BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

canım ne zaman çıkacak sonucun hemen haber ver bize inşallah güzel haberlerinle şenleniriz

canım ne zaman çıkacak sonucun hemen haber ver bize inşallah güzel haberlerinle şenleniriz

Sanırım en geç 1 saate çıkar. Ama bana verdikleri barkod eksik çıkmış internetten bakacaktım ama yanlış diyo
Biraz yürüdüm diye hemen karnım kasıklarım ağrıdı. İnşallah güzel haberlerle dönerim canım

Kızlarr çok şükür Rabbim nasip etti. Sanırım hamileyim :))) yalnız dün lekelenmem olduğu için doktorum tedirgin. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.
Burda bana destek olan, sorularıma sabırla yanıt veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah

oh beee uzun zamandır güzel haber alamıyorduk, gözün aydın canım, insallah Allah tamamınada erdirir, sende göreceksin artık, pozitifi almakla bitmiyor, o kadar zor bir süreçmişki insan yaşayınca anlıyor, hep bir tedirginlik oluyor. kese oluşacakmı kalp atacakmı 12. hafta geçecekmi, testler sorunsuz çıkacakmı....:) içini karartmak istemedim aslında ama hazırlıklı ol.:) tekrar hayırlı olsun

taze anne tebrik ederim allah kucağına da aldırısn...

Canımm senin adına çok sevidim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı rahat bi hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşaAllah... Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlerede nasip etsin...

Massallah hadi bakalim annecik artik zor surec basliyor bebegine saril karnini oksa ve surekli kinus hayirlisi olsun

Canımm senin adına çok sevidim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı rahat bi hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşaAllah... Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlerede nasip etsin...
Alyacım amin canım. İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum. Meryem süresini hemen hergün okudum ve pozitif olmaya çalıştım. Duaların yeri ise apayrı..
Massallah hadi bakalim annecik artik zor surec basliyor bebegine saril karnini oksa ve surekli kinus hayirlisi olsun
Sağol canım evet zor süreç başladı ama hep sırıtık olucam gülümsiycem inşallah :)
Ay canım sormaa. Şimdiden progestan iğne başladılar lekelenmem olduğu için çok acıdığını söylediğinizi anımsıyorumm
Benim 8 haftalık bi bebeğimin kalbi durmuştu. O yzden çok korkuyorum
taze anne tebrik ederim allah kucağına da aldırısn...

Sağol canım benim. Darısı sana ve tüm isteyenlerin başına. Kucağıma almadan rahat edemiycem sanırım

Kızlar nasılsınız? bende dondurulmuş bebiklerimle yola tekrar çıktım ve salı günü transferim yapıldı. 1 haziranda test günüm inşallah bi aksilik olmaz ve bu kez bebeğim benimle olur dualarınıza ihtiyacım var listede adım var zaten ama ne zamandır yazamamıştım. Umarım beni hatırladınız (

Alyacım amin canım. İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum. Meryem süresini hemen hergün okudum ve pozitif olmaya çalıştım. Duaların yeri ise apayrı..

İnşaAllah canım... Bende okuyorum sürekli ama bizde tüp bebeğe geçicez gibi görünüyo İnşaAllah bizde senin gibi pozitif sonuç alırız canım... Fatih hastanesine gidiyodun sen demi?

İnşaAllah canım... Bende okuyorum sürekli ama bizde tüp bebeğe geçicez gibi görünüyo İnşaAllah bizde senin gibi pozitif sonuç alırız canım... Fatih hastanesine gidiyodun sen demi?

Evet canım Fatih hastanesi. Aşılama 2 kez deneyince rapor çıkarabiliyorsunuz ve tüp bebek ücretine çok katkısı oluyor raporun. Senin yaşın küçük daha. Önce aşılamayla başlayın bence vakit kaybetmeden. Rabbim tez zamanda nasip etsin İnşallah

Aşılama deneyemiycez canım biz malesef... Eşimde sayı-hareket-yapı yönünden çok sıkıntılı bir durum çıktı o yüzden doktor aşılama için bile yeterli sayı yok vakit kaybetmeden direk tüp bebeğe yönlendirdiler... bende Fatihe gitmeyi düşünüyorumda napacam neler yapılır rapor şartmı falan hiçbişey bilmiyorum böyle bi çıkmaza düştük siz ne kadara yaptırdınız raporlu raporsuz ücreti ne kadar biliyomusun tatlım ya

Canım bizimde raporumuz yoktu. İlaçlarla beraber 4,5-5 bin lira gidiyo en az. Keçiboynuzu kürünü uygula eşine tedaviye kadar. Sayısını arttırır inşAllah. İbrahim saraçoğlunun sitesinde vardır kesin.

Alyacım Fatih hastanesini (şimdi turgut özal oldu) ara, tp bebekle ilgili bilgi almak istiyorum dediğinde sana detaylı bilgi veriyolar

Raporu nasıl çıkarabiliriz canım bilgin varmı bu konuda? Evet biliyorum o dediğin kürü canım 2 kez yaptım ikisinde de olduğu gibi çıkardı içemedi şimdi çakşır kökü diye bişey duyduk onu çay olarak yapıyorum zorda olsa içiyor birde keçiboynuzunu pekmezini içiyo inşaAllah bunlar fayda eder 3 ay sonra yeniden tekik yaptırıcaz değişen bişey olmazsa tüp bebek için çalışmaya başlıycaz mecburen... Bu arada çok sağol tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…