Calgonit mi, Pril mi?

kesinlikle pril su anda evimde ikiside var calgonıt bir ürünün yanında hediyeydi prilide kendim almıstım . makıneye calgonıt (fınısh) koyduğumda bardaklar tabaklar leke içinde çıkıyor ama prilde öyle bir sorunla karsılaşmadım. su ana kadar hep tablet kullandım oyüzden tozmu?, tablet mı?, jel mi? onu bende bılmiyorum. ama pril tabletten memnunum.

kesinlikle pril su anda evimde ikiside var calgonıt bir ürünün yanında hediyeydi prilide kendim almıstım . makıneye calgonıt (fınısh) koyduğumda bardaklar tabaklar leke içinde çıkıyor ama prilde öyle bir sorunla karsılaşmadım. su ana kadar hep tablet kullandım oyüzden tozmu?, tablet mı?, jel mi? onu bende bılmiyorum. ama pril tabletten memnunum.

evet kesinlikle pril tablet...calgonitin sıvısı yani jeli günlük tozlu bardaklar için..normal bulaşıkt rezalet hiç işe yaramıyor....ve tabletleri aynı benimdeki bardaklarımda su lekeleri her zaman bıraktı makinemi aldığımda hemen koşup calgonit almıştım ama bir sene içinde anladımki deterjan leke bırakıyo...:57: ama pril öyle değil..bazıları bana aman pril alma bardaklarımı çizdi dedi ama ben hiç böyle bi sorun yaşamadım...bardakların çizilmesi bence makineyle alakalı bişey deterjanlarla değil....:50: bingonunda tozu güzel kızlar tavsiye ederim ama nemlendirmemek gerek yoksa onlarda su lekesi yapabiliyo..iyi saklamalı....:34:

annem pril 'i attı çöpe.
10taneye yakın vardı :1:
calgonit almıyo zaten. fairy e takmış durumda.

ben calgonıt tablet kullanıyorum memnunum.pril daha mı guzel dıyorsunuz?pril daha ucuz demı

mayi sabun ile yıkama. program bittikten sonra deterjan gözüne (ne demekse deterjanın gözü) sirke ilavesi ile tekrardan durulama.
eser zamanda çamaşır suyu ile ön yıkama yaptırma.

bende pril kullanıyorum hiç calgonit almadım bugüne kadar.bardaklarımda çizikler var ama şuan o kadar kötü urumda değilller.çok belli olmuyor.1,5 sene oldu evleneli...ne marka olursa olsun galiba bardakları hep çiziyor.çünkü teyzemler calgonit kullanıyorlar onların bardakları da aynı

Calgonit değil CALGON iyi bende ilk zamanlar calgon klasik toz deterjandan kullanıyordum gayet güzeldi ne çizik ne buğulanma falan hiçbişi yoktu
sonra yanlışlıkla calgonit aldığımızı farkettik daha doğrusu ben almışım calgon diye aylarca. bide böyle üstünde en zor kiri çözer ıslatma etkisi bilmemne yazıyordu aman allahım sanki makinanın içine köpek ölüsü atılmış o kadar kötü koku bırakıyor ve aşırı derecede buğulu çıkıyordu bardak tabak kapkacak vslerim

pril sıvı aldım o calgonitten çok iyi makinada koku bırakmıyor temizde yapıyor ama işte gelin görünki bazı deterjanlar makinada koku bıraksın diye yaratılmışki bide gidip haldır haldır makine içi güzel koksun diye makina kokusu alalım

ama elimdekiler bitince gene bi calgona dönücem bakalım

Back