Kesinlikle gidilmemeli.Boşuna tatil yaptılar çünkü. Kimse kimseye gitmesin, kimse de misafir kabul etmesin
Komşumuzun çocukları ikiz iki kardeş gidecek yerleri yok ise götüremiyorlar böyle bir ricada bulundular bende kabul ettim. Bence iki ilkokul cocugunun evde yalniz durmasi sekiz saat boyunca daha tehlikelikac cocuk toplamayi dusunuyorsunuz evinize?
okullarin tatil olmasi okuldan degil insanlardan uzak durmak icin hanimefendi siz hangi mantikla boyle konusuyorsunuz?
bakan 15 tatilde ne yapıyorlarsa onu yapsınlar dedi. tabi böyle dümdük demedi kibarca söyledi.
izin alabilen izin alsın bence.
Çok hafife almamak, çokta tedirgin olmamak lazım. Bir süre görüşmesek, öpüşmesek olur bence.Kesinlikle gidilmemeli.
Dün doğum günümdü, abartı belki ama annemlerle geniş ailemle bile kutlayamadim, önce sağlık diyip..
Eşimin alıp getirdiği çiçekten bile tedirgin oldum hatta
Komşumuzun çocukları ikiz iki kardeş gidecek yerleri yok ise götüremiyorlar böyle bir ricada bulundular bende kabul ettim. Bence iki ilkokul cocugunun evde yalniz durmasi sekiz saat boyunca daha tehlikeli
Amac zaten o çocukların bir araya gelmemesini saglamak.Bence değil ücret almıyorum çalışan yakınlarımın çocuğunu evimde ağırlayacağım iş süresi boyunca
Kabul etme ya iste bu kadar bilinçsiz insanlar yarin birsey olduğunda salgın vs allah korusun devlet yeterli onlemleri almadı diyeceklertandığım bi kaç öğretmen bize tatile gelme yolu derdine düşmüş. corona bahane ,başka işe gelip-gidenin evinde tatil şahane.1 hafta çalışanın evınde keyıf çatılır mı? corona da engellemıyor mılleti. otobus biletleri tükenmiş. kuyruklar desen oyle.
Gercekten saskimim nasil alabiliyorsunuz boyle bir sorumlulugu..Normal zamanda bile cocuk eve davet edilip bakilmaz..Sorunlulugu vardir birde boyle bir sorun varken eve çocuk toplamak neyin düşüncesiPara aliyor olsam haklısınız. Evimde sınıf açmıyorum, annesi çalışan çocuğu evimde misafir ediyorum. Bakiciyla oturup tv izlemesiyle benimle kitap okuyup ders çalışması daha makul bence.
Benim orda demek istediğim hem eğitimden uzak kalmamış olucaklar hemde güvende olacaklar cevrenizde dedim böyle biri varsa sizde düşünün dedim.ilk mesajiniz boyle demiyor ama hadi bakalim. “sinif ogretmeni olarak ogrencileri evimde agirlayacagim” mesajindan “komsumun cocuguna bakacagim”a yapilan keskin donus.
Hanımefendi sınıf açmıyorum. Diyorum ki ortada kalmis gidecek yeri olmayan iki tanıdığım çocuğu evimde ağırlayıp derslerinde de yardımcı olucam (tamamen öğretmen olmakla ilgisi olan bir durum) ki benim büyükannemde emekli öğretmen o da şuan bulununan durumun çaresizliğinden ötürü komşusunun çocuklarını anneleri gelinceye kadar evinde ağırlayacak ben bu durumda yardımlaşma dışında bir sey göremiyorum.Gercekten saskimim nasil alabiliyorsunuz boyle bir sorumlulugu..Normal zamanda bile cocuk eve davet edilip bakilmaz..Sorunlulugu vardir birde boyle bir sorun varken eve çocuk toplamak neyin düşüncesi
Canım uc hafta gıtmeseler hayattan bısey kaybetmezler emın ol ders dedıgın cok da mühim degıl suan hastalık varken ben öldükten sonra dersten gec kalmısım cok mu önemli sımdı ıyı nıyetınızı anlıyorım ama 10 ogrencı gelse sıze gelmesı ıcın toplu tasıma kullanacak yıne temas edecek yanı daha rısklıBenim orda demek istediğim hem eğitimden uzak kalmamış olucaklar hemde güvende olacaklar cevrenizde dedim böyle biri varsa sizde düşünün dedim.
Ilk msjinizda hic boyle bi algi olusmadi kimsede.Hanımefendi sınıf açmıyorum. Diyorum ki ortada kalmis gidecek yeri olmayan iki tanıdığım çocuğu evimde ağırlayıp derslerinde de yardımcı olucam (tamamen öğretmen olmakla ilgisi olan bir durum) ki benim büyükannemde emekli öğretmen o da şuan bulununan durumun çaresizliğinden ötürü komşusunun çocuklarını anneleri gelinceye kadar evinde ağırlayacak ben bu durumda yardımlaşma dışında bir sey göremiyorum.
Son dakika haberi mi ikinci bir vakami yani
Tabiki bu durumda komsudan yardim talep edilir izin alamiyorsa son care olarak dusunulur ama hanfendi sinifindaki öğrencilerine ev de hizmet verip agirlicagini soyledigi icin yanlis bulundu elbetteilk mesajiniz boyle demiyor ama hadi bakalim. “sinif ogretmeni olarak ogrencileri evimde agirlayacagim” mesajindan “komsumun cocuguna bakacagim”a yapilan keskin donus.
Dediğim gibi derdim sınıf açmak değil arz talep meselesi doğrultusunda ben evimde ağırlayacağımı söyledim. Alttan üst kata çıkacak iki öğrenciyi, iki çocuğu, iki komşumun çocuğu anneleri gelene kadar evimde misafir edicem.Canım uc hafta gıtmeseler hayattan bısey kaybetmezler emın ol ders dedıgın cok da mühim degıl suan hastalık varken ben öldükten sonra dersten gec kalmısım cok mu önemli sımdı ıyı nıyetınızı anlıyorım ama 10 ogrencı gelse sıze gelmesı ıcın toplu tasıma kullanacak yıne temas edecek yanı daha rısklı
Yani katiliyorum kimse öyle algilamadiilk mesajiniz boyle demiyor ama hadi bakalim. “sinif ogretmeni olarak ogrencileri evimde agirlayacagim” mesajindan “komsumun cocuguna bakacagim”a yapilan keskin donus.
O konu hakkında yorum yapamayacağım. Ama doğrusunu açıklıyorum kimseye gidin sınıf acın evde eğitim verin demedim. Ben dedim sınıf öğretmeniyim evimde de iki çocuğu misafir edicem bu süreçte cevrenizde varsa böyle biri talep edebilirsiniz dedim. Öğretmen olduğumu belirtmenin sebebi ise sonuçta bir çok komşu var ama komşumuz benden böyle bir şey rica etti en azından eğitsel acıdan da çocuklara yardımcı olabileceğimi düşünerek onu belirttim.Ilk msjinizda hic boyle bi algi olusmadi kimsede.
Bu sekilde yazarsaniz okey ama ogrencilerimi evimde agirlayip ders vericem derseniz tepki alirsiniz..Ayrica hanfendi siz raziysaniz veliler raziysa bize laf dusmuyor uyaridan baska..siz nasil rahat ediyosaniz yapin ben sizin yaptiginizi dogru bulmuyorum oyle bir zorunluluğum oldugunuda sanmiyorumHanımefendi sınıf açmıyorum. Diyorum ki ortada kalmis gidecek yeri olmayan iki tanıdığım çocuğu evimde ağırlayıp derslerinde de yardımcı olucam (tamamen öğretmen olmakla ilgisi olan bir durum) ki benim büyükannemde emekli öğretmen o da şuan bulununan durumun çaresizliğinden ötürü komşusunun çocuklarını anneleri gelinceye kadar evinde ağırlayacak ben bu durumda yardımlaşma dışında bir sey göremiyorum.