diyor mu, demiyor.
E o zaman neyin hakkı neyin vebali, gönderme arkadaşım sen, kendi bildiğin yoldan ilerle ama doğrusu bu diye de dayatma kimseye.
Okuldaki öğrenciye gelene kadar yazın sahillerdeki eğlence merkezlerinde dip dibe dans edenlere haklarını helal etmeselerdi ama bu da mümkün değil, devlet açmış ister gidersin ister gitmezsin.sorun şu ki canım başkasının gerekli görüp göndermesi birilerine fazlaca dokunuyor ve o birileri oturdukları yerden saydırıyor da saydırıyor haklar hukuklar memurlar öğretmenler hepsini birbirine karıştırıp ortadan kayboluyorlar
çalışan insana sövse yine iyi varmış gibi üzerimde olmayan haklarını helal etmeyip vergisinden algısından bahsedip memurun çalışma saatine, çalışma saatinde ne iş yapması gerektiğine kadar hadsiz davrananlar var.Okuldaki öğrenciye gelene kadar yazın sahillerdeki eğlence merkezlerinde dip dibe dans edenlere haklarını helal etmeselerdi ama bu da mümkün değil, devlet açmış ister gidersin ister gitmezsin.
Kimse illegal bir şey yapmıyor, herkese tanınan haktan faydalanıyor, bunun adı gasp değil.
Bana göre ülke 2 3 hafta kapatılmalıydı taa en başında, e olmadı ve olabilmesi de şuan için mümkün değil.
Ne yapalım, o zaman çalışan insana da mı sövelim?
Hayret bir şey, kırdım dizimi oturdum evimde, başkasına deme hakkım var mı, yok.
Bu kadar...
Vergiler inşallah memurlara gidiyordur, inşallahçalışan insana sövse yine iyi varmış gibi üzerimde olmayan haklarını helal etmeyip vergisinden algısından bahsedip memurun çalışma saatine, çalışma saatinde ne iş yapması gerektiğine kadar hadsiz davrananlar var.
Bildirimi görünce okullar yine kapandı sandımahahahh harika yaaa vallahi çok güldüm teşekkürlersöyledi ve kaybolduuuu
ayyy amannn ALLAH korusun iyi kötü bi düzenimiz var inşallah bozulmazBildirimi görünce okullar yine kapandı sandım
Valla bilinçaltıma nasıl işlediyse aklıma ilk gelen okulları yine mi kapadılar olduayyy amannn ALLAH korusun iyi kötü bi düzenimiz var inşallah bozulmaz
Ben de bu topikten bildirim aldığımda "aha gene mi kapandı okullar" diyorumValla bilinçaltıma nasıl işlediyse aklıma ilk gelen okulları yine mi kapadılar oldu
Merhaba benim kızımda özel bir anaokuluna kayıtlı. Evden çalışıyorum ve bu dönemde göndermeyi evde olduğum için düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir kaç ay ara vermeyi düşündüğümü belirttim fakat benden hala ücret almaya devam ediyorlar anaokulları açıldığı için. Bu nedenle herkes memnun değil ne yazık ki. Az bir para ödemiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Merhaba benim kızımda özel bir anaokuluna kayıtlı. Evden çalışıyorum ve bu dönemde göndermeyi evde olduğum için düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir kaç ay ara vermeyi düşündüğümü belirttim fakat benden hala ücret almaya devam ediyorlar anaokulları açıldığı için. Bu nedenle herkes memnun değil ne yazık ki. Az bir para ödemiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?Bu arkadaşın çekirdeğin serotonin-mutluluk hormonu salgılattığından ve psikoloik iyiliğe/bağışıklığa katkı sağladığından haberi yok belli ki.
Benim için pandemi döneminde en az beden sağlığı kadar önemli ruh sağlığım.
Her akşam çayın yanında bir kase çekirdek yiyorum.
O nedenle çekirdek benim için zaruri ihtiyaç.
Kreş-anaokulu konularında defalarca yazdım.
Ne öğretmenleri zorla çalıştırıyoruz
ne de velileri kayıt yaptırmaya zorluyoruz.
Hatta ‘bir iki ay ara vereceğim sonra gönderirim belki diyene ‘olur, nasıl isterseniz’ diyoruz.
Alan memnun, veren memnun.
Devletteki öğretmen arkadaşlar ve destekçileri bunu niye dert ediyor? Onu hiç anlamıyorum.
Biz ÖZEL KREŞ VE ANAOKULLARI’ndaki öğretmenler ve idareciler tam zamanlı mesai yaparak çalışıyoruz hatırlatırım.
İmzaladığınız kayıt sözleşmesine bakmak lazım.Merhaba benim kızımda özel bir anaokuluna kayıtlı. Evden çalışıyorum ve bu dönemde göndermeyi evde olduğum için düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir kaç ay ara vermeyi düşündüğümü belirttim fakat benden hala ücret almaya devam ediyorlar anaokulları açıldığı için. Bu nedenle herkes memnun değil ne yazık ki. Az bir para ödemiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Merhaba benim kızımda özel bir anaokuluna kayıtlı. Evden çalışıyorum ve bu dönemde göndermeyi evde olduğum için düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir kaç ay ara vermeyi düşündüğümü belirttim fakat benden hala ücret almaya devam ediyorlar anaokulları açıldığı için. Bu nedenle herkes memnun değil ne yazık ki. Az bir para ödemiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
He yaa sen olmasan nolurduk acaba maaşımizi kim oderdi. Tövbessttt...Maşallah bana saydiranlar biri devlet memuruymus biri adliye de calisiyormus.
Mesai saatinde ne işiniz var sizin kadınlar kulübünde. Devletin memurlarina bak. Asıl ben vatandaş olarak hesap sorarım. Benim vergimle maasiniz ödeniyor. Helal etmiyorum hakkımı. Bir de had bildirmeye kalkıyorlar. Yazık çok yazık
Ha biri de özel kurum sahibiymis. Onun problemi de tamamen duygusal.
Artık yukarıda ki kişilere cevap yazmayacagim. Zira aynı sularda yuzmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?