• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve ailesinden kurtulmak temiz bir sayfa açmak istiyorum

Umarım aileler artık akıllanır ve evlatlarını kurtuluş için elin itine köpeğine kaçacak kadar çaresiz hissettirmezler
Konundan oldukça etkilendim, ama inanıyorum ki çareyi bulacaksın, bu süreçte sadece kurtuluşu başka bir erkekte arama, ilk hedefin kendine bakabilecek yetebilecek işe ulaşmak olsun

Aileni bırakıp kaçma konusunda da böyle drama yaparak mı karar vermiştin ? Burada yorum yapan kadınların hepsi senin zorla tutulduğunu, işkence gördüğünü dayak yediğini falan sandı polisle kaç git diyorlar, sen diyorsun ki zorla tutulmuyorum :işsiz: Bir bana garip geldi herhalde.
Kendimi yeteri kadar ifade edememiş olabilirim. Gidecek yerim olmadığı için kimsesiz gördükleri için kötü davranıyorlar haline şükret diyorlar dışarda çok kötü hayat var diyorlar sen dışarda iki gün hayatta kalamazsın diyorlar erkek arkadaşımda sen beni bırakmak mı istiyorsun ha ben sana naptım diyor eline geçirdiği eşyaları duvara fırlatıyor. Gitsem komple giderim geri dönüş yok. Zorla zincirlere vurma gibi durum yok. Kendimi anlatamıyorum istediğim gibi umarım anlamışsınızdır.

Umarım aileler artık akıllanır ve evlatlarını kurtuluş için elin itine köpeğine kaçacak kadar çaresiz hissettirmezler
Konundan oldukça etkilendim, ama inanıyorum ki çareyi bulacaksın, bu süreçte sadece kurtuluşu başka bir erkekte arama, ilk hedefin kendine bakabilecek yetebilecek işe ulaşmak olsun
Çok ama çok teşekkür ederim🤍

Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim sevgili hanımlar iyiki varsınız kendimi çok umutlu hissettim. Keşke daha önce yazsaydım buraya. Yaptığınız iyiliğin önemini bilemezseniz bana destek oldunuz. Verdiğiniz tavsiyelerden iki tanesini uygulamayı düşünüyorum. Biri kadın sığınma evi diğeri yaşlı yatılı bakım evi. Bu iki tavsiyeyi değerlendireceğim. Bana daha önce kadın sığınmaya giden ve yatılı bakım yapan kişiler yazar bilgilendirse çok mutlu olurum. Yeni tavsiyelerinize açığım. Müsait oldukça gizli gizli buraya yazıyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar. İyiki varsınız 🤍
Kendine çok dikkat et, o ortamdan kurtulunca da haber vermeyi unutma 💖

Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim sevgili hanımlar iyiki varsınız kendimi çok umutlu hissettim. Keşke daha önce yazsaydım buraya. Yaptığınız iyiliğin önemini bilemezseniz bana destek oldunuz. Verdiğiniz tavsiyelerden iki tanesini uygulamayı düşünüyorum. Biri kadın sığınma evi diğeri yaşlı yatılı bakım evi. Bu iki tavsiyeyi değerlendireceğim. Bana daha önce kadın sığınmaya giden ve yatılı bakım yapan kişiler yazar bilgilendirse çok mutlu olurum. Yeni tavsiyelerinize açığım. Müsait oldukça gizli gizli buraya yazıyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar. İyiki varsınız 🤍
dikkat et ve güzel korun
es kaza hamile falan kalma aman kızım

biran önce seçenekleri değerlendir ve kurtulmaya bak
Allah yardımcın olsun

Sana mesaj gönderiyorum bir site var orada güvenilir bakıcı ilanları oluyor. Arkadaşım orada müşteri hizmetleri olarak çalışmıştı. Bakıcı adayı da bakıcı arayan kişi de karşılıklı olarak beklentilerini konuşuyorlar, anlaşırlarsa iletişim bilgileri veriliyordu sanırım. O siteye mutlaka bak.

Babam benimkinin aynısı. Benimki de 3 sene önce wc'den geç çıktım diye burnumu kırmıştı, hala o evdeyim ancak kendisiyle konuşmuyorum. Böyle babaların Allah ömründen ömür alıp masumlara versin. Kesinlikle baba sıfatını hak etmiyorlar. Başınıza ne geldiyse babanız ve anneniz yüzünden gelmiş

Sığınma evine gidip size iş bulmalarini isteseniz belliki o eve donemeyeceksiniz Lütfen hamile kalmayın ben tam bilmiyorum ama üyeler siginabileceginiz yerleri yazar karakola gidin oradanda gereken yere nakliniz yapılır kades falan yokmu telefonda yardım cagirsaniz.Yasinis küçüktür sizin çok üzüldüm ben bir kuaförlük belgesi falan alsanız para var o işlerde ne bileyim oradan kurtulup bir meslek edinmeniz gerekir kimseye güvenmeyin devlet kuruluşlarından başka

Babam benimkinin aynısı. Benimki de 3 sene önce wc'den geç çıktım diye burnumu kırmıştı, hala o evdeyim ancak kendisiyle konuşmuyorum. Böyle babaların Allah ömründen ömür alıp masumlara versin. Kesinlikle baba sıfatını hak etmiyorlar. Başınıza ne geldiyse babanız ve anneniz yüzünden gelmiş
Benim de telefonumu alıp saklıyorlardı aylarca vermiyorlardı. Bir kere telefonumu gizlice alıp tuvalete gitmiştim kapıyı vurup durmuşlardı evde arbede çıkmıştı. İlk çocuk cahilliği sanırım, kardeşlerimin telefonlarını kontrol bile etmiyorlar olan bana oldu.

Şimdi polisi arayıp durumunuzu anlatın, polise de evden cikamadiginizi söyleyin gelip alsınlar sizi.

O kötü bu kötü hıcbırıne gelememıssın.Koştur koştur kocaya kaçmadan önce iş bulsaydın?
Bıkah kıymadan aılenınde yapısını bıldıgın halde neden gıdıyorsun,bır sene çok güzel kullanmışlar her açıdan senı,yazık.

Babam hayatımı mahvetti ama ben bunun olmasına izin vermeyeceğim mücadele edip kazanıp başarılı olacağım
Kocaya kaçıp ızın vermıssın ama ? Okuyup önce ısımı alayım öyle evden çıkayım dememıssın.O zaman en azından aılen koruyordu senı ,sımdıyse yarın bır gün senı para ıcın satıp satmayacaklatınbellı olmayan kısılerle kalıyorsun ?

Yarısına kadar benzerini ben de yaşadım ailem sevgilim oldu diye yapmadığını bırakmadı. Ben çalışan birisiyim ailem de rızası olmamasına rağmen yarım ağız evet dediler. Ailelerin evlatlarına ne olursa olsun sahip çıkması gerekiyor yoksa başkası ezer geçer. Yaşın kaç bilmiyorum ama hemen bir iş bul markette kasiyer vs hemen oradan ayrıl kendi ayaklarının üzerinde duracak seviyeye gel. Rabbim yardımcın olsun kendime dua ederken sana da dua edeceğim. Merak etme bunlar da gelip geçecek inşallah. Geçmişi bırak geleceğine bak artık geçmişten de dersler çıkar kendine.

Tuğçe Mislina, Eskişehir'de yaşayan bir yiyecek ASMR videosu çeken ergen bir kız çocuğu sahibi 30'lu yaşlarında bir şef iken birden nasıl burada bu konuyu açan birisine dönüştü?

Hala şiddet uyguluyor mu babanız, siz de kurtulmaya bakın

Benim de telefonumu alıp saklıyorlardı aylarca vermiyorlardı. Bir kere telefonumu gizlice alıp tuvalete gitmiştim kapıyı vurup durmuşlardı evde arbede çıkmıştı. İlk çocuk cahilliği sanırım, kardeşlerimin telefonlarını kontrol bile etmiyorlar olan bana oldu.
Ben de ilk çocuğum, ilk çocuk hele kızsa anne babanın öfkesi direkt o çocuğa yöneliyor, ben de nedenini anlamadım

Merhaba bunu okuyan ablacım/kardeşim/yaşıtım. Akıllı, tecrübeli, iyi niyetli insanlardan yardım almak için buraya yazmaya karar verdim çünkü tek başıma çözemiyorum. Aklımdan kendime zarar vermek bile geçiyor bunu ciddi manada söylüyorum. Sizlerden hayatı boyunca yol göstereni olmamış, kendi kendine yanlış ve doğru kararlar almış, iyi kalpli ve iyi niyetinden dolayı zarar gören duygusal bir kız olan bana bu yaşadığım durumdan bir çıkış yolu bulabilmek için güzel tavsiyeler vermenizi istiyorum. Erkek arkadaşım ve ben internet üzerinden tanıştık. Sorunlu bir ailesi olan bir genç kızım. Babam fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor annem ise babamdan korkan ve sesini çıkaramayan bir kişi. Erkek arkadaşımla tanıştığımızda kendini maddi manevi çok iyi biri gibi tanıtmıştı. Bana güzel hediyeler alıyor güzel şeyler söylüyordu ailemden göremediğim ilgi ve sevgiyi ondan gördüğümü düşünüyordum. Bana evlenme teklifi etti. Anneme anlattım annemde gitti babama anlattı ve babam bana fiziksel şiddet uyguladı. Babamın bana fiziksel şiddet uygulama nedeni babam aşırı muhafazakar, baskıcı biri ve benim görücü usulü evlenmemi istiyormuş bu yaptığım çok kötü bir günahmış. Erkek arkadaşıma durumu anlattım bana eğer beni seviyorsan ve benimle evlenmek istiyorsan gel ailemin yanına gidelim bir süre orda kalırız hem olaylar sakinleşir hemde ailen senin değerini daha iyi anlar dedi ve bende kabul ettim. Geldiğim noktada bugün tam 1 yıldır erkek arkadaşımın ailesi ile yaşıyorum. Erkek arkadaşım göründüğü gibi iyi niyetli ve zengin biri değil. Bana hakaret ediyor kötü davranıyor. Ailesinin maddi durumu kötü. Annesi ve babasının emekli maaşı ile geçiniyoruz. Annesinin minik bir iş yeri var orda çalışıyor ek gelir elde etmek için. Baskın, otoriter, dediğim dedik ve anlayışsız biri. Babası yaşlı, laf sokucu, huysuz biri. Erkek arkadaşım tüm gün bilgisayar oyunları oynuyor. Ben ev işlerini yapıyorum. Ev küçük 2+1. Kötü ve yoksul bir semtte kötü bir mahallede. Bu evden gitmek istiyorum kendime iş arıyorum kurtulmak istiyorum ama iş bulamıyorum. Evden dışarı gitmek için param dahi yok. Erkek arkadaşım bana baskı kuruyor ayrılmak gitmek istediğimde şiddet uyguluyor. Anne ve babası oğullarını tutuyor beni azarlıyor. Benim anne ve babam 1 yıldır beni aramıyor ben aradığımda telefonu yüzüme kapatıyor engelliyor. Anne ve babamın akrabaları en az babam kadar muhafazakar ve baskıcı. Muhtemelen arkamdan korkunç şeyler konuşulmuştur. Kimsem yok. Psikolojim kalmadı. Ülkenin ekonomisi kötü. İş bulamıyorum. İş bulup işe girersem bu evdeyken, erkek arkadaşım ve ailesi paramı elimden alır. Gidebilecek hiçbir kapım yok. Lütfen bana tavsiye verin ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Nasıl bir çıkış yolu bulabilirim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Kötü yorum yazmayın. Son çare aklımdan kötü şeyler geçiyor kendime zarar vermek gibi. Parasız ve kimsesiz dış dünyada hayatta kalmak mümkün değil haberlerde korkunç şeyler görüyoruz. Önyargı ile yaklaşmayın. Kınamayın. Sizden istediğim güzel tavsiye ve güzel bir yol göstermeniz.
Kınamıyorum önyargısız yaklaşıyorum ve diyorum ki dön babanın evine en kötü el oğlu vuracağına baban vursun

En iyi çözüm kadın sığınma evi. Ne kadar kötü olabilir. Dayak aşağılanma hor görülme yok en azından.
Ama sakın sakın sakın çocuk yapma yoksa ölene kadar o bataklıkta debelenmeye mahkum olursun. Senin korunman yemenden içmenden daha mühim şu anda.

Şimdi polisi arayıp durumunuzu anlatın, polise de evden cikamadiginizi söyleyin gelip alsınlar sizi.
öyle bir durum yok polis gelse ne olacak gitseydin burda ne işin vardı birde polis çağırmışsın bizi komşulara rezil ettin derler. şuan gitsem giderim ama gidecek güvenli yerim yok. zorla tutulmuyorum. kaçış planı yapıyorum.

Back
X