• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusanın ahı tutar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmasalarmış! Ne güzel dedin kız👏🏻 aynen öyle. Ama bak bacım ahım tuttu diyorsun kızından fln çıktı diyorsun demekki Allah senin hakkını bırakmamış yani şu saatten sonra beddua etme artık hakkın alınmış demek ki. Haksız yere beddua etme diye söyledim. Ben haklı olduğumu düşünmeme rağmen dualarıma eklerim hep.. Allah'ım öncelikle haksız yere beddua etmekten sana sığınırım derim.
Yook artık etmiyorum çünkü eskisi gibi kötülük peşinde değiller bir zararlari yok neden edeyim ki?

Kocan suçlu diyenleri anlıyorum da kocası kadının aynı yatağı paylaştığı, sevdiği adam. E haliyle onun yaptıklarını tolere etmesi çok daha kolay. Ama kayınaileyi çok sevmediği için onlara kini diri duruyor
Tamam kocası suçlu da kayınpeder melek sanki.

Konu sahıbı barız dengesız , kendısıde kötü şeyler yaşamış dahası üstüne esıne pisi pisine boyun eğip dönmüş
Erken doğum yapmış baba evıne atılmış boşanma kağıtları önüne yollanmış konu sahıbı ne yaptıda,kendımentalıtısıne göre ah yedı bunları yaşadı ?
Kadının kafasıda bozuk uslubuda bozuk ısıne gelmeyenlere ah yemıssın yazdığına gore basına gelenleri ah yemıs boşuna yaşamamış sımdı ağlamasın böyle böyle oldu dıye
Sonuçta kocasını affedıp kendıne bunları yapanın koynuna giren kendısı
Kız bacım konu sahibi o değil..

Konu sahıbı barız dengesız , kendısıde kötü şeyler yaşamış dahası üstüne esıne pisi pisine boyun eğip dönmüş
Erken doğum yapmış baba evıne atılmış boşanma kağıtları önüne yollanmış konu sahıbı ne yaptıda,kendımentalıtısıne göre ah yedı bunları yaşadı ?
Kadının kafasıda bozuk uslubuda bozuk ısıne gelmeyenlere ah yemıssın yazdığına gore basına gelenleri ah yemıs boşuna yaşamamış sımdı ağlamasın böyle böyle oldu dıye
Sonuçta kocasını affedıp kendıne bunları yapanın koynuna giren kendısı
Kız bacım konu sahibi o değil..
Ben affet affetme demedım kı ? Mutlu olanın yazacağı şeyler degıl yazdıkların dahası o ah senden çıkmış olmasın ? Erken doğuran ben degılım sensın ya hanı ?
Babasının evıne atılıp boşanma kağıtları yollanan ?
Aman ne mutluymuşsun bellı
Ayy dur bende de hatlar karıştı konu sahibi havaleci hanım değil niye boşuna tartışıyonuz ayyy

nıckınden bellı havalecı haha
Tek tek yorumlarına bakmıyorum zaman kaybı ancak affetme havale etme unutamama yazan bırının basına gelır ah etme affetmeme zart zurtlar , otur su bana bunu yaptı bu bana bunu yaptı dıye ağlamaya devam et
Ben üşenmedim tek tek başka konular da dahil her yorumunuza baktım. Sizin içiniz çok kirlenmiş herkese bir aşağılama herkese bir laf söyleme herkese bir laf dokundurma mahalle karısı gibi🤗 büyük ihtimalle ceza alacağım ama umrumda değil sizin gibi bir cahille muhatap olduğum için kendimi affediyorum😂 size şifa diliyorum tekrar Allah sizinle sınana herkese sabır versin🙏

Arkadaşlar bazj hanımlarda zeka seviyesi düşük herhalde bu gece. Size ne barışmışım barışmamışım eşimle. Konu ne siz ne anlatıyorsunuz. Hayır zeka seviyeniz sadece kocamla barışma kısmına kadar mı yetiyor ben de bunu anlamıyorum. Bambaşka bir şey sormuştum oysa ki.

Asıl meselenin size bunların yapılmasına göz yuman kocanız olduğunu daha idrak edememişken; nasıl olur da durumu anlayan insanların zeka seviyesini sorgularsınız ki!!! Bence sizin algılarınız tuhaflaşmış eşiniz tarafından maruz kaldıklarınızdan.

Ben üşenmedim tek tek başka konular da dahil her yorumunuza baktım. Sizin içiniz çok kirlenmiş herkese bir aşağılama herkese bir laf söyleme herkese bir laf dokundurma mahalle karısı gibi🤗 büyük ihtimalle ceza alacağım ama umrumda değil sizin gibi bir cahille muhatap olduğum için kendimi affediyorum😂 size şifa diliyorum tekrar Allah sizinle sınana herkese sabır versin🙏
Ah evet ne hıkmetse ısıne geleni cekmıs kafası bozuk üslubu bozuk dedıgım doğru kısaca haha
Katıldığım ve destekledıgım aynı sekılde desteklemedıgım ınsanlar ve goruslerıde var senın gıbılerın görüşünü desteklemek zorunda degılım
Sen gıt onu havale et bı dıgerını havale et ıcının yangınını sonduremeyıp gıt başkalarına sar , gülmekten öteye gecmıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X