Calgonit mi, Pril mi?

benim bardaklarda fazla çizik yok belli olacak kadar ben de calgonit kullanıyorum belki de toz olanı çiziyordur çünkü ben hiç toz kullanmadım hep tablet kullandım . fakat prili de merak ettim bu bitsin bir de prilin tabletini alıp kıyaslayacağım

valla pril ucuz diye almıstım ama çok memmunum gerçi cok sık makınada bulaşık yıkamıyorum bardaklar çizilir diye ama prilden de çok memmunum ohh tertemiz çıkıyor bulaşıklarım :asigim:

ben de evlendiğimden beri yani 4 aydır sürekli makinada ve de calgonit 5i bir arada tabletlerden kullanarak yıkıyorum bardaklarım süper çıkıyo tertemiz hiç çizik yok tortu falan da kalmıyo bence biraz da makinalardan farkediyo, servisçi geldiğinde buranın suyu yumuşak tuz kullanmanıza gerek yok demişti bence suyun kireç oranından farkediyo olabilir.

hala calgonit kullanıyorum evet son zamnalarda çizdi hep ama eskiden böyle yapmıyordu prile dönsemmi acaba aama 1 kere kullandım oda ermedi kaldı

eşime makinanın yıkamadığını söylüyordum fakat calgonıt in yaptığını anladım bende pril kullanmaya başladım ve çok memnunum arkadaşlara katılıyorum.

bende calgonıt almayı dusunuyordum ogrendıgım ıyı oldu makıne alınca ılk ıs prıl almak :roflol:

ben pril kullanıyorum çok da memnunum,bence calgonite fazladan para vermeye hiç gerek yok

valla evdede ben yıkıom hiç çizmiom arada kırılan oluo ama benneyaptımki

merhabalar ben arkadaşlarımda çizik bardaklar görüyorum ben hep kalgonit kullandım şimdiye kadar benim çizilme olmadı

kızlar bişi daha var ben 2 sene kaynanın yanında kaldım sulardan mı bilmem bütün markaları denedim hepsi çizdi ve sular kireçli idi ama şimdi ayrı eve taşındık burada ne çizilme oluyor nede kireç, bi arkadaşımda bişi önerdi bana
hani calgonitin makineyi temizleme deterjanı varya onu alacağınıza dedi çamaşır deterjanı ile 2 - 3 ayda bir bulaşıkları yıka veya boş çalıştır dedi pırıl pırıl olacaktır dedi yaptım ben ve dediği gibi makinede temizlenmesinde çok yardımcı oluyormuş :)

yabende calgonıt kullanıyordum benımde bardaklar bugulu bugulu cıkıyor calgonıttenmı acaba degıstirem o vakıt bende prıl ıyı dıyosun oylemı kızlar bı deneyem

aaa benimde çiziliyo bütün bulaşıklarım benimde paketim bitsinde bende alayım pril. 4 kiloluk paket almıştım onu bitirmem lazım neyse daha çok çizilicek anlaşılan teşekkür edrim kızlar aydınlattığınız için

dün yeni bulaşık makinesi aldım arkadaşlar ,servis geldi kurdu .bu çizilme olayını sordum,makinenin tuzunu koyduğumuz kapağı sık sık kontrol edin dedi bu kapak hafif gevşeme yaparsa yada kapağın etrafında tuz kalıntısı olursa bulaşıklar çiziliyomuş buna dikkat.bunu anladımda şunu sorayım pril detrjan alıcam msj lardan yola çıkarak tabi ,ama pril jel varmı acaba bunu kullanan varmı sonuç nedir merak ettim..

gunaydın herkese,bu çizme olayı deterjanla alakalı deil diye biliyorum,servis elemaları deterjan gözüne cok fazla deterjan koyarsanız çizdigini söylemişti bende calgonit kullanıyorum çizik olayım olmadı :nazar:
k.gif
u.gif
t.gif
u.gif
p.gif

Bne bosch ankastre bulaşık makinasını kullanıyorum.Makinayı bağlamaya gelen teknik servis colgonit jel deterjanın haricinde başka marka ve tipta deterjan kullanmayın dedi.Özellikle 3ü birarada tabletler makinayı çabuk bozup,camların çizilmesine neden oluyormuş...

şu an hala calgonit toz kullanıyorum ve bende bardaklar neden çiziliyo acaba diye kendi kendime soruyodum paket bitince bide prili denicem bakalımmmm

calgonit jel kesinlikle....bardaklarım yeni gibi çizilmekten kurtuldular,,,ama toz ve tablet olanı hiç iyi değil,,,

bulaşık makinamı 1 ay oluyor alalı calgonit tablet kullanıyorum bardaklarımda fazla cizilme yok peki jel'bereketli tabletmi sizlere ne kadar bi sürede gidiyor

Bende bu ay bingo aldım çok memnunum tavsiye ederim.Ayrıca ucuz...

ben bingodan memnun kalmadım bardaklarım çizildiyse biraz ondan olmuştur
makinamı ilk aldığımda içinde bulunan mumünelik colgon tablat vardı 3 tane onları kullandım bardaklarım pırıl pırıl oldu
bitinçe ucuz diye bingo toz aldım pişman oldum bardaklerım biraz cizikleşti
şimdi calgonit aldım memnunum doğrusu

O zaman karar verdik,hep birlikte prile katkida bulunuyoruz..

Parolamiz:Pril kullanin,ciziklerden kurtulun..:)

ben yaklasık bır yıldır prıl tablet kullanıyorum... gecen mıgrostan 16 mılyona 60lık kutu aldım.... yaklasık 3 ay gıdıyor..çoooook memnunum tavsıye ederım.. kesınlıkle cızme yapmadıgı gıbı tuz ve parlatıcıda istemıyor...

Arkadaşlar bende yeni bulaşık makinası aldım.
Prilin tableti mi yoksa toz deterjanı mı daha iyi? Önerilerinizi yazarmısınız?

Back