canım benim yaDün sabah tekrar kanamam oldu. Hastaneye yatırdılar kanamam durumca bugun saat 11 de doktorumun isteği üzerine servikal serklajım yani rahim dikildi. Ameliyat sonrası zordu. Bu gecede hastanedeym Ama şimdi şükürler olsun benim biricik Rabbime ki yavrularım iyi. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hele vermişkende acısını yaşatmasın. Zor günler geçiriyorum dualarınızı esirgemeyin . Sen nasılsın canım umarım iyisindir . Yavrucugun 9 haftalık olmuş maşallah subhanaallah. Dikkatli olun kızlar hiç bir şeyiniz olmasa bile yatın.
hadi bakalım canım hayırlı olsun tedavin... bende de 2 tane dondurulmuş minik daha var, hayırlısıyla bu bebişimi kucağıma aldıktan 1-1,5 sene sonra diğer yavrularımı istiyorum, Allah herkese nasip etsin...kızlar merhaba bende geldim aranıza ben 10 haziran itibariyle lucrin 10 mg iğnemle başladım. (adetimin 20. günü) bugün 4. iğnemi vurucam adet olunca estrafem başlicam ve sonrasında meleklerimi alıp gelicem inşallah benim ilk tüp bebek denememden bir oğlum var 2 yaşında bu tedaviden 2 adet dondurulmuş embriyom vardı inşallah sağlıklı çözünürlerse onun ikizlerini alıcam inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hadi bakalım canım hayırlı olsun tedavin... bende de 2 tane dondurulmuş minik daha var, hayırlısıyla bu bebişimi kucağıma aldıktan 1-1,5 sene sonra diğer yavrularımı istiyorum, Allah herkese nasip etsin...
hayırlı uğurlu olsun canım tedavin, insallah pozitifle sonuçlanır tedavin... ben adetin 2. günü başladım.kızlar nasılsınız?arkadaşlar benim bir ohs ,1 dondurulmuş negatifim var bu üçüncü olacak.negatiften sonra,psikolojik olarak yaşadığım travmanın etkisinden bu hafta kurtuldum.çünkü bu hafta dondurulmuşlarla kısa protokolle tedavime yeniden başladım.her tedavide içim kıpır kıpır oluyor.çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum.umarım bu sefer meleğim bana tutunur.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin.içinizde dondurulmuşlarla adetin 1.günü tedaviye başlayan var mı?
Merhaba.Dün benimde 2 tane dondurulmuş blastım tranfer edildi.Umarım bu sefer tutunurlar.
Canım hayırlı olsun, çok dikkat et kendine önümüzdeki 10 gün. Insallah topiğimizde bir güzel haber daha alacağız. Benim hamilelik biraz ağır geçiyor, o yüzden pek yazamıyorum. Çok şükür korkulacak bir şey yok ama mide bulantılarından gözümü açamıyorum. 11. Haftamın içindeyim inşallah yakında geçer. Haftaya 2 li test var o da iyi çıkarsa biraz rahatlayacağım. Hepinize selamlar sevgiler..
canım benimde mide bulantılarım var kusmalarım günde en fazla 3 kere oluyor ama yinede çok perişanım iştahım yok 3 kg verdimhiçbirşey yiyip içemiyorum, su ve süt tüketmem lazım ama nerdeeeee bende 12. haftama girdim şükürler olsun ense kalınlığını ölçtüler şükür normal çıktı, ikili test verdim, baakalım ne çıkacak.
canım benimde mide bulantılarım var kusmalarım günde en fazla 3 kere oluyor ama yinede çok perişanım iştahım yok 3 kg verdimhiçbirşey yiyip içemiyorum, su ve süt tüketmem lazım ama nerdeeeee bende 12. haftama girdim şükürler olsun ense kalınlığını ölçtüler şükür normal çıktı, ikili test verdim, baakalım ne çıkacak.
çok sağol canım ya ama söyle bir algı oluştu, normalde her türlü süt ürününe(peynir yogurt ayran vs) bağımlığı olan ben şuanda dondurma bile yiyemiyorum, kokuyor geliyor ya da tadı garip geliyor , suanda 12+2 deyim geçer insallah diyorum, çubuk kraker yemekten çubuk kraker ağacı çıkacak içimde:) herşey minikler için.....Canım yoğurt veya ayran ile süt açığını kapatabilirsin belki.Böyle kilo veriyorsan vitamin kullan.Çok üzüldüm şimdi.İhmal etme.En azından vitamin mineral eksikliğini ilaçlarla kapat düzelene kadar.Bir süre sonra mide bulantıları geçer diye biliyorum.
kıslar ne yarmazlıklar yapıyomuş bakalım minişleriniz size hadi dayanın sabır az kaldı sonra rahat ediceksiniz...