• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı merkezi

Ben 6 yıldır çağrı merkezinde çalışıyorum bence dünyanın hem en iyi hem en kötü işi iyi yanı kimseyle yüz yüze muhattap olmuyosun hangi bölgeden nasıl bir insana denk geleceği belirsiz bazen çok komik diyaloglar oluyor bazen çok sinirleniyorsun kötü yanı başta güven problemi insanlar “ben ne bileyim senin x şirketten aradığını diyor çok ağır hakaretler tacizler olabiliyor ama şunu asla unutma müşterinin tavrı sana değil şirkete bunu sana bi çok müşteri de söyler zaten. Kusura bakmayın size sert cıktım ama aslında şirkete kızgınım aranmak istemiyorum veya şu konuda mağdur olmak istemiyorum gibi evden hizmet veren bir çok kurumda bu uygulama var deneyebilirsin bi kaç ay

Ben 6 yıldır çağrı merkezinde çalışıyorum bence dünyanın hem en iyi hem en kötü işi iyi yanı kimseyle yüz yüze muhattap olmuyosun hangi bölgeden nasıl bir insana denk geleceği belirsiz bazen çok komik diyaloglar oluyor bazen çok sinirleniyorsun kötü yanı başta güven problemi insanlar “ben ne bileyim senin x şirketten aradığını diyor çok ağır hakaretler tacizler olabiliyor ama şunu asla unutma müşterinin tavrı sana değil şirkete bunu sana bi çok müşteri de söyler zaten. Kusura bakmayın size sert cıktım ama aslında şirkete kızgınım aranmak istemiyorum veya şu konuda mağdur olmak istemiyorum gibi evden hizmet veren bir çok kurumda bu uygulama var deneyebilirsin bi kaç ay
Bu bilgisayara bağlanma işi biraz can sıkıcı açıkcası yoksa ben zAten daha önce bu tarz bir iş yaptım hemde birebir yüz yüze diyalogla. Zor iş evet

Artık bi çok şirket iş yeri kiralamak vergi ödemek SGK yaptırmak eğitim düzenlemek yemek servis karşılamamak için daha karlı olduğundan homeagent tercih ediyo ben şüphelenmedim
Aslında evet bakıldığında doğru ama işte sorun pc ye uzaktan bağlanacak olmaları

Katılıyorum,baştan beri bir katılık,gerçi bazıları bununla "evet yorumlarım serttir"diye övünüyor.Adınız mülayim,sert olsanız ne yazar:KK51:
Malesef bazi arkadaslarimiz cok olumsuz ve herseyi elestirmeyi bilgiclik zannediyor gerci cagimizin hastaligi bu :)

Malesef bazi arkadaslarimiz cok olumsuz ve herseyi elestirmeyi bilgiclik zannediyor gerci cagimizin hastaligi bu :)
Bence biz ölümlü fanilerin arasında zaman harcamayı bırakıp "cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik"hikayesine devam etmeli:kahve:
Konu sahibi bir karara varabildin mio_O

duymuştum böyle şeyler ikincisi daha mantıklı gibi ben de merak ettim evde sıkılanlardanım

10 yilini cagri merkezine harcamis biri olarak sana soyleyebilecegim sudur 1.uzaktan kurulan program lisansli evet ama ucreti 1 sefer tum pclere kurulan veye kurulacak olan programa odenir. Extra olarak senden kurus alamazlar! 2.si de bu isi bilmiyosun uzak dur hic bulasma derim

Bence biz ölümlü fanilerin arasında zaman harcamayı bırakıp "cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik"hikayesine devam etmeli:kahve:
Konu sahibi bir karara varabildin mio_O
Eşimle olumsuz şekilde karar verdik galiba. Sebebi ise para yatırmak vs değil yorulmakta değil. Tek mesela bilgisayarımıza uzaktan bir bağlantı . Bunun sebebi eşimin işinin kritik noktada olması herhangi bir farklı durumda kendimizi temize çıkartamayız diye düşünüyoruz

Diyelim ki öyleydi..
Aöf'lü auzefli neyim çıktı..

Çok merak ettim ne diyecektin?
Israrla sormuşsun ya:işsiz:

Hanımefendi çok ilginç başka konularda da az evvel yorumlarına denk geldim çok ilginç cidden :halay:

İibf olsa ne fef olsa ne
AÖF olsa ne
Lise terk Bile olabilir iyi de bunun konu ile alakası ne
Alaycı tavrın hoş değil
Okul değil insanın kendini yetiştirmesi önemli ayrıca
Lütfen kendisine laf söylemeyelim annesini kaybetti diye herşeyi yapma özgürlüğü varmış mış :KK14:

Konu sahibi ben çağrı merkezinde yapamazdım telefonla konuşma fobim gibi birşey var kendine güveniyorsan olabilir ama en az günde 2 saat konuşman lazım çok korkunç benim için :olamaz:

Günlük hayatta, lüzum halinde bile iki çift laf etmek istemeyecek kadar kafanız kazana dönebilir. Çok ağır bir iş kanımca.

Lütfen kendisine laf söylemeyelim annesini kaybetti diye herşeyi yapma özgürlüğü varmış mış :KK14:

Konu sahibi ben çağrı merkezinde yapamazdım telefonla konuşma fobim gibi birşey var kendine güveniyorsan olabilir ama en az günde 2 saat konuşman lazım çok korkunç benim için :olamaz:
Bibiii ne ikisi allah aşkına kızzz 100 saati tamamlamak için günde 8 saat filan lazım. Çünkü pc başında kaldığın sürenin yarısında aktif çalışmış oluyormuşun genelde ben şoktayım:KK12: diğer üyeye gelince bilerek laf yarışına girmiyorum . Hemen ban yiyorum yA sonra kk ya kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakıyorum çekilmez oluyo En Büyük KK

Bibiii ne ikisi allah aşkına kızzz 100 saati tamamlamak için günde 8 saat filan lazım. Çünkü pc başında kaldığın sürenin yarısında aktif çalışmış oluyormuşun genelde ben şoktayım:KK12: diğer üyeye gelince bilerek laf yarışına girmiyorum . Hemen ban yiyorum yA sonra kk ya kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakıyorum çekilmez oluyo En Büyük KK
Aa yarısında nerdeymişsin acabaa,tuvalette mi:KK11:

Bende ilk öyle düşündüm ama bilmiyorum ki YouTube Facebook'ta her yerde baktım bir tane olumsuz yorum yok
Olumsuz yorum genelde olmuyor böyle işlerde, o yorum yapanlar gerçek olmayabilir bunu da düşünün derim. Para almaları da gerçekten düşündürücü ve böylesine cazip bir iş olacağına pek inanamadım.

Back