• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı merkezi

İibf olsa ne fef olsa ne
AÖF olsa ne
Lise terk Bile olabilir iyi de bunun konu ile alakası ne
Alaycı tavrın hoş değil
Okul değil insanın kendini yetiştirmesi önemli ayrıca
Alaycı tavır mı?

Yok artık ya.

Niyetiniz hakkımda kötüyse
Her yazdığımı kötü algılamayın

Aslında sadece anlayın.

İlgisi olmayan şeyleri kurmuşsunuz, sonra topu atmışsınız

Bence şu zamanlarda bilgisayarına uzaktan giriş sistemi kurdurmak çok iyi değil. Ben firmayı bilmiyorum tabi ki ama ben olsam kesinlikle bilgisayarıma uzaktan erişimli bir şey kurdurtmazdım

Ben de burdan işkillendim. Bayloktu naneydi derken insanlar bilgisayar kullanmaya korkar oldu yarın öbür gün bu ne programı indirdin kardeşim derler mazallah.

Ben de cagri merkezinde calistim. Yanliz sadece cagri merkezinin ismini verebilirsiniz. Hangi firma icin hizmet vereceginizi soylememelisiniz. Bu yasaktir.

Normalde cagri merkezinin sartlari gercekten agir. Ama yazilim icin para isteyen bi isyerini de ilk kez duydum. Normalde tum kullanilan arac gerecler, yazilimlar cagri merkezine ait olur.

Insanları kandirmadigin müddetçe telefondan birsey satın almazlar.kandirdigin kişilerden kazandığın paranin da hayrini goremezsin.

Insanları kandirmadigin müddetçe telefondan birsey satın almazlar.kandirdigin kişilerden kazandığın paranin da hayrini goremezsin.
Hayır kandırma gibi birşey söz konusu değil. Hani 1 senelik taahhüt yapıyorsun sonra bu süre dolmaya yakın arayıp yüzde bilmem kaç indirim kapalım sizde taahhüt verin yeniden diyorlar ya bu iş o

Kesinlikle yaklaşma bir hafta denedim. Baş ağrısından mahvoldum. Hemen bıraktım, ayrıca dengesiz insanlar çıkıyor karşına felaket sabır isteyen bir iş

4,5 yıl çağrı merkezinde çalıştım günde 11 saat bazen 9 saat ama yoruldum tükendim.. ben kurumsal bir firmada çalışmıştım maaşı çok güzel ama harcamaya zaman Yok:) dünyada ki en tehlikeli işlerden 3. Sırada çağrı merkezi başlamadan önce bir kez daha düşünün bedenen yorulmuyorsunuz evet ama beyin yorgunluğu da uyuyup uyanınca geçmiyor..

Yok Canım rica ediyorum
Bilemedim sikinti yasayabilirsiniz birde firma bizzat konunun icerisindemi yoksa bu satis kanalini danismanlik firmasina vermiste onlar mi yonetiyor oyleyse danismanlik firmasida onemli oluyor benim arkadas gsm firmasina girmisti isi danimanlik firmasi yonetiyordu kiz fulltime di ama sigorta parttime uzerinden olmustu epeyi bir ugrasti sonra baslayacaksniz bunlara cok dikkat edin size belirli veya belirsiz is sozlesmesi imzalatirlarsa her maddeyi tane tane okuyun olasi sureden erken birakmak istemeniz durumunda
Maddi yaptirim maddesi var mi onada bakin ona gore imza atin

Son olarak firmalar calisma kosullarini calisandan temin etmez kendisi saglar
Gununuzde cok buyuk firmalar bunu yapiyor evet ama agirligini engelli calisanlar icin kullaniyor calisabilecek ancak ise gidip gelmede sikinti yasayacak engele sahip kisiler icin (bildigimde 2,3 firma yani daha cokta yaygin degil)tum alet edevat vs kendileri kurup kendileri kaldiriyor aklinizda olsun
Hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Alaycı tavır mı?

Yok artık ya.

Niyetiniz hakkımda kötüyse
Her yazdığımı kötü algılamayın

Aslında sadece anlayın.

İlgisi olmayan şeyleri kurmuşsunuz, sonra topu atmışsınız
Cevizin kekremsi tadı:confused::KK30:
Konu sahibi,çok yer detayı veriyorsunuz bence:KK51:

Kesinlikle yaklaşma bir hafta denedim. Baş ağrısından mahvoldum. Hemen bıraktım, ayrıca dengesiz insanlar çıkıyor karşına felaket sabır isteyen bir iş
Evet öyle benim sorun ettiğim bu bilgisayara uzaktan bağlanma durumu

Back