- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
Benim ayda 100 saat görüşme yapmam lazım mış en fazla en az 708 buçuk saat calisiyordum ama inanin yemek bile düzgün yiyemiyordum.zaten benden sonra benimle birlikte ise baslayanlarin çoğu çıktı isten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ayda 100 saat görüşme yapmam lazım mış en fazla en az 708 buçuk saat calisiyordum ama inanin yemek bile düzgün yiyemiyordum.zaten benden sonra benimle birlikte ise baslayanlarin çoğu çıktı isten
Biz günde 200_300 çağrı alıyorduk:)Benim ayda 100 saat görüşme yapmam lazım mış en fazla en az 70
Burada da kesin öyle olurBiz günde 200_300 çağrı alıyorduk:)
Hiç böyle düşünmemiştimBence şu zamanlarda bilgisayarına uzaktan giriş sistemi kurdurmak çok iyi değil. Ben firmayı bilmiyorum tabi ki ama ben olsam kesinlikle bilgisayarıma uzaktan erişimli bir şey kurdurtmazdım
Bilmiyorum ben kamuda çalışıyorum. Çok arkadaşım işten çıkartıldı. Bir tanesi internetine başkasının bağlandığını kanıtladı. Suçsuzluğu kanıtlandı bir şekilde ama hem hâlâ işine dönemedi hem de psikolojik olarak çok yıprandıHiç böyle düşünmemiştim
Anadolu üniversitesi
Aöf uai
Değil mi biri :))
Hayır değil nereden çıkarttınız ki bunu
Şansımı denedim diyeyim :))
Çift anadal yaptım ünv de
İbff
?
Fef olamaz ya?
Aaaaaa hiç aklıma gelmedi bu olayyyyyBilmiyorum ben kamuda çalışıyorum. Çok arkadaşım işten çıkartıldı. Bir tanesi internetine başkasının bağlandığını kanıtladı. Suçsuzluğu kanıtlandı bir şekilde ama hem hâlâ işine dönemedi hem de psikolojik olarak çok yıprandı
Yukarıda ki üyenin yazdıklarını okuyunca biraz afalladım açıkcası eşim asker başımıza bir iş gelse allah korusun hiç kimseye derdimizi anlatamayız diye şuan çok korktumCagri merkezinde 1,5 sene calistim. Fiziki anlamda yorulmuyorsun ama kafan kazan gibi oluyor.. Telefonda millete dert anlatip ikna etmek cok zor. Ayrica cok is gorusmesi yaptim basta boyle anlatiyorlar guzel guzel. İmkanlari sartlari sonra ise baslayinca hersey tepetaklak..
Dikkat edin sansinizi deneyin ama hakkinizi yedirmeyin.
Yorumlari okumadim ama kendi calisma sartlarimda aynen soyleydi. Kimseye hakaret etmez isini yaparsan sorun olmuyor. Ama musteriler ne kadar sacmalarsa sacmalasin karsilik vermeyeceksinYukarıda ki üyenin yazdıklarını okuyunca biraz afalladım açıkcası eşim asker başımıza bir iş gelse allah korusun hiç kimseye derdimizi anlatamayız diye şuan çok korktum
NedenBeynim yandı
Sorun çalışmak koşulları değil sanki biraz evvel bir bayan yazdı pc me uzaktan erişim sağlatmam filan o konuda haklı olabilir galibaYorumlari okumadim ama kendi calisma sartlarimda aynen soyleydi. Kimseye hakaret etmez isini yaparsan sorun olmuyor. Ama musteriler ne kadar sacmalarsa sacmalasin karsilik vermeyeceksin
Şimdi şirkete mail attı. Kurulumu nasıl yapacaklarına dairBence şu zamanlarda bilgisayarına uzaktan giriş sistemi kurdurmak çok iyi değil. Ben firmayı bilmiyorum tabi ki ama ben olsam kesinlikle bilgisayarıma uzaktan erişimli bir şey kurdurtmazdım
İbff
?
Fef olamaz ya?
Hanımefendi çok ilginç başka konularda da az evvel yorumlarına denk geldim çok ilginç ciddenDerdin nedir
AÖF vs aşağılamaya hazir cümleler
Çift anadal yapmış oturuyormuş ee sizene
Şimdi şirkete mail attı. Kurulumu nasıl yapacaklarına dair
Hanımefendi çok ilginç başka konularda da az evvel yorumlarına denk geldim çok ilginç cidden
İibf olsa ne fef olsa neİbff
?
Fef olamaz ya?