- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
guneykarimkure konunun hangi unv mezunu olması ile alakası ne ciddi ciddi merak ettim
cok saçma bir bağlantı değil mi ?
cok saçma bir bağlantı değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alaycı tavır mı?İibf olsa ne fef olsa ne
AÖF olsa ne
Lise terk Bile olabilir iyi de bunun konu ile alakası ne
Alaycı tavrın hoş değil
Okul değil insanın kendini yetiştirmesi önemli ayrıca
Bence şu zamanlarda bilgisayarına uzaktan giriş sistemi kurdurmak çok iyi değil. Ben firmayı bilmiyorum tabi ki ama ben olsam kesinlikle bilgisayarıma uzaktan erişimli bir şey kurdurtmazdım
Ben bunu ek iş olarak bile yaparım ama para yatırma işi beni işkillendirdi
Bence de korkun. Esinizin meslegi suistimale cok acik. Kimseye guvenmeyin..Yukarıda ki üyenin yazdıklarını okuyunca biraz afalladım açıkcası eşim asker başımıza bir iş gelse allah korusun hiç kimseye derdimizi anlatamayız diye şuan çok korktum
Bencede ya bu işte galiba vazgeçmek lazımBence de korkun. Esinizin meslegi suistimale cok acik. Kimseye guvenmeyin..
Canım bu msjı düzenle ve herhangi bişey yaz ne olur ne olmaz firmayla sorun olmasınDijiturk ve superonline şuan
Düzenleme saati geçtiği için düzenleme yapamıyorumCanım bu msjı düzenle ve herhangi bişey yaz ne olur ne olmaz firmayla sorun olmasın
Öyle birşey olduğunu bilmiyordum kusura bakmaDüzenleme saati geçtiği için düzenleme yapamıyorum
Hayır kandırma gibi birşey söz konusu değil. Hani 1 senelik taahhüt yapıyorsun sonra bu süre dolmaya yakın arayıp yüzde bilmem kaç indirim kapalım sizde taahhüt verin yeniden diyorlar ya bu iş oInsanları kandirmadigin müddetçe telefondan birsey satın almazlar.kandirdigin kişilerden kazandığın paranin da hayrini goremezsin.
Yok Canım rica ediyorumÖyle birşey olduğunu bilmiyordum kusura bakma
Bilemedim sikinti yasayabilirsiniz birde firma bizzat konunun icerisindemi yoksa bu satis kanalini danismanlik firmasina vermiste onlar mi yonetiyor oyleyse danismanlik firmasida onemli oluyor benim arkadas gsm firmasina girmisti isi danimanlik firmasi yonetiyordu kiz fulltime di ama sigorta parttime uzerinden olmustu epeyi bir ugrasti sonra baslayacaksniz bunlara cok dikkat edin size belirli veya belirsiz is sozlesmesi imzalatirlarsa her maddeyi tane tane okuyun olasi sureden erken birakmak istemeniz durumundaYok Canım rica ediyorum
Cevizin kekremsi tadıAlaycı tavır mı?
Yok artık ya.
Niyetiniz hakkımda kötüyse
Her yazdığımı kötü algılamayın
Aslında sadece anlayın.
İlgisi olmayan şeyleri kurmuşsunuz, sonra topu atmışsınız
Ne gibiCevizin kekremsi tadı
Konu sahibi,çok yer detayı veriyorsunuz bence
Evet öyle benim sorun ettiğim bu bilgisayara uzaktan bağlanma durumuKesinlikle yaklaşma bir hafta denedim. Baş ağrısından mahvoldum. Hemen bıraktım, ayrıca dengesiz insanlar çıkıyor karşına felaket sabır isteyen bir iş