• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayımm yardiminiza ihtiyacım var..

Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama küçük yaştan itibaren bebek bakan kreşler var. Öyle bir yer varsa temizlik yemek bulaşık vs eleman için başvurun. Ailenizin bekle demesini dinlemeyin. O tarz bi yerde iş bulursanız bebeğinizi de yanınıza alırsınız maaşınızdan biraz düşerler aralarda da ilgilenirsiniz. Sabah çıkar akşam gelir ailenizle de yüz göz olmazsınız.

Ya özür dilediniz diye her şey geçti gitti mi, unutsunlar mı tüm yaşananları? Acaba siz bu adamla evlenecem diye babanıza, abinize neler dediniz, kendi dediklerinizi şuan onların dedikleri ile karşılaştırdığınızda ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca “Şuan şu durum” dediğiniz tam olarak nedir?

Ne kadar oldu eve döneli? İnsanların olayları sindirip, normalleştirmesi için zamana ihtiyaç var.
Evet ailesini çok kırmış olabilir. Ama şuan kızı çok zor durumda her şeyi unutup ona kol kanat germek zorunda. Ozaman neden başta ben bakarım size deyip kapısını açtı da şimdi herşeyi yüzüne vuruyor...

Üstelik hatasının farkında bir evlat var. Ne evlatlar var evliliğimde mutlu değilim ailem kabul etmez deyip başka evli kocalara kaçan var...

Konu sahibi gerçekten pişman oyuzden baba evine döndü. Ayrıca çok çalışıp sınava girip mesleğini eline almak istiyor...

Bir süre kızları için ellerinden geleni yapabilirler.

Ayrıca belki kocasınin çok kötü planları var bilemeyiz. Ama bunları ailesinin düşünmesi gerek. Çünkü kocası sürekli sosyal medyadan tehdit içerikli paylaşımlar yapıyor...

Böyle bir adama güvenip de hadi evine git nasıl denir... Ve kadının geçmişte yaptığı hataları yüzüne vururak göndermeye çalışıyor...

Ailem ne devam et ,ne ayril diyoruz biz kendi kararını kendin ver ama duzelecekse çocuğa yazık etme diyolar..devam edeyim desem "bizi yine attın " diyecekler ..devam etmesem ailemi tanıyorum ileride aynı muameleyi gorucem..
Babanızın karşısına geçin ve baba ne yapacağımı bilmiyorum, düştüm ve kalkmak istiyorum. Eskiden bir hata yaptım ve insanları dikkate almadım ama artık hata yapmayıp en doğru kararı vermek istiyorum ve senden büyüğüm olarak tavsiye istiyorum lütfen bana bebeğim ve benim için doğru olanı sen anlat deyin güzelce..
Eminim ki bu şekilde davranırsanız aileniz size en mantıklısını yapmanız konusunda yardım edecektir.
Arada çocuk varmış buradan olayları bilmeden tavsiye vermek git boşan ya da boşanma demek çok büyük bir vebal bu yüzden ben ailenizi dikkate alın diyorum.

Ne yaşamış olursanız olun onlara bu şekilde yaklaşırsanız sizi yarım bırakmazlar ve destek olurlar..
eğer onlarda bu konuşmanın sonunda eşinizle tekrar denemeniz konusunda yol gösterirlerse mutlaka aile terapisini eşinize şart koşun ve hatta terapiye başlamadan da dönmeyin..

Babanızın karşısına geçin ve baba ne yapacağımı bilmiyorum, düştüm ve kalkmak istiyorum. Eskiden bir hata yaptım ve insanları dikkate almadım ama artık hata yapmayıp en doğru kararı vermek istiyorum ve senden büyüğüm olarak tavsiye istiyorum lütfen bana bebeğim ve benim için doğru olanı sen anlat deyin güzelce..
Eminim ki bu şekilde davranırsanız aileniz size en mantıklısını yapmanız konusunda yardım edecektir.
Arada çocuk varmış buradan olayları bilmeden tavsiye vermek git boşan ya da boşanma demek çok büyük bir vebal bu yüzden ben ailenizi dikkate alın diyorum.

Ne yaşamış olursanız olun onlara bu şekilde yaklaşırsanız sizi yarım bırakmazlar ve destek olurlar..
eğer onlarda bu konuşmanın sonunda eşinizle tekrar denemeniz konusunda yol gösterirlerse mutlaka aile terapisini eşinize şart koşun ve hatta terapiye başlamadan da dönmeyin..
Konu sahibinin eşi alkolik. Kadının kafasında sprey şişesi kırdı dikiş atılmasına sebep oldu. Tehditler savurup durdu. Babası git derse bile gitmesin.

Deneyeceğim umarım işe yarar söyledikleriniz...

Sizin bosanasiniz yok ki buraya da neden yazdiniz anlamadım. Kafanızda ne yapacağınız sekillenmis zaten, akıl almak gibi bı durumunuz yok. Dönersem iyi olur değil mi diye soruyorsanız, pek değil iyi olmaz, sabretmeniz gereken şeyler olur. Tabi yine de siz bilirsiniZ

Iyide bak ilk gitmen olsaydi derdim dene belki duzelir..ki
Diyorsun 3 ayda oldu
Olan. Simdi
Neyi denemeyi duaunuyorsun mesela? Yine aynisi
Olacak.. bence calisip
Kendi evine gec cocugunla..1 arti 1 bile
Olsa..en guzeli bu degil
Mi?

Sizin bosanasiniz yok ki buraya da neden yazdiniz anlamadım. Kafanızda ne yapacağınız sekillenmis zaten, akıl almak gibi bı durumunuz yok. Dönersem iyi olur değil mi diye soruyorsanız, pek değil iyi olmaz, sabretmeniz gereken şeyler olur. Tabi yine de siz bilirsiniZ
Bosanasim olmasa dava acmazdim artı ben dönersem iyi olur mu diye sormadım yukarıda., sadece yaşadıklarımı anlattım kaldı ki geleceği hiçbirimiz göremeyiz..sadece soylenenlero yazıp fikir almak için bir çıkış yolu bulabilmek için yazdım..yaşadıklarım kolay şeyler değil ve çevremde bunları paylaşabileceğim arkadaşım bile yok,o yuzden buraya yazdım

Kocan pisman, burnu sürülmüş, yuvani bozma, aileni de çekme dememizi istiyorsun ama istiyorsan dön ama kocanla yaşadığın sorunları yine yasarsin diyoruz
Öyle demenizi beklemiyorum tabi ki ben herseyi düşünüyorum..gelecegimi,söylenenleri,yaşadıklarımı,çocuğumu..kendimi geçtim ben dedikleri gibi olursa ileride ..cocugum bana düşman olursa diye bile düşünüyorum..evliliği falan da geçtim..yere batsın evliliği..ama aynı şeyleri yaşayan bir aile yakinımızı örnek göstererek bir cocuk jcin hayatini bitirdi,evlenmek istedi evlenemedi,senin de öyle olmanı istemiyoruz diyolar ..

İnsan geri dönme ihtimali olan yerden kapiyi hızla çarpıp çıkmamalı. Eğer 3 aylık evliyken döndüğünüzde tekrar gitmeseydiniz sizi haklı bulabilirdim ailem söyle, ailem böyle diyor sözlerinizi.
Bir an once iş bulun derim neden bosanmayo bekliyorsunuz ki bunun için. Zaten eşiniz süreci uzatacak gibi belki seneye anca bosanacaksiniz.

Öyle demenizi beklemiyorum tabi ki ben herseyi düşünüyorum..gelecegimi,söylenenleri,yaşadıklarımı,çocuğumu..kendimi geçtim ben dedikleri gibi olursa ileride ..cocugum bana düşman olursa diye bile düşünüyorum..evliliği falan da geçtim..yere batsın evliliği..ama aynı şeyleri yaşayan bir aile yakinımızı örnek göstererek bir cocuk jcin hayatini bitirdi,evlenmek istedi evlenemedi,senin de öyle olmanı istemiyoruz diyolar ..
Çocuğunuz asıl size eziyet eden adamla öyle berbat bir ortamda kalırsa size düşman olur.

Ayrıca boşansanız bile o adam babası. Yani çocuğun ihtiyaçlarına ortak olmak zorunda. Nafaka denen şey de bunun için var. O fıldır fıldır gezerken çocuğunuz 1 yudum ekmeğe muhtaç olacak gibi senaryo çizenler aldanmayın.

Zamanında ailenizi ezerken sorun yoktu onlar sizin yüzünüze vurunca mı sorun oluyor bunu galiba hiç anlamicam insaniz sonuçta tabi ki ister ostemez yüzunüze vuracaklardır. Ayrıca madem iyi değildi evliliğiniz bide cocuk yapip gene neden dondünüz şu mu yani ben naparsam yapayım doneyim kimse bana laf etmesin keşke hayat oyle olsa

Çocuğunuz asıl size eziyet eden adamla öyle berbat bir ortamda kalırsa size düşman olur.
Bunu da havadan söylemiyorum. Benim kv kp den ayrılmış ayrı eve gitmiş ki fiziksel şiddet de yokmuş ortada o zamanı düşününce yaptığı kolay değilmiş. Bir süre sonra geri dönmüş araya girenler olmuş falan. Kaynım kv me hala kızgın döndüğü için ve babasıyla hep mesafeli üzerinden neredeyse 20 yıl geçmiş.

Bu olayda eşim lisede falanmış çok ısrar etmiş annesine dönmesi için. Evlendikten sonra bir gün dedi ki keşke hiç ısrar etmeseydim belki boşansalar ikisinin de daha mutlu bir hayatı olurdu.

Ve ben bu aileye gireli 8 sene oluyor. Kp zaten yaşlandı eski durumlar olmadığı halde 8 senede 3 kere daha ciddi boşanma lafı geçti aralarında. Öyle güllük gülistanlık olmuyor yani bundan sonrası.

Zamanında ailenizi ezerken sorun yoktu onlar sizin yüzünüze vurunca mı sorun oluyor bunu galiba hiç anlamicam insaniz sonuçta tabi ki ister ostemez yüzunüze vuracaklardır. Ayrıca madem iyi değildi evliliğiniz bide cocuk yapip gene neden dondünüz şu mu yani ben naparsam yapayım doneyim kimse bana laf etmesin keşke hayat oyle olsa
Hayır tabikide yüzüme vurmalari sorun değil ama Bn daha bu surecteyken bu şekilde yapmaları ağırıma giden şey ve çocuk konusunda üstümegelmeleri .kimse bana laf etmesin düşüncesinde hiç değilim çünkü onlara hak veriyorum pismanim yaptıklarıma ve defalarca kez özür diledim ..

Siddet ve alkol var neyine döneceksin?
Baban kendince haklı geçmişi yüzüne vurmakta ona pek takılma,önüne bak

Siddet ve alkol var neyine döneceksin?
Baban kendince haklı geçmişi yüzüne vurmakta ona pek takılma,önüne bak
Şimdi gene lincleyecekler biliyorum ama bir fikir attı ortaya ailem ..sizi kiraya oturtalim burda iş buluruz dediler ..arkadaş çevresinden uzaklaştırmak için..tabi bnde düzeleceğine ihtimal vermiyorum..bzi ayırmayın dediği için de Babam bu kadar tepkili yani bu çocuğun vebaline giremem düşüncesinde..buraya gelse ailesini bırak.ak zorunda kalacak..yine aynı şeyler olur diye düşünüyorum..

Şimdi gene lincleyecekler biliyorum ama bir fikir attı ortaya ailem ..sizi kiraya oturtalim burda iş buluruz dediler ..arkadaş çevresinden uzaklaştırmak için..tabi bnde düzeleceğine ihtimal vermiyorum..bzi ayırmayın dediği için de Babam bu kadar tepkili yani bu çocuğun vebaline giremem düşüncesinde..buraya gelse ailesini bırak.ak zorunda kalacak..yine aynı şeyler olur diye düşünüyorum..
Boşuna masraf ve zaman kaybı gibi geliyor bana da
ama sen bilirsin 🤷‍♀️
Yapma veya yap diyemem
Fakat bu işin yürümediği ta burdan belli
Baban yanlış yere vicdan yapıyor

Back
X