BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Raporu nasıl çıkarabiliriz canım bilgin varmı bu konuda? Evet biliyorum o dediğin kürü canım 2 kez yaptım ikisinde de olduğu gibi çıkardı içemedi :KK50: şimdi çakşır kökü diye bişey duyduk onu çay olarak yapıyorum zorda olsa içiyor birde keçiboynuzunu pekmezini içiyo inşaAllah bunlar fayda eder 3 ay sonra yeniden tekik yaptırıcaz değişen bişey olmazsa tüp bebek için çalışmaya başlıycaz mecburen... Bu arada çok sağol tavsiyelerin için :KK16:

İnşallah şifa olur canım. İnanki hiç bilmiyorum rapor nasıl oluyo diye. Yine hastanedekiler bilir diye füşünüyorum.

Kızlar nasılsınız? bende dondurulmuş bebiklerimle yola tekrar çıktım ve salı günü transferim yapıldı. 1 haziranda test günüm inşallah bi aksilik olmaz ve bu kez bebeğim benimle olur dualarınıza ihtiyacım var :KK43: listede adım var zaten ama ne zamandır yazamamıştım. Umarım beni hatırladınız :KK43:(

hadi bakalım canım hayırlı olsun, insallah güzel haberlerinle bizi şenlendirirsin

hadi bakalım canım hayırlı olsun, insallah güzel haberlerinle bizi şenlendirirsin

Amin canım benim, inşallah dualarınızla destek bekliyorum. Merkeze ve doktoruma çok güveniyorum ama Rabbim ol desinki olsun kader birazcıkta bununda bilincindeyim bekliyorum bakalım..

Kızlarr çok şükür Rabbim nasip etti. Sanırım hamileyim :))) yalnız dün lekelenmem olduğu için doktorum tedirgin. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.
Burda bana destek olan, sorularıma sabırla yanıt veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah:KK16:

Canım benim hayırlı olsun! Bir kaç gündür yazamıyordum. Ancak tebrik etme şansım oldu! Ne büyük mutluluk değil mi! Allahım yüzünü sonuna kadar güldürsün! Herkes bu duyguyu yaşasın inşallah! Benim de test yaptıracağım gün kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Ödüm kopmuştu ama merak etme bunlar olabiliyormuş. Tutunma kanaması diyorlar genelde. İnşallah sen de duyacaksın yakın tarihte miniğinin kalp atışını. Ben de 10. gün test yaptırmıştım ve sonuçtan 15 gün sonrada doktora gittim. O zaman keseyi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Tekrar hayırlı olsun..

canım ben tüp bebeği yaptırdığım yerde devam edecek gibiyim, başta bende senin gibi düşünüyordum ama sanırım ayda bir çağıracak, muayene ücreti 200 tl o yüzden gücümüzün yettiği yere kadar gidelim diyoruz ama bizim sorunumuz hocanın yoğunluğundan dolayı fazla ilgilenememesi geçen hafta bir tahlil yaptırdık 1000 tl tuttu ama gittiğimiz klinik anlaşmalı olduğu için laboratuvarla 500 e indiler, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalımda borcu ödenir elbet diye düşünüyorum. ben 7. haftada kalp atışları için gitmiştim ve estrofemi kesti 11. haftada gel dedi, boy falan ölçeceğim dedi yanlış anlamadıysam, gerçi bugün tahlil sonuçlarımı götüreceğim fikri değişirmi bilemem

Merhaba canım benim! Bizim tüp bebek merkezinde de muayene ücretleri 225 lira. 2 haftada bir çağıracaksada bu bizi oldukça aşar. Zaten öncesinde de çok masraf oldu. Ben daha önceden gittiğim ve memnun kaldığım sgk ile anlaşmalı bir özel hastaneye devam ediyorum şimdi. Sgk anlaşmasından dolayı muayene ücretleri 55 lira. Ayrıca çok zaman ayırıyor hastalarına, yaklaşık 20 dakika kaldık yanında. Detaylı herşeyi anlattı. Tüp bebek merkezindeki doktorlar gerçekten çok yoğun. 10 dakika bile ayırmıyordu bize, buna ultrasonla muayenede dahildi. Ekstradan hiçbir şey sorup bilgi alamıyordum. Neyse sen kendi merkezine devam ettiğin için değişik bir bilgi alırsan bizimle de paylaş lütfen. Buarada ben testlerimin hepsini devlet hastanesi kadın doğum doktoruna yazdırdım ve ücretsiz yaptırdım. Rica edersen çok yardımcı oluyorlar. Hem eskisi gibi değil artık, telefondan randevu alıp beklemeden hallediyorsun işlerini. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı testlerden. Ben de 9. haftada bir daha gideceğim. Onu görmek mutluluk veriyor. Sanırım kucağımıza alıncaya kadar hep gün saymakla geçecek. Kendine ve miniğe iyi bak..

kızlar merhaba ,

Uzın zamandır yazamadım .Çünkü şoktan yeni kurtuldum :) Geçtiğimiz cuma günü kontrolum vardı ve doktora gittik.Biliyorsunuz tek kese ve tek bebeğe hamileydim.Bu gittiğimde tek kesenin içinde iki tane bebek ve iki kalp atışı duyduk.Doktor da bizde şok olduk.Evet tüp bebek tedavisinde ikiz olma ihtimali yüksek ama tek yumurta ikizi binde bir rastlanan bir durummuş. Valla sevinelim mi üzülelim mi anlayamadık. Çok çok mutlu olduk ama bunun yanında riskli gebelik katagorisine girdiğimiz içinde çok tedirginim.ayrıca tek yumurta ikizi olduğu için allah korusun başlarına bişey gelse ikisi birden etkilenecek. Bunları düşünmemeye çalışıyorum ama yine de çok tedirginim.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Canımmm çok sevindim bu habere!!!! Allah ikisini de kucağına almak nasip etsin. Ben de ikizimin olmasını çok isterdim. Ama şimdilik tek kese ve tek kalp atışı görünüyor. Ama buna da şükürler olsun. Allahımdan gelen her şey kabülümüzdür. Ne olacaksa hepimiz için hayrlısı neyse o olsun inşallah. Birbirine benzeyen iki minik. Harika olacak!

arkadaşlar aranızda 10.haftfada mide bulantısı başlayan kokulara karşı hasasiyeti başlayan var mı?bu haftaya kadar elhamdülillah bir şikayet yoktu ama 2 gündür her koku midemi bulandırıyor hatta düşüncesi bile kötü olmama yetiyor....

Merhaba Arzucum! Senin yine iyi 10. haftada başladı. Benim test sonucunu aldığım hafta yani 5. haftadan beri midem bulanıyor. Galiba büyük konuştum. Bir hamile kalayım tüm belirtilerini çekmeye razıyım dedim. :) Sonucu böyle oldu. Yemeklerin kokusuna karşı hassasiyet var bende de, tatlıdan tiksindim, ağzıma bile süremiyorum, fazla tatlı olan meyve bile yiyemiyorum ki ben deli gibi tatlıcıydım. Varsa yoksa peynir ekmek ve limon. Bu ara en favori yiyeceklerim bunlar. Doktorum yemem gerekenlerin listesini verdi ama çok miden bulanır ve günü sadece peynir ekmek ile geçirirsen bile korkma dedi. İlk 3 ay bebek sadece kanımızdan besleniyormuş. Üç aydan sonra yediklerimiz onun için daha etkili oluyormuş. Ama yinede her gün cevizimi, sütümü, balımı ihmal etmemeye çalışıyorum. Midem bulanıyor çok şükür hamileyim diye mutlu olmaya çalışıyorum ama yinede zor çünkü tüm gün devam ediyor benim. İnşallah dedikleri gibi 12. haftadan sonra azalacak.

Çok geçmiş olsun canım, çok zor bir durum yaşamışsın. Rabbim bidaha yaşatmasın. Benimde 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma sorunum çıktı. Şimdi clexan kullanıyorum. Sende de böyle bi sorun olabilir. Test yaptırdın mı?

evet canım genetik tahlil yaptırdım bir ay sonunda sonuç geldi. ALLAH a şükür hiç bir problem çıkmadı. tek elde ettiğimiz bebeklerin cinsiyetini öğrenmek oldu. bu iyi bişey heralde:)

:26:kızlar KENZÜL ARŞ duası var internetten bulun ve okuyun anlamı tüm dualar gibi çok çok güzel. bebek sahibi olmaz ya da isteklerinize kavuşmak için okunuyor. İAMİ AZAM duasını da unutmayın.:26:

:26:kızlar KENZÜL ARŞ duası var internetten bulun ve okuyun anlamı tüm dualar gibi çok çok güzel. bebek sahibi olmaz ya da isteklerinize kavuşmak için okunuyor. İAMİ AZAM duasını da unutmayın.:26:

evet canım banada bir arkadaşım söyledi o duayı bende okuyorum o duayı

Çok geçmiş olsun canım, çok zor bir durum yaşamışsın. Rabbim bidaha yaşatmasın. Benimde 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma sorunum çıktı. Şimdi clexan kullanıyorum. Sende de böyle bi sorun olabilir. Test yaptırdın mı?

evet canım genetik tahlil yaptırdım bir ay sonunda sonuç geldi. ALLAH a şükür hiç bir problem çıkmadı. tek elde ettiğimiz bebeklerin cinsiyetini öğrenmek oldu. bu iyi bişey heralde:)

guneşbebek senın kaybını bılıyodum ama atlantayı şimdi öğrendim bende genetık test verdım hazıran sonu sonucunu beklıyorum atlanta peki denemelerın arasında ne kadar sure vardı?allah bızede senın gıbı tekrar hamiş olmamızı nasıp etsın:)sanada sağlıkla kucağına almanı...

kızlar ben haziran ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. öncesinde herhangi bir kist oluşmaması için ginera tablet kullandım. gineranın 17. gününde doktora gittim, kist olmadığı görüldü. 17. tableti aldığım gün lucrin adlı iğnelere başladım. adetimin 2.günü tekrar doktora gideceğim. diğer ilaçlara ozaman başlanacakmış. siz neler kullanıyorsunuz?

Geçen hafta bir kanamayla doktora gittim ki sormayın:KK43: düşük dediler nenehatunda bir gece kaldım durduramadılar kanamayı kendi doktorunu aradım fitil ve iğne verdi kanamam durdu( çok şükür rabbime) iki gün dinlen bana gel dedi gittim düşük falan değil dedi erken doğum belîrtisi şok geçirdim:KK43: 12. Haftada ne doğumu:KK43: tek yapabilecegimiz rahmi dikmek dedi salı günü dikilicek büyük bir ihtimalle nolurrr kendinize dikkat edin mutlakaaa dinlenin bişey olmaz demeyin çünkü ben hep öyle dedim bakalım hayırlısı.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Geçen hafta bir kanamayla doktora gittim ki sormayın:KK43: düşük dediler nenehatunda bir gece kaldım durduramadılar kanamayı kendi doktorunu aradım fitil ve iğne verdi kanamam durdu( çok şükür rabbime) iki gün dinlen bana gel dedi gittim düşük falan değil dedi erken doğum belîrtisi şok geçirdim:KK43: 12. Haftada ne doğumu:KK43: tek yapabilecegimiz rahmi dikmek dedi salı günü dikilicek büyük bir ihtimalle nolurrr kendinize dikkat edin mutlakaaa dinlenin bişey olmaz demeyin çünkü ben hep öyle dedim bakalım hayırlısı.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Ahh elifim cok gecmis olsun kardesim allah sifa versin tabiki cok dikkat rtmek lazim. Ben kizimda 4 ay kanama yasadim ve bir aabah buyuk parca dustu aklim gitmisti cokmsukur kizim yasiyordu cok dikkat et

bızım bı komsumuz vardı onunda rahmını dıktıler kadın doğurana kadar çıkmadı yataktan hep yattı ama maşallah sımdı on yaşında oğlu:)hiç korkma sadece dikkat et ve bol bol dınlen allah yardımcın olsun...

Canım çok geçmiş olsun. Allahım seni ve miniklerini korusun. Sen bu topiğin uğurusun lütfen dikkat et kendine. Tüp bebek hamilelikleri riskli gruba giriyormuş. O yüzden daha yolun çok başındayız, dikkat edelim arkadaşlar. Benimde bugun kahverengi lekelenmelerim oldu, ödüm koptu. Allahım kucağımızda bi görebilsek yavrularımızı hayırlısıyla..

X