Calgonit mi, Pril mi?

bende pril tablet kullanıyorum ve çok memnumun bulaşıklar beklese dahi tertemiz çıkıyo pırıl pırıl tavsiye derim yani

bende pril tablet kullanıyorum ve çok memnumun bulaşıklar beklese dahi tertemiz çıkıyo pırıl pırıl tavsiye derim yani

Arkadaşım teşekkür ederim önerin için bende pril tablet kullanayım

Bne bosch ankastre bulaşık makinasını kullanıyorum.Makinayı bağlamaya gelen teknik servis colgonit jel deterjanın haricinde başka marka ve tipta deterjan kullanmayın dedi.Özellikle 3ü birarada tabletler makinayı çabuk bozup,camların çizilmesine neden oluyormuş...

CADIARZUcalgonit toz kullandığımda da çiziyor ama
pril iyi benceşakkıdı

bende calgonit kullanıyorum bu ay 5in1 aldım... 10 u bir aradalardan gözle görünür bir farkı olmadığını gördüm ama 3in1 ler iyi değil

ben de calgonit 10in1 kullanıorum,gayet memnunum
bu çizme işi biraz da makineyle alakalı arkadaşlar

Kızlar bide bingo yu deneyim derim. Calgonit te kullandım Piril de. Bardaklar çiziliyordu üstelik bazı tencerelerimde yağ izleri bile kalıyordu. Bir ara sorun makinada diye servis bile çağırdım ama makinamda sorun çıkmadı. Deterjanların arasında Bingo yu gördüm denemek istedim. Ve sonuç mükemmel:dance::dance:

ben calgonit toz kullanıyorum klasik olandan memnunum, 5 in 1 i servis tavsiye etmedi jelide biraz pahalı ama çok güzel prili arkadaş kullandı bardakları çizik çizik olmuş

Ben bulaşık makinesinin gözüne tabletle birlikte domestos çamaşır suyu da ekliyorum daha parlak oluyorlar...

bende calgonit kullaniyorum.
Bardaklarım hiç çizilmedi belkide deterjan değilde makinadan kaynaklaniyordur?
hem çizilirse çizilsin zaten onlar çizilmeden ben kırııyorum farkeden bişey yok yani

Bulaşık makinasına calgonit koyduğumda bardaklar lekeli çıkıyor. Prille yıkadığımdaysa hiç bi sorun yok. Parlatıcısında ve tuzunda bir eksik olmamasına rağmen neden calgonitte böyle bir sorun yaşıyorum anlayamadım.aranızda benim gibi böyle sorun yaşayan varmı? ilginize şimdiden teşek.ler arkadaşlar

BENDE AYNI SEKILDE CALGONITTE BUTUN BULASIKLARIM PIS CIKIYO TEKRAR YIKAMAK ZORUNDA KALIYORUM...PRILDE ISE PIRIL PIRIL CIKIYOR...

Calgonit Kullaniyorum Canim Sanki Piril Bardaklarimi çizdi Ve Ben Ara Sira Makinam Bosken Içerisine Sirke Döküp çalistiriyorum Makinemin Içi Piril Piril Oluyor

Allah Allah benim kafam karıştı kızlar ben pril tablet te kullandım calgonit tablette ikiside iyiydi şimdi calgonit kullanıyorum
kafamı karıştırdınız tabletler makinayı bozuyo falan
1897.gif

bende bingonun kullannıyordum hiçbir sorunyok yalnız o çiziklik deterjanlardan kaynaklanmıyormuş.tanıdığımız tamirci ona sordum.su çiziyormuş.mantığa aykırı ama.açıklaması şu makina sıcak suyu tanzikli bir şekilde attırdığı için.cam eşyalarda narin çiziliyor aynı bulaşık süngerlerinin yeşil kısmı gibi etki yapıyor.ne yapabilirim dedim oda paşa bahçenin fırınlanmış bardaklarıdan kullan dedi bulabilirsen.ben gerçi pek bakmadım paşa bahçeye çünkü şu an için çiziklerim bardakları kullanmama engel değil.ama cam eşyaları çok çizilmişmiş arkadaşlara benden tavsiye.yani tek suçlu deterjanlar değil.makinanın suyu sert atması.ayrıca organik yaşam için makinanızda bir tatlı kaşığı arap sabununu deneyeyin biraz sullandırıp.bulaşık makinasında sağlıklı deterjan varmı bölümünü bir okuyun isterseniz.

ben pril 7 soda etkılı kullanıyorum ve çook memnunum calgonıtle hep çiziliyordu şimdi birşey yok öneririm.

Calgonit Kullaniyorum Canim Sanki Piril Bardaklarimi çizdi Ve Ben Ara Sira Makinam Bosken Içerisine Sirke Döküp çalistiriyorum Makinemin Içi Piril Piril Oluyor

canım sirkeyi nereye döküyorsun deterjan gözüne mi? ve ne işe yarıyor kokuyu falan alıyor mu?

evet arkadaslar suyunuzun sertliğine gore tuz kullanacaksınız. bir arkadasım tuz hic kullanmıyo cunku makinayı baglayan servis olcum yapmıs. gerekmiyor. tuz kullanmayın demis.

ben calgonit kullanıyrum ve makinaya bulasıkları koarken hic temizlemem. boyle pis pis:) sonra cok doldururum ama makina masallah 3 senedir tık demedi. ben bir ara yurtdısına gittim kardesim baska marka almıs. o da acayip cizmis vcamları. calgonit kullanın diye de tembih etmistim. simdi gene calgonit ve camlar, hersey tertemiz.

ha bir de ben parlatıcıyı falan şok'un parlatıcısını kullanıyordum. ucuz yaniç tuz ve deterjanı ise toz olandan alıyorum. hepsini ay ayrı koyuyorum. hic problem cıkmadı.

bence birde amwayin ürünü olan tableti dene icinde 60 tane var ama konsantre oldugu icin ortadan ikiye bölünerek kullanılıyo 120 tablet yapıyo fiyatı 28 ytl buarada makinenize tuz yerine elma sirkesi koyun hem saglıklı hem daha güzel parlatıyo

eşim kampanyalıyken pril tablet almış. ben de kullanayım bari dedim. ama tabaklarımda mutlaka bi yemek lekesi kalıyor. ama calgonitle yıkadığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum hiç. çizik ve pusta olmuyor bardaklarımda.

Back