canım ben kendi kanım la genetik testi yaptırmıştım. yani bebeği patolojiye göndermemiştim.Çok geçmiş olsun canım, çok zor bir durum yaşamışsın. Rabbim bidaha yaşatmasın. Benimde 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma sorunum çıktı. Şimdi clexan kullanıyorum. Sende de böyle bi sorun olabilir. Test yaptırdın mı?
evet canım genetik tahlil yaptırdım bir ay sonunda sonuç geldi. ALLAH a şükür hiç bir problem çıkmadı. tek elde ettiğimiz bebeklerin cinsiyetini öğrenmek oldu. bu iyi bişey heralde:)
canımbenim normal yollarla gebeliğim sonlanmıştı maalesef. ondan sonra korunduk bi müddet (doktor 3 ay demişti) sonra 1 yıl olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Amin canım. İnşallah tez zaman da bebeklerimize kavuşuruz.guneşbebek senın kaybını bılıyodum ama atlantayı şimdi öğrendim bende genetık test verdım hazıran sonu sonucunu beklıyorum atlanta peki denemelerın arasında ne kadar sure vardı?allah bızede senın gıbı tekrar hamiş olmamızı nasıp etsın:)sanada sağlıkla kucağına almanı...
çok geçmiş olsun canım. sanırım çalışıyordun değil mi? ben de haftaya başlıycam çalışmaya. Rabbim korusun bebeklerimizi İnşallah. Bol bol istirahat et canım. Ya Mübdi düşükleri önlemek için bol bol tesbih edin. İnşallah bi sorun çıkmaz artık.Geçen hafta bir kanamayla doktora gittim ki sormayındüşük dediler nenehatunda bir gece kaldım durduramadılar kanamayı kendi doktorunu aradım fitil ve iğne verdi kanamam durdu( çok şükür rabbime) iki gün dinlen bana gel dedi gittim düşük falan değil dedi erken doğum belîrtisi şok geçirdim 12. Haftada ne doğumu tek yapabilecegimiz rahmi dikmek dedi salı günü dikilicek büyük bir ihtimalle nolurrr kendinize dikkat edin mutlakaaa dinlenin bişey olmaz demeyin çünkü ben hep öyle dedim bakalım hayırlısı.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Canım benim hayırlı olsun! Bir kaç gündür yazamıyordum. Ancak tebrik etme şansım oldu! Ne büyük mutluluk değil mi! Allahım yüzünü sonuna kadar güldürsün! Herkes bu duyguyu yaşasın inşallah! Benim de test yaptıracağım gün kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Ödüm kopmuştu ama merak etme bunlar olabiliyormuş. Tutunma kanaması diyorlar genelde. İnşallah sen de duyacaksın yakın tarihte miniğinin kalp atışını. Ben de 10. gün test yaptırmıştım ve sonuçtan 15 gün sonrada doktora gittim. O zaman keseyi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Tekrar hayırlı olsun..
Maşallah canım.Ne güzel işte Rabbim bir isterken iki tane verdi Allah tamamına erdirsin inşallah. Gerçekten çok nadir bir durum, hele 5. Gün embriyosunda hiç beklenmiyor bu. Bizede 2 tane koydular, 4e çıktıklarını düşünseneee
Catlsk onlryici birtek bebek yagi kullan derim ben kullandim ve hic catlamam olmadi badem yagi killanma yapar haberin olaArkadaşlar bir şey danışacağım size.. Çatlak önleyici herhangi bir şey kullanmaya başladınız mı? Ne önerirsiniz?
Catlsk onlryici birtek bebek yagi kullan derim ben kullandim ve hic catlamam olmadi badem yagi killanma yapar haberin ola
hayırlı olsun tatlım tedavin, bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyelim? ben adetin 2. günü gittiğimde estrofem isimli ilaçla başladık, dondurulmuş embriyo ile yapılan tedavi diğerine nispeten daha kolay bizler için, daha az ilaç alıyorsun daha az kontrole gidiyorsun. insallah güzel sonuçlarını paylaşırsın burda bizlerlekızlar ben haziran ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. öncesinde herhangi bir kist oluşmaması için ginera tablet kullandım. gineranın 17. gününde doktora gittim, kist olmadığı görüldü. 17. tableti aldığım gün lucrin adlı iğnelere başladım. adetimin 2.günü tekrar doktora gideceğim. diğer ilaçlara ozaman başlanacakmış. siz neler kullanıyorsunuz?
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM EVET YILMADIM HEP OLUMSUZLUKLARLA MÜCADELE ETTİM İNŞALLAH BEBEĞİMDE BENİM İÇİN MÜCADELE EDER VE ANNESİNE SIKI SIKI TUTUNUR.EVET DONDURULMUŞ TEDAVİSİ DAHA KOLAYMIŞ BUGÜN TEDAVİM 3. GÜNÜ 8 HAZİRANDA RANDEVUM VAR ŞİMDİLİK ESTROFEM KULLANIYORUM .İNŞALLAH İLK TEDAVİM SONUCUDA GÜZEL OLUR RABBİM TÜM EVLAT İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BUNDAN SONRA SİZİN TECRÜBELERİNİZE DAHA ÇOK İHTİYACIM OLACAK .BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞALLAH BENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILANLARDAN OLURUM AMİNCanım, yazını okudum ve yılmadan mücadele ettiğin için tebrik etmek istiyorum seni. İnşallah tedavi süreci sonunda yüzün güler ve alırsın miniğini kucağına. Dondurulmuş embriyolar ile tedavi süreci daha kolay. Pozitif düşünmeye çalış ve bol bol dua et. Transfer sonrası ilk bir hafta çok önemli buna dikkat et yeter. Bir önceki yazımda daha detaylı belirttim. Şimdiden tedavin hayırlı olsun, inşallah sen de sonunda güzel haberler vereceksin bize..
Catlsk onlryici birtek bebek yagi kullan derim ben kullandim ve hic catlamam olmadi badem yagi killanma yapar haberin ola
Merhaba arkadaşlar;
Benimde 2013 şubat ayında negatif bir denemem oldu. 3 tane 5. gün embriyom var dondurulmuş.Bu ay transfer işlemi yapmayı düşünüyorum.Dondurulmuş 5. gün embriyo transferi adetin kaçıncı günü oluyor?Forumlarda farklı farklı yazılmış.
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM EVET YILMADIM HEP OLUMSUZLUKLARLA MÜCADELE ETTİM İNŞALLAH BEBEĞİMDE BENİM İÇİN MÜCADELE EDER VE ANNESİNE SIKI SIKI TUTUNUR.EVET DONDURULMUŞ TEDAVİSİ DAHA KOLAYMIŞ BUGÜN TEDAVİM 3. GÜNÜ 8 HAZİRANDA RANDEVUM VAR ŞİMDİLİK ESTROFEM KULLANIYORUM .İNŞALLAH İLK TEDAVİM SONUCUDA GÜZEL OLUR RABBİM TÜM EVLAT İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BUNDAN SONRA SİZİN TECRÜBELERİNİZE DAHA ÇOK İHTİYACIM OLACAK .BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞALLAH BENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILANLARDAN OLURUM AMİN
hayırlı olsun tatlım tedavin, bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyelim? ben adetin 2. günü gittiğimde estrofem isimli ilaçla başladık, dondurulmuş embriyo ile yapılan tedavi diğerine nispeten daha kolay bizler için, daha az ilaç alıyorsun daha az kontrole gidiyorsun. insallah güzel sonuçlarını paylaşırsın burda bizlerle
kızlar korktuğum başıma geldi kendimi korumaya çalıştıkça malum hava şartlarından dolayı üşütmeyi başardım. bugün akciğer ağrısı problemiyle doktora gittim. bronşit teşhisi konuldu, hemen serum taktılar ve embriyo transferi yaptıracağım konusunda bilgi verdiğim için doktor gebelikte kullanılabilecek ilaçlar verdi. tüp bebek merkeziylede görüşüldü ilaçlar uygun bulundu ve henüz embriyo transferi yapılmadığı için problem olmayacağını söylediler. KENDİNİZE İYİ BAKIN BENİM GİBİ GÜNEŞİ GÖRÜNCE ETEKLERİ, ELBİSELERİ GİYMEYİN.
nazar değmesinden korkuyorum.elem terefiş kem gözlere şiş
selam arkadaşlar.ben de 21 mayıs ta negatif sonucumu aldım maalesef.haziran ayındaki adetimle dondurulmuş tedavisine başlayacağım.temmuz ayının ilk haftasında da herhalde Allahın izniyle transferim gerçekleşir.dondurulmuş embriyom blast 5.gün embriyosu.negatif sonuçlanana göre daha orta kalite imiş ama doktorumun dediğine göre iyi kalite negatif çıkıp da orta kaliteli embriyo ile başarıya ulaşılan çok kişi varmış.inşallah bu denemem olumlu olur.
Merhaba Canım! Dilerim bu son negatif sonucun olur. Dondurulmuş embriyolar ile tedavi daha kolay, inşallah sende pozitif sonucu alacaksın sonunda. Yalnız biraz acele etmiyor musun? Bence bünyeni hem fiziki hem de psikolojik olarak biraz dinlendir acele etme. İstersen araştır biraz ama en az iki adet dönemi geçirip 3. adetin ile dondurulmuş emriyolarla tedaviye başlaman senin için daha iyi olabilir. Ama ben senin aklını karıştırmayayım tabii. Ben de biran önce tekrar denemek istemiştim ama ilk denememde iğnelerden bünyem o kadar alt üst olmuştu ki 2 ay bekledim. Sonra kendimi daha iyi hissedince tekrar başladım tedaviye. Çok şükür olumlu sonuçlandı. Bence sen de kendine bu kadar yüklenme. Tamam çocuk hepimiz için önemli, onları çok istiyoruz ama senin sağlığında önemli. Bu arada genetik test istemediler mi senden. Genelde ilk olumsuz sonuçtan sonra doktorlar genetik testler istiyorlar sebebini araştırmak için. Mesela bende kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ve bunun önlemini aldık başından, kan sulandırıcı iğneler kullandım ikinci denememde. Canım ben bu topikler sayesinde çok şey öğrendim o yüzden fikirlerimi paylaşmak istedim sadece. Tabii neyin ne zaman olacağını Allah bilir, çok fazla etkilemeyeyim seni. Sağlıcakla kal..
kızlar demir eksikliğim olmasına rağmen doktorum demir ilacı vermedi, bende araştırdım 2 gündür keçiboynuzu pekmezi içiyorum, kullanan varmı aranızda? bu arada iştahım sıfır iyice halsiz düştüm, sadece çubuk kraker yiyebiliyorum:))) 9+1 deyim