- 10 Mart 2017
- 471
- 767
Son dakika haberi mi ikinci bir vakami yaniyeni vaka tespit edildi.. inşallah salgın boyutuna gelmez ekmeği bile bulamayız..
bir vakayla marketler boşaltıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son dakika haberi mi ikinci bir vakami yaniyeni vaka tespit edildi.. inşallah salgın boyutuna gelmez ekmeği bile bulamayız..
bir vakayla marketler boşaltıldı.
Evet karantina altına alınan hastanın yakın çevresinden biriymiş.Son dakika haberi mi ikinci bir vakami yani
Ben kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
Anne babalar akıllılik edip çocukları görmese bari.Ben kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
Yok daha neler iyi bisey yaptiginizi mi dusunuyosunuz.bende ogrencilerimi dusunuyorum tatil onlara herseyi unutturacak ama boyle bisey yapmam.tatilin amaci okuldan degil birbirimizden uzak durmakBen kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
Yani eğiticimci olacak birde ben kizimi kapi disari yollamiyorum bu durumda..Egitimcilerin daha bilincli olmasi lazimken icat cikarmak nedir yahuAnne babalar akıllılik edip çocukları görmese bari.
Hic kimseden yardim alamiyorsaniz ,ya siz ya esiniz yillik izin kullanicaksiniz . Yada gonderdiginiz kresin ogretmenleriyle gorusup , evde bireysel bakmasini rica edebilirsiniz. Sonucta tanidik birisi .dikkatli okusaydınız en azından kendi çocugumun yaz tatili, 15 tatili ya da ara tatili olmadığını görürdünüz. herkes aynı sartlarda yasamıyor. ev hanımları ya da anneanne babaanne yardımı alanlar için sıkıntı olmayabilir. ben kendi durumumdakiler için endişe ediyorum
Öğretmenlere yazı geldi bulundukları ili terk etmemeleri yönünde.tandığım bi kaç öğretmen bize tatile gelme yolu derdine düşmüş. corona bahane ,başka işe gelip-gidenin evinde tatil şahane.1 hafta çalışanın evınde keyıf çatılır mı? corona da engellemıyor mılleti. otobus biletleri tükenmiş. kuyruklar desen oyle.
Siz idealist düşünüyor olabilirsiniz ama işgüzarlıktan başka bir şey değil bu.Ben kendi adima ogrencileri evimde agirlayip ozel ders yapacagim sinif ogretmeni olarak. Belki sizin cevrenizde böyle kişiler vardır bir araştırın isterseniz.
O biletleri tüketenler genellikle üç haftalık tatili olan üniversite öğrencileri. Hanımefendi düşüncesiz bir öğretmen tanıdığından yola çıkıp gereksiz bir genelleme yapmış herhalde.Öğretmenlere yazı geldi bulundukları ili terk etmemeleri yönünde.
Haklisiniz. Bütün öğretmenler yer değiştiremez istese de çoğu yerleşik zaten bir de bilet tüketecek kadar çoğunluk degil. Üniversite öğrencileri ailesinin yanına gidiyor ama bu bile bir tehdit..O biletleri tüketenler genellikle üç haftalık tatili olan üniversite öğrencileri. Hanımefendi düşüncesiz bir öğretmen tanıdığından yola çıkıp gereksiz bir genelleme yapmış herhalde.
ALLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZE İNŞALLAHALLAH yardimciniz olsun
Çalışmıyorum, ama duyduğumdan beri ilk düşündüğüm çalışan anneler olduMerhaba malumunuz virüs nedeniyle okullar tatil edildi. Çok da iyi oldu bu hareketin erken olması.
Benim derdim çalışan anneler.. Kızım kreşe gidiyor onlar da tatil tabi ve kızıma bakacak kimse yok.
İzin alsak kaç hafta olduğu belli değil. Kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz. Keşke çalışan anneler için de bir düzenleme olsaydı
Bence değil ücret almıyorum çalışan yakınlarımın çocuğunu evimde ağırlayacağım iş süresi boyuncaBu yanlıs değil mi sizce. Hele su ortamda
Sokakta mi kalsın çocuk? Gelsin birlikte kitap okuyalım ayrıca illa çocuğunuzu bana getirin demiyoruzvirus bir tek sizin eve mi giremiyor? ben boyle sacma sey duymadim. milletin cocugunu da tehlikeye atmayin bence.
Aynen işe götürsünler ya da evde tek bırakanlar mantıklı siz öyle yapınAnne babalar akıllılik edip çocukları görmese bari.
Sokakta mi kalsın çocuk? Gelsin birlikte kitap okuyalım ayrıca illa çocuğunuzu bana getirin demiyoruz
Para aliyor olsam haklısınız. Evimde sınıf açmıyorum, annesi çalışan çocuğu evimde misafir ediyorum. Bakiciyla oturup tv izlemesiyle benimle kitap okuyup ders çalışması daha makul bence.Siz idealist düşünüyor olabilirsiniz ama işgüzarlıktan başka bir şey değil bu.