Dijiturk ve superonline şuanhangi firmanın oda var
Farkında mısın?Dijiturk ve superonline şuan
Bende ilk öyle düşündüm ama bilmiyorum ki YouTube Facebook'ta her yerde baktım bir tane olumsuz yorum yokBen bunu ek iş olarak bile yaparım ama para yatırma işi beni işkillendirdi
Ne alakası var anlamadımFarkında mısın?
Başlamadan kovuldun.
Ticari itibari zedeleme davası bile açılabilir hakkında.
Gördüm burda onu.
rica etsem özelden bana da atar mısın link?Bende ilk öyle düşündüm ama bilmiyorum ki YouTube Facebook'ta her yerde baktım bir tane olumsuz yorum yok
Maddi zorluk öyle çok birşey Yok ama biraz daha olsa iyi olur ayrıca manevi sıkıntılarım varHangi firma bu?
Bilindik bir marka degilse hic bulasmayin.
Zaten maddi zorluk yoksa yine de bulasmayin. Is bakmaya devam edin.
Cagri merkezi surekli hor gorulmek surekli azarlanmak terslenmek arada kufur yemek vesaire...
2.seçenek fena durmuyor denemeye değer bence 200 lira da çok bi şey değil denenebilir...hangi şehir merelak ettim ben de g.doğudayim da .merhaba kızlar
3 aylık evliyim ve eşim asker bu yüzden güneydoğuda bir şehirdeyiz . Evlendiğim için işimden istifa edip buraya yerleştik . Burada çok iş aramama rağmen ne yazıkki bulamadım. Eşim geçen hafta göreve gitti ben tam 7 gün evde tek başıma kaldım hiç tanıdık vs de . Neyse internetten bir iş başvurusu yapmıştım bugün aradılar . Evden çağrı merkezi müşteri temsilcisi. 2 seçenek sundular birincisi sattıkça kazanıyorsun . Mesele bir müşterinin taahhütlü bitiyor onu tekrar bağladığın zaman 50 tl kazanıyorsun . Her hafta ödeme yapılıyor 10 ve katlarında yaptığın zaman ödeme alıyorsun . Diğeri size ayda 100 saat görüşme yapıyorsun. Eğer 100 saat görüştün hiç müşteri kazanamadıysan 1600 tl alıyorsun. Eğer 10 müşteri ikna ettiysen 2000 alıyorsun böyle devam ediyor yAni müşteri başı 40 tl kazanıyorsun ekstra. En az 70 saat en fazla 100 saat görüşme yapabiliyorsun. Ayrıca ssk da ilk 100 saatlik görüşme sonunda yapılıyor. Bu sistemi benim bilgisayarıma uzaktan yardımla kuracaklarmış . Bu program lisanslıymış her ay 400 tl ödeme yapıyorlarmış lisans için . Millet kurduruyor ve işe başlıyormuş sonra ay ortasında sıkılıp devam etmeyip bırakıyormuş bunların lisans parası yanıyormuş. Bunu engellemek için ilk ay lisans parasının yarısını yani 200 tl yi ben ödeyecekmişim kalanını onlar. Ardından bir ödeme vs olmuyormuş. Her ayın 15 i maaş günü ve garanti bankasından ödeme yapılıyormuş . Çalışma saatleri hafta içi 09:00 ile 21:00 arası istediğin saat başlıyorsun hafta sonu 10:00 ile 19:30 arasıymış. Sürekli önleme yardım ekipleri varmış anında cvp veriyorlarmış sıkıştığım yerde . Sizce kabul etmeli miyim ? Evde ciddi anlamda çok bunalıyorum kızlar . Ben ikinci seçeneğini kabul etsem diye düşündüm . Aranızda bu işi yapan var mı acaba
Siirt ve burada hiç bir şekilde iş bulamadım 2 ünv mezunuyum ama olmadı işte2.seçenek fena durmuyor denemeye değer bence 200 lira da çok bi şey değil denenebilir...hangi şehir merelak ettim ben de g.doğudayim da .
Ticari isim buNe alakası var anlamadım
Daha önce bir gsm operatörünü bayisinde çalıştım az çok anlıyorum siziBen bir platforma üyeyim
2 lafı bir araya getiremeyen
Önündeki metni okumaya bile aciz insanlara derdimi anlatırken deliriyorum
Donanımlı olan asla yormuyor, ama
Diyalogda beceriksizler yüzünden bizim de taleplerimiz sapıyor, gecikiyor.
Temsilci olacaksın ama
Kimse arkanda durmayacak
Ona göre düşün
En ufak hatan
İşten men
Anadolu üniversitesiSiirt ve burada hiç bir şekilde iş bulamadım 2 ünv mezunuyum ama olmadı işte
Allahım ne yapabilirim yA küfür mü ettim hakaret mi ettim ne dedim abartmayın şirket ismi vermedim farkında mısınızTicari isim bu
Bunu bile bilmiyor musun?
Hayır değil nereden çıkarttınız ki bunuAnadolu üniversitesi
Aöf uai
Değil mi biri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?