Calgonit mi, Pril mi?

Bende bir senedir piril kullanıyorum ama bardaklarım çiziliyo çay tabaklarımda isli gibi çıkıyo makineden. Değiştirmeyi düşünüyordum deterjanımı şimdi ben hangisini alıcam calgonda iyi değil diyosunuz.

Ben Calgonit Kullaniyorum Yillardir Ama Hiç Bi çizik Yok Bence Makinadan Makinaya Fark Var Kalite Lazim Makinada Da

Bende bir senedir piril kullanıyorum ama bardaklarım çiziliyo çay tabaklarımda isli gibi çıkıyo makineden. Değiştirmeyi düşünüyordum deterjanımı şimdi ben hangisini alıcam calgonda iyi değil diyosunuz.

calgonit jel kullan canım,ben 6 aydır kullanıyorum bir cizik yok bardaklarımda,hiç elimdede yıkamam bulaşık,,,,hergün çalışıyor makinam....öncesinde calgonitin tabletini,tozonu pril gibi bir çok deterjan denedim,hepsi çiziyordu,birde tortu böle toz gibi bişey kalıyordu bardaklarımda şimdi tertemiz çıkıyor,simli bardaklarımı bile yıkıyorum artık makinamda,çok güzel tavsiye ederim....yerimseniben

hımmmmm demek enim bardaklarda ondan çiziliyomuş bende pril alıyım bari hemüde daha ekenomik

servisçi bulaşık makinası için geldiğinde toz yada hepsi biarada olan tablet
kullanmayın jel alın demişti.oda pahalı ve çabuk bitiyo..

dogru sölemiş,ben 3 ay önce (fiyatı şu anda değişmediyse)calgonit jeli 13 ytl ye aldım,1,7 kg,ve hala yarısı duruyor,hergün çalışır makinam aşağı yukarı,ben bardak almakla başedemiyordum,,,böle daha ekonomik oldu,en azından artık eskisi kadar sık bardak almıyorum...hem temizliğide daha çok hoşuma gitti benim,,,tortu falan kalmıyor hiç...tablet ve tozların fiyatları ne kadar şu anda acaba dahamı ucuz?....çoktandır fiyatlarına bakmadım onların....

Ben evlendiğimden beri hep calgon kullanıyorum (annemlerde de calgon kullanırdık) ve bardaklarım gayet normal. Hiçte değiştirmeyi düşünmüyorum ama belki colgan sıvı deterjan alabilirim. Sıvısını kullanan arkadaşlar küçük bir kutu (ya da büyük ne kullanıyorsanız) bir kutu ile kaç makina bulaşık yıkanıyor yaklaşık olarak. Pahalı gerçi ama kullananlar daha iyibilir.

Çizilme sadece deterjan değil makina ve suyun kireci, sertliği ilede alakalı sanırım.

calgonit jel kullan canım,ben 6 aydır kullanıyorum bir cizik yok bardaklarımda,hiç elimdede yıkamam bulaşık,,,,hergün çalışıyor makinam....öncesinde calgonitin tabletini,tozonu pril gibi bir çok deterjan denedim,hepsi çiziyordu,birde tortu böle toz gibi bişey kalıyordu bardaklarımda şimdi tertemiz çıkıyor,simli bardaklarımı bile yıkıyorum artık makinamda,çok güzel tavsiye ederim....yerimseniben

Jel alayım o zaman hiç kullanmadım jel deterjan umarım işe yarar. Canım bardaklarım çizik çizik oldu sinir oluyodum.

ben calgonit tablet kullanıyordum yeni bitti pril toz aldım calgonitte bardaklarım hep lekeli çıkıyordu prille yıkayınca tertemiz çıktı şaşırdım gerçekten ben ce pril derim gerçekten güzel yıkıyor

Jel alayım o zaman hiç kullanmadım jel deterjan umarım işe yarar. Canım bardaklarım çizik çizik oldu sinir oluyodum.

bende işe yaradı umarım sendede işe yarar...6 aydır jel kullanıyorum,küçük şişe bana 3 ay yetti,şimdi büyüğünü aldım (1,7 kg,)3 aydır kullanıyorum.daha yarısı duruyor...hergün çalışıyor makinam hemen hemen,makinanın deterjan bölmesindeki ilk cizgiye kadar dolduruyorum sadece...3 çorba kaşıgı kadar bir miktar oluyor bu....

Allah allaaaah...yau kızlar ben calgonit tablet kullanıyorum,pırıl pırıl çıkıyor.Pril de kullanıyorum onda da pırıl pırıl çıkıyor.Ben ama tablet kullanmama rağmen,fazladan parlatıcı da kullanıyorum,ondan olabilir mi?

calgonit tablet kullanıyordum bardaklarım mahfoldu. çizik çizik beyaz lekeler.bind activit aldım hem ucuz tabi yeni bardakta aldım çünkü eskilerinden su içemiyordum.midem kaldırmıyordu.heleki misafire hiç verimez. memnunum iki üç aydır.

Allah allaaaah...yau kızlar ben calgonit tablet kullanıyorum,pırıl pırıl çıkıyor.Pril de kullanıyorum onda da pırıl pırıl çıkıyor.Ben ama tablet kullanmama rağmen,fazladan parlatıcı da kullanıyorum,ondan olabilir mi?

Yok anacım pirilin tabletini ve toz deterjanını kullandım bide parlatıcı koyuyorum yok gene aynı gene aynı. Makinamda gıcır gıcır daha. Bide jel kullanayım bakim.

bende calgonıt kullanıyorum benımde servıscım parlatıcı kullanın ve jel deterjan kullanın demıstı tuz ve toz deterjan cok cızıyormus

arkadaşlar bana göre calgonitle pril aynı ikiside güzel ama 4 ve 5i biyerde tabletin yerini hiç bişey tutmuyo yalnız ben en son calgonit toz aldım ya makina bozuldu ya sular çok kireçli yada toz kendini bozdu bilmiyorum bardaklarımın hepsini çöpe atıcam sabah çıldırdım rezil olmuş herşey bembeyaz makinanın içide

ben 2, 2,5 senedir (evleneli beri) hangisi kampanyalıysa, yani neyi daha ucuza daha çok gramda alıyorsam onu alıyorum. Aslında ille de calgonit diyordum önceleri ama bir defa eşim pril alıp gelmiş, baktım bir şey olmuyor, devam... Prile karşı önyargılıydım çünkü evlenmeden bir kaç sene önce annem pril kullandığında bardakların yanar döner lekeler taşıdığını görüp prili bırakmıştı ama düzeltmişler herhalde arada...

bende pril kullanıyorum hiç calgonit almadım bugüne kadar.bardaklarımda çizikler var ama şuan o kadar kötü urumda değilller.çok belli olmuyor.1,5 sene oldu evleneli...ne marka olursa olsun galiba bardakları hep çiziyor.çünkü teyzemler calgonit kullanıyorlar onların bardakları da aynı

Back