Çağrı merkezi

Ben yazın çalıştım çağrı merkezinde ama benimki farklı bir firmaydı 5 hafta sonra ağlaya ağlaya çıktım. Karşıdaki kişi çağrı merkezinden aradığımı duyunca ya suratıma kapatıyordu ya da hareket, küfür vs ediyordu. Çok zoruna gidiyor insanın ve paramı zar zor aldım. Benim maaşta 1600 tlydi banka hesabı açtılar TEB'den ve 5 hafta sonunda 1000 tl alabildim yarısını elden verdiler, yarısı karta yattı. Maaşı aldığım gibi ertesi gün gitmedim işe. Zaten sırf para alabilmek için ay doldurmayı bekledim 1 ayı doldurmadan çıkınca hiç vermiyorlardı. Dayanamayıp çıkan arkadaşlarım oldu. Bir daha da çağrı merkezi işine tövbe Güvenilir değiller. Ha her yer aynı mı olur bilemem tabi. Ama olur da kabul ederseniz prim üzerinden etmeyin kesinlikle. İnsanları ikna etmek zor. Garanti maaş olsun.. Bi de SSK'yi kontrol etmeyi unutmayın benim iş yeri yaptık diyip 1 hafta sonra başlatmışlardı. Bu işlerde çok oyun dönüyor

Bu hakaret işini biliyorum gsm bayisinde çalışmıştım ünv sınav sonuçları beklerken fenaydı evet hakaret küfür vs . SSK işine evet e devletten bakmak gerekli o konuda da size hak veriyorum

Bu hakaret işini biliyorum gsm bayisinde çalışmıştım ünv sınav sonuçları beklerken fenaydı evet hakaret küfür vs . SSK işine evet e devletten bakmak gerekli o konuda da size hak veriyorum
Evet ama malesef 1 ay sonra yansıyor e devlete aslında şikayet etmem gerekliydi ama o kadar çok yıprandım ki uğraşamadım her şeyi kılıfına uyduruyorlar zaten. Geçmiş olsun size de :)

siirtte global bilginin çağrı merkezi var (turkcell)
eskiden avea da vardı şimdi var mı bilmiyorum.
evden çağrı yerine bunlara başvurun derim, zar zor eleman buluyorlar zaten.
hem ev ortamından ayrılmış olursunuz, hem kariyer şansınız olur.

Burada şöyle bir durum var ki tanıdıkla dönüyor işler o yüzden bulamıyorum zAten. Yerel halkta açıkça söylüyor zAten İnanın . Turkcell evet var doğru ama vardiya olayı işin içine girecek diye açıkcası o sorun biraz

Anlamadım evdemi çalışacaksınız siz. Ben daha önce çalıştım çağrı merkezinde resmen psikolojim bozuldu tahammül edemedim ayrıldım.benim çalıştığım firmanın çok ağır şartları vardı konuşma süren belli cümle kalıpları aynı anda 3 4 program kullanma sürekli takım liderinin maildan takibi falan filan imdat diye bagiracaktim resmen. .

o kadar oldu mu ya, tabi ben 10 yıl öncesinde kalmışım bu sektörün... o zamanlar güneydoğuda diksiyonu düzgün eğitimli eleman bulunamıyordu, çok sıkıntılıydı.
home office kısmıyla ilgili ise hiç bilgim yok ama ne kaybedeceksiniz ki bir ay deneyebilirsiniz sanki.

Evet evden çalışacağım siz günde kaç saat çalışıyordunuz

Burada dil isteyebilirler çünkü burada 3 dil konuşuluyor bir Türkçe bir Arapça bir Kürtçe

Öyle mi cidden ne kazanıyor ki böyle yapıp
Bizim iş yerinde iyi çalışsak bile müdürler sürekli toplantı yapıp azarlardı. Telefondan yediğin haraketin fazlasını ediyorlardı. Ben de tabi bilmediğimden gerçekten durum kötü sanıyordum sürekli kovacağız çok kötü çalışıyorsunuz diyorlardı moralim bozuluyordu. Orada tecrübeli bi abla söylemişti yalan söylüyorlar bilerek yapıyorlar ki kovulma korkusuyla çalışalım diye hep yapıyorlar demişti. Böyle enteresan şeyler psikolojik oyunlar

O her yerde var ya çok kötü son iş yerim bir holding kuruluşuydu orada mağaza müdürü aynen sizin anlattığınız gibiydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…