- 28 Temmuz 2016
- 4.035
- 6.665
Boşuna tatil yaptılar çünkü. Kimse kimseye gitmesin, kimse de misafir kabul etmesintandığım bi kaç öğretmen bize tatile gelme yolu derdine düşmüş. corona bahane ,başka işe gelip-gidenin evinde tatil şahane.1 hafta çalışanın evınde keyıf çatılır mı? corona da engellemıyor mılleti. otobus biletleri tükenmiş. kuyruklar desen oyle.
Çocuklar iş yerine gelince sizi nasıl rahatsız edecek? Benim konumum gereği kendime ait odam var ,çocuklarım geldiğinde kimseyle ekstra bi ilişkisi olmuyor ama böyle rahatsız olanları gördükçe rahatsız olanlardan rahatsız oluyorum ben de
Yani çocukların okula, kreşe gitmesinden bir farkı kalmayacak.Bende annelerin çocuklarını iş yerine getirmesinden endişe duyuyorum.
Kalabalık bir odayız ve herkes izin alamaz. Mecbur çocuklar gelecek. E bende hamileyim haliyle ufakta olsa endişem var.
Bir iş yapıldı ama arkası düşünülmedi. Anneler de mağdur oldu.
Bu yanlıs değil mi sizce. Hele su ortamdaBen kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
Sizin durum cok zor sonucta tatilde bakici tutabilirsiniz ama suan kime guveneceksiniz.kimin hasta oldugunu yada o gelecek bakicida virus olup olmadigini nasil bileceksiniz.
Ya ülkemizde aşırı bir kaos ortamı hakim şuan.
Dünden beridir whatsapp mesajlarıma saçma sapan, aslı astarı olmayan o kadar mesajlar geliyor ki .
En son kızdım yeter ya göndermeyin dedim.
Şarkı besteleyen mi dersin.
Yok bilmem şu hastanede bir sürü vaka var diyen mi dersin.
Makarna kolonya fiyatları konusuluyor suan gündemde.
Eger italya gibi hayat bizde de durursa bir ekmeği 5-10 liradan almaya başlamak ürkütüyor beni.
Fırsatçı insanımız çok.
15 tatilde açıksa meb e bağlı değildir. yine açık olabilir sordunuz mu?
sadece mecbur olanlar gönderse riskte artmaz.
Onlara itibar etmeyin..Zaten gondermeyin demissiniz ama onlar hangi akla hizmet ve vicdanen bunlari gönderebiliyor anlamis degilim.Banada geldi ki ben panik atak hastasiyim..Beni nasil etkiledi anlatamam.Ama sonra kendimi sakinlestirim aklimi kullandim ve okadar ölü olsa bu ölülerin akrabasi komsusu arkadaşı illaki bu haberi servis eder..Sosyal medya gibi bir iletişim ağı varken..Ölüler ne oldu peki nerede gömdüler.Sirf bundan zevk alan insanlar var ama bizim insanimiz da dusunmezki bana gelen bu mesaji sileyim de kimseye gondermeyip etkilemiyim diye..Ondan ona ondan ona..Bana da gorumcem atmis cevabim şu oldu kesinlikle ben inanmıyorum sende kimseye atma yasal surec baslatacaklar bu haberleri yayan kisiler hakkinda haberin olsun du..Ve hemen sildim..Ben zaten etkilendim neden baskasi etkilensinki..Allah bu mesajlari atip insanlari korkuya salanlari bildigi gibi yapsinYa ülkemizde aşırı bir kaos ortamı hakim şuan.
Dünden beridir whatsapp mesajlarıma saçma sapan, aslı astarı olmayan o kadar mesajlar geliyor ki .
En son kızdım yeter ya göndermeyin dedim.
Şarkı besteleyen mi dersin.
Yok bilmem şu hastanede bir sürü vaka var diyen mi dersin.
Makarna kolonya fiyatları konusuluyor suan gündemde.
Eger italya gibi hayat bizde de durursa bir ekmeği 5-10 liradan almaya başlamak ürkütüyor beni.
Fırsatçı insanımız çok.
Bencede yanlış ha okul ha ev insanlar çocuklar disari cikmasin diye aliniyor bu kararlar..Kimse kimse ile gorusmesin diye..Kafamıza gore is yapiyoruz..Uzaktan eğitim bosuna gelmedi ve 1 hafta ile sınırlı da kalmayacak uzatacaklar tahminen..Onlarda biliyor uzaktan eğitim okuldaki gibi olmaz ama mecbur demekki ki uyguluyorlar...Keske insanlarda kararlara uyum sağlasaBu yanlıs değil mi sizce. Hele su ortamda
Yaz tatili ve 15 tatilde ve de kasımdaki bir haftalık tatilde ne yaptılarsa onu yapacaklar.
Aynen nooption'cum.yeni vaka tespit edildi.. inşallah salgın boyutuna gelmez ekmeği bile bulamayız..
bir vakayla marketler boşaltıldı.