Boşuna tatil yaptılar çünkü. Kimse kimseye gitmesin, kimse de misafir kabul etmesin
etmicem valla .şuan işteyim ve hafif kırgınlığım var,boğazlarım acıyor azıcık.korkulacak birşey yok ama. hastayım dicem.Kabul etme ya iste bu kadar bilinçsiz insanlar yarin birsey olduğunda salgın vs allah korusun devlet yeterli onlemleri almadı diyecekler
Malesef öğretmenleri çocuğunun 8-5 bakıcısı olarak gördükleri için eğitimin durumu birazda böyleBakan kibarca ogretmenler bakici degildir dedi. Olaganustu bir durum var yillik izniniz varsa onu kullanin, yoksa rapor alin
Nasıl böyle anlaşılabildi şuan bunu anlayamıyorum, ben okulları kapatalim evde eğitim yapalım nasıl diyebilirim? Ne haddime ayrıca yasal ve etik değil. Ben sadece böyle bir yakını varsa konu sahibine önerine bulundum. Sonucta eğitim personelleri izindeler. Ve çocuklarına yardımcı olabilirler rica ederseniz belki kabul ederler ben ettim dedim.Bu sekilde yazarsaniz okey ama ogrencilerimi evimde agirlayip ders vericem derseniz tepki alirsiniz..Ayrica hanfendi siz raziysaniz veliler raziysa bize laf dusmuyor uyaridan baska..siz nasil rahat ediyosaniz yapin ben sizin yaptiginizi dogru bulmuyorum oyle bir zorunluluğum oldugunuda sanmiyorum
Evet aynen bakici gibi davraniyorlar.veliler normal zamanda cocuklarin elini bile yikamaz dun gelmis hocam her ders ellerini siz yikayin size emanet ediyoruz dikkat edin cok degerli cocuklarimiz diyorlar.hani bilmesem nasil aileler olduklarini inanicam.tek amaclari evden gondermek ve kendi veremedikleri sevgiyi ilgiyi ogretmenden beklemekMalesef öğretmenleri çocuğunun 8-5 bakıcısı olarak gördükleri için eğitimin durumu birazda böyle
Zaten okul tatil edilmesinin sebebi taşıyıcı çocuk varsa birbirine bulaştırmasınlar kalabalık ortamlardan uzak dursunlar diyeilk mesajiniz boyle demiyor ama hadi bakalim. “sinif ogretmeni olarak ogrencileri evimde agirlayacagim” mesajindan “komsumun cocuguna bakacagim”a yapilan keskin donus.
Sürekli örnek gösterdikleri Finlandiya eğitim sisteminde bu kadar uzun saatler çocuğun okulda tutulması gibi bir durum yokEvet aynen bakici gibi davraniyorlar.veliler normal zamanda cocuklarin elini bile yikamaz dun gelmis hocam her ders ellerini siz yikayin size emanet ediyoruz dikkat edin cok degerli cocuklarimiz diyorlar.hani bilmesem nasil aileler olduklarini inanicam.tek amaclari evden gondermek ve kendi veremedikleri sevgiyi ilgiyi ogretmenden beklemek
Bu durumda çok bilmiş velileri düşünemiyorum...Ogretmenlerde endişeli..Onlarda korkuyor kalabalik ortam bir sürü çocuk..Çoğu hijyenine dikkat edemiyor..Bulaşma riskinden ogretmenlerimizde geriliyor..Tatil olmasaydida huzurlu sakin bir eğitim sürdürülemicekti..Karar doğru..Ama bazilarina uydu bazilarina uymadi..Allahim bir an once bu illeti basimizdan def eder
Şimdi bunu duyan bazı veliler çocuklarının öğretmenlerinden de aynı ilgiyi beklerler, ne yaptınız siz :)Ben kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
Söylemez olsaydım gerçektenŞimdi bunu duyan bazı veliler çocuklarının öğretmenlerinden de aynı ilgiyi beklerler, ne yaptınız siz :)
Ben kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
Diğer mesajları okursanız konuyu anlayacağınızı umut ediyorum. SevgilerIyide buna gerek yok ki. Zaten o çocukları bir arada tutmamak için tatil oldu.
Ailesi taşıyıcı mi bilmeyeceksiniz ve hepsini yine aynı yere getireceksiniz.
Kimse seyahat etmesin, çocuklar evlerinde kalsın diye bu uygulama yapıldı.
Ellerini siz yikayin ne demektir ya?Nasil bir ayiptir bu..Ben kizimin cantasina sivi sabununu koyuyorum ve kizima her tenefus ellerini gidip yikiyosun diyorum.öğretmen 30 ogrencinin nasilda elini yikasin mecburmu?Ben kizima aşıladim tabiki bunu egitim sinifta degil de evde başlar..Ben sinif ogretmenimize daha vaka yokken herkese kolonya aldirmasini rica ettim..Her ders başı öğretmenimiz çıkarın kolonyalari ellerinize sıkın diyordu..El yikatmak nedir cehalet ne zman son bulacak bilmiyorumEvet aynen bakici gibi davraniyorlar.veliler normal zamanda cocuklarin elini bile yikamaz dun gelmis hocam her ders ellerini siz yikayin size emanet ediyoruz dikkat edin cok degerli cocuklarimiz diyorlar.hani bilmesem nasil aileler olduklarini inanicam.tek amaclari evden gondermek ve kendi veremedikleri sevgiyi ilgiyi ogretmenden beklemek
Çok haklısınız. Bizler tehdit altında çalışmaya devam ediyoruzüstelik sağlık sektöründe izinler iptal hiçbir personele izin verilmiyor bizlerin durumu daha vahim ne yazıkki inşallah tüm kamudakileri kapsamaz da bu iptal durumu diğer çalışanlar izin alabilirler
Para aliyor olsam haklısınız. Evimde sınıf açmıyorum, annesi çalışan çocuğu evimde misafir ediyorum. Bakiciyla oturup tv izlemesiyle benimle kitap okuyup ders çalışması daha makul bence.
Bizim okulumuz mebe bağlı ;yazın ve 15 tatilde açık.özellikle sorup kayıt ettirdim .15 tatilde açıksa meb e bağlı değildir. yine açık olabilir sordunuz mu?
sadece mecbur olanlar gönderse riskte artmaz.