Calgonit mi, Pril mi?

calgonit alıyorum, ama prilde kullandım..arada hiç bir fark yokkk....farkıııı fiyatııı

ben ilk pril aldım ikinci calgonit
fark yok gibi
ayrıca fiyatıda aynı arasındaki fark cok cuzi 1 lira bile degil

Arkadaşlar madem böyle bir konu açılmış benim de size sormak istediğim bi şey var.Ben calgonit'in şu yeni çıkan quantummuydu neydi (hani pırlanta kadar parlak diyor ya reklamda)tablet deterjan aldım.Ama hiç memnun kalmadım tablet gözünde deterjanlar kalıyor ve bulaşıklarda istediğim kadar parlak olmuyor,aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar :çok üzgünüm: ben en iyisi yine toz deterjana döneyim.benneyaptımki

bende pril toz kullanıyorum ve çok memnunun tencereler tertemiz olur ayrıca ben 2 ayda bir bulaşık ve çamaşır makinemi sirke koyarım ve boş çalıştırırım kireçe karşı iyi oluyor evdeki çaycı da öyle temizlerim sirke parlatıyor sanki makineyi

ikisini de beğenmiyorum ben hiç biri reklamlarda ki gibi değil.yok durulamadan fırçalamadan direkt makineye atıyorsun yarısı çıkmıyor durulayıp fırçalıyoruz bide makinede yıkıyoruz ne anladım o işten :oklava:

ben ikisinide kullanıyorum
bi fark yok
benim şehir suyum kireçli değil
o yüzden bardaklarımda çizilme filan olmuyor
ama annemlerinki çok kireçli
aynı markaları oda kullanıyor
onunkilerde çizik oluyor.
benim komşumd ( bim activit) kullanıyor
çok memnun yıkamasından
fiatıda çok uygun diyor.
hiç denemedim ama
bu ay almayı düşünüyorum...

bende pril kullanıyorum ama ben tablet kullanıyorum daha hesaplı ve zahmetsiz tuzla parlatıcıyla ugraşmana gerk yok hemde çok uygun fıyatı üstelik çok şükür hiç sorun yaşamdım bencde calgonıtın adı var sadece ustelık nıye o kadr para öedeysınki ona

ben de calgonit kullanıyorum ve bulaşıklarım hep lekeli kalıyo, makinadan kaynaklanıyo diye düşünüyodum ama yanılmışım.yeni aldığım paket bitsin ben de pril kullanmaya başlayacağım.

ya arkadaşlar benim sormak istediğim şeyler var şimdi bu tableti (pril düşünüyorum) kullanırken parlatıcı ve tuza gerek yok değilmi ama bazı arkadaşlar çiziyo demiş peki jel deterjan kullanımında tuzve parlatıcı gerekiyormu yani tuz u ne zaman kullanmalıyız her yıkamadamı gerek olduğunu nasıl anlayacağız parlatıcıyıda öle her yıkamadamı kullanacağız mesela sadece deterjan yeterli değilmi arada birmi tuz ve parlatıcı koymak lazım cevaplarmısınız.toz veya jel kullanırken tablet kullanırken neleri birlikte kullanmalıyız
kafamçokkarıştı

bencede bu çizilmeler makineyle ilgili ben pril ve calgonit toz deterjan dışında hiç başka marka kullanmadım ve 6 senelik makinam hiç bir cam eşyamda çizik yok.bazen kırılsalarda yeni bardak alyım derim.tablet bir kere kullandım promosyon calgonitti. bir tane tablet çok gelmişti yıkama sonunda çok köpük vardı bende onları ikiye kırarak kullandım temiz yıkıyordu o haliyle bile.bende makineye bulaşıkları pis koyarım ve toz deterjanı 2 çay kaşığı koyarım ilk önce çok koyardım çizgiye kadar falan ama gerek olmadığını gördüm 2 çay k.da yetiyo.makinemde beko.ayrıca 1 aydır parlatıcı gözüne sirke koyuyorum malum parlatıcıyı durulamıyo

Ben de calgonitin tablet toz ve en sonunda jel olmak üzere hepsini denedim. Bardaklarım ve cam eşyalar beyaz lekeli çıkıyordu. Sanki yıkanmamış gibi
Makinam siemens, hatta servisi çağırdım bakıp tuz ayarını değiştirdiler ama değişen birşey olmadı. Bütün iyi bardaklarım ziyan oldu. ve daha sonra elde yıkayınca da çıkmadı bu lekeler
Pril hiç denemedim bir de onu deneyeyim

Benimde makinam Bosch. Senelerdir Calgonit kullanıyordum ama bardak diye bir şey kalmadı evde hatta Borcamlarımda dahil.Hem çizik hemde puslu bir görünümde kaldılar.Bu ay Pril aldım bende.Gerçi ölmüşe çare yok elbette ama yeni bardaklarım bakalım ne olacak?:)

bu calgonit jel olan 3ü bir arada mı yoksa tuz parlatıcı yine koymak gereklimi tabletler o konuda rahat olduğu için kullanıyorum jelede gerekmiyorsa jel kullanırm ozaman

Back