- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
Özel kreşler bu dediğiniz zamanlarda açık oluyorYaz tatili ve 15 tatilde ve de kasımdaki bir haftalık tatilde ne yaptılarsa onu yapacaklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel kreşler bu dediğiniz zamanlarda açık oluyorYaz tatili ve 15 tatilde ve de kasımdaki bir haftalık tatilde ne yaptılarsa onu yapacaklar.
O zaman aileden biri bakacak ya da Baska bir caresini bulacaklar. Bu olagan üstü bir durum devletin acil önlem alması gerekiyordu bunu düzene koyacak vakit yok su durumdaÖzel kreşler bu dediğiniz zamanlarda açık oluyor
Bulunduğumuz şehirde kimsemiz yok ;evet olağanüstü bir durum içim önlem alırken çalışan anneler de mecburi olarak idari izinli sayılabilirdi çünkü işverenlerin hemen “aaaa annelere izin verelim “modunda olacaklarını hiç sanmıyorum ;en azından benim sektörümde durum bu şekilde .O zaman aileden biri bakacak ya da Baska bir caresini bulacaklar. Bu olagan üstü bir durum devletin acil önlem alması gerekiyordu bunu düzene koyacak vakit yok su durumda
Şaka gibi,cidden öğretmen misiniz?Para aliyor olsam haklısınız. Evimde sınıf açmıyorum, annesi çalışan çocuğu evimde misafir ediyorum. Bakiciyla oturup tv izlemesiyle benimle kitap okuyup ders çalışması daha makul bence.
O biletleri tüketenler genellikle üç haftalık tatili olan üniversite öğrencileri. Hanımefendi düşüncesiz bir öğretmen tanıdığından yola çıkıp gereksiz bir genelleme yapmış herhalde.
Kendinizde yazmissiniz elinizle bu yaptığınız çocukların lehine degil alehine maalesef.Söylemez olsaydım gerçekten çocukların aleyhine yardımcı olalım derken yine kötü olduk. Olsun yeterki onlar üzülmesinler
tabi tabi, açık açık sınıf öğretmeni olarak öğrencilerimi evime alacagım özel ders yapacagım yazmıssınız neyin R vitesini yapıyorsunuz şimdi kitap falan okuruz diyeBenim orda demek istediğim hem eğitimden uzak kalmamış olucaklar hemde güvende olacaklar cevrenizde dedim böyle biri varsa sizde düşünün dedim.
bravo sizeBen kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
Valla ben vatandaşımıza bu konuda pek güvenemiyorum. Daha geçen gün fakülteden bir arkadaş, inşallah tatil olur da birkaç hafta gezer tozar eğleniriz dedi. Ben daha ne diyeyimBu arada umarım çocukları avmlerden eğlence merkezlerinden uzak tutarlar virüsten korunmaya çalışırken en çabuk yayılacağı ortamlara götürmezler
Evett smdi izledim tatil edildi ama ayni kisiler gene toplanip bir araya gelecekse bi anlami kalmaz dedi adam ki oyle de yaniKendinizde yazmissiniz elinizle bu yaptığınız çocukların lehine degil alehine maalesef.
Bize de memlekettekiler geliyor musunuz tatil oldu diyorlar...Valla ben vatandaşımıza bu konuda pek güvenemiyorum. Daha geçen gün fakülteden bir arkadaş, inşallah tatil olur da birkaç hafta gezer tozar eğleniriz dedi. Ben daha ne diyeyim
Sınır bölgesinde değilseniz izinler iptal değilüstelik sağlık sektöründe izinler iptal hiçbir personele izin verilmiyor bizlerin durumu daha vahim ne yazıkki inşallah tüm kamudakileri kapsamaz da bu iptal durumu diğer çalışanlar izin alabilirler
Ellerini siz yikayin ne demektir ya?Nasil bir ayiptir bu..Ben kizimin cantasina sivi sabununu koyuyorum ve kizima her tenefus ellerini gidip yikiyosun diyorum.öğretmen 30 ogrencinin nasilda elini yikasin mecburmu?Ben kizima aşıladim tabiki bunu egitim sinifta degil de evde başlar..Ben sinif ogretmenimize daha vaka yokken herkese kolonya aldirmasini rica ettim..Her ders başı öğretmenimiz çıkarın kolonyalari ellerinize sıkın diyordu..El yikatmak nedir cehalet ne zman son bulacak bilmiyorum
Ben de MEB'e bağlı bir anaokulunun müdürüyüm.Bizim okulumuz mebe bağlı ;yazın ve 15 tatilde açık.özellikle sorup kayıt ettirdim .
Otogardaki çoğu üniversite öğrencisi bile büyük bir bilinçsizliğin içindeValla ben vatandaşımıza bu konuda pek güvenemiyorum. Daha geçen gün fakülteden bir arkadaş, inşallah tatil olur da birkaç hafta gezer tozar eğleniriz dedi. Ben daha ne diyeyim
Ben ne ogretmen nede dr olabilirim.Kendimi bu konuda yetenekli görmüyorum cunku yapamam..Ama ne yapabilirim ogretmenimin yükünü kendi kizim adina azaltabilirim..Ben once egitimi veriyorum evde kizima..Ogretmenimizi gerek duymadikca rahatsiz etmem..Odev takibini eksigini ihtiyacini yapmamiz gereken ne varsa once ben halletmeye calisirim..Ogretmenimiz kizimin basarisindan bizim ilgi alakamizdan cok memnun..Bazi veliler ozellikle cocugunun öğlenci olmasini ister rahat geziyim modunda olmak ıçin..Benim icinse hic faketmez evvela çocuğum..Bir gun veli toplantısında bir velimiz ki bu arada 3. Sinifiz, öğretmenim oğlum odevlerini yazmiyor siz bir bakip yazip yazmadigini kontrol etseniz ayrica oglum okulu da sevmiyor sizede alisamadi napsak ki??Oha dedim içimden sonrada disimdan sen çocuğuna hala odevini yazma sorumluluğunu veremediysen elin kadini buna ne yapsin?Ayrica sen oğlunu Ayse ogretmenden alip Fatma ogretmene versen,yine ayni seyleri yasicaksin..Bence once kendi ne bir çeki duzen ver dedim...Öğretmenlere verilen değere bak.. Çok sinirlendim gerçekten..
Her mesleğin, her işin kendine göre zorluğu var..
Ama Öğretmen olmak ve Doktor olmak her yiğidin harcı değildir..