Bende annelerin çocuklarını iş yerine getirmesinden endişe duyuyorum.
Kalabalık bir odayız ve herkes izin alamaz. Mecbur çocuklar gelecek. E bende hamileyim haliyle ufakta olsa endişem var.
Bir iş yapıldı ama arkası düşünülmedi. Anneler de mağdur oldu.
bakan 15 tatilde ne yapıyorlarsa onu yapsınlar dedi. tabi böyle dümdük demedi kibarca söyledi.
izin alabilen izin alsın bence.
Sizin konumuz geregi ayri odaniz var ama ayni odada calisan bir kac kamu personelide var..Yada ozel sektordekiler icin durum daha vahim..Patronlar acimasiz izin vereceklerini yada çocuk isteyeceklerini sanmamÇocuklar iş yerine gelince sizi nasıl rahatsız edecek? Benim konumum gereği kendime ait odam var ,çocuklarım geldiğinde kimseyle ekstra bi ilişkisi olmuyor ama böyle rahatsız olanları gördükçe rahatsız olanlardan rahatsız oluyorum ben de
Çocuklar beni rahatsız edecek diye bir cümle kurmuş muyum? Daha dikkatli okusaydınız keşke.Çocuklar iş yerine gelince sizi nasıl rahatsız edecek? Benim konumum gereği kendime ait odam var ,çocuklarım geldiğinde kimseyle ekstra bi ilişkisi olmuyor ama böyle rahatsız olanları gördükçe rahatsız olanlardan rahatsız oluyorum ben de
ALLAH yardimciniz olsunüstelik sağlık sektöründe izinler iptal hiçbir personele izin verilmiyor bizlerin durumu daha vahim ne yazıkki inşallah tüm kamudakileri kapsamaz da bu iptal durumu diğer çalışanlar izin alabilirler
Ben sizi anladim..Her kurum farkli bir odada topluca çalışan personeller var..Bazilarinin tek bir odasi olabilir ama toplu halde çalışan kamu daireleride çok..Sizin soylediginiz gibi cocuklar is yerine gelecek olursa sorun olucaktir..Kalabalik ortam bulasma riski çoğalacak..Ayrica diğer şekilde de 11 personel hadi 11 de cocuk olsa calismak ta kolay olmayacak bence burdada haklisiniz..Cocuklar sabahtan aksama kadar orda napacak uykusu oyunu beslenmesi kalabaligi mikrobu vs vs..Umarim bir cozum bulunurÇocuklar beni rahatsız edecek diye bir cümle kurmuş muyum? Daha dikkatli okusaydınız keşke.
Kamuda memurum ve kendime ait odam yok. Odamız 11 kişi nerden baksanız 5-6 çocuk olacak odada. E en fazla taşıyıcı risk çocuklarsa bize bulaştırmayacaklar mı? Tatil mantığında konuşuyorum.
Bulaştığı taktirde hamilelere tedavi yöntemi uygulanabiliyor mu hiç sanmam.
Çocuklardan rahatsız olsam, hamile olmazdım herhalde.
Aynen öyle anneleri de çok iyi anlıyorum.Ben sizi anladim..Her kurum farkli bir odada topluca çalışan personeller var..Bazilarinin tek bir odasi olabilir ama toplu halde çalışan kamu daireleride çok..Sizin soylediginiz gibi cocuklar is yerine gelecek olursa sorun olucaktir..Kalabalik ortam bulasma riski çoğalacak..Ayrica diğer şekilde de 11 personel hadi 11 de cocuk olsa calismak ta kolay olmayacak bence burdada haklisiniz..Cocuklar sabahtan aksama kadar orda napacak uykusu oyunu beslenmesi kalabaligi mikrobu vs vs..Umarim bir cozum bulunur
onu demek istemedi aslında. çocuklar daha tehlikeli ortama girecek hastalık bakımından.günde çeşit çeşit insan gelıyor kurumlaraÇocuklar iş yerine gelince sizi nasıl rahatsız edecek? Benim konumum gereği kendime ait odam var ,çocuklarım geldiğinde kimseyle ekstra bi ilişkisi olmuyor ama böyle rahatsız olanları gördükçe rahatsız olanlardan rahatsız oluyorum ben de
Aslinda evden calisilsa dicem ama kurumunuz buna musaitmi bilmiyorum..Ama sadece siz degilsiniz ki inanin ozeldeAynen öyle anneleri de çok iyi anlıyorum.
En çok anneler mağdur edildi burada.
benim kızım 3 yasında ve 15 tatıl yaz tatılinde acık olan bir okulda okuyor. kimse olmayınca mecburuz.. şimdi işe getirsen olmaz küçücük cocugu izin alsan izin yetmez. zor bir durum yasamayan bilemez