Alyacım Fatih hastanesini (şimdi turgut özal oldu) ara, tp bebekle ilgili bilgi almak istiyorum dediğinde sana detaylı bilgi veriyolar
Raporu nasıl çıkarabiliriz canım bilgin varmı bu konuda? Evet biliyorum o dediğin kürü canım 2 kez yaptım ikisinde de olduğu gibi çıkardı içemedişimdi çakşır kökü diye bişey duyduk onu çay olarak yapıyorum zorda olsa içiyor birde keçiboynuzunu pekmezini içiyo inşaAllah bunlar fayda eder 3 ay sonra yeniden tekik yaptırıcaz değişen bişey olmazsa tüp bebek için çalışmaya başlıycaz mecburen... Bu arada çok sağol tavsiyelerin için
İnşallah şifa olur canım. İnanki hiç bilmiyorum rapor nasıl oluyo diye. Yine hastanedekiler bilir diye füşünüyorum.
Çok sağol canımRabbim bebişini sana bağışlasın...
Kızlar nasılsınız? bende dondurulmuş bebiklerimle yola tekrar çıktım ve salı günü transferim yapıldı. 1 haziranda test günüm inşallah bi aksilik olmaz ve bu kez bebeğim benimle olur dualarınıza ihtiyacım varlistede adım var zaten ama ne zamandır yazamamıştım. Umarım beni hatırladınız (
hadi bakalım canım hayırlı olsun, insallah güzel haberlerinle bizi şenlendirirsin
Kızlarr çok şükür Rabbim nasip etti. Sanırım hamileyim :))) yalnız dün lekelenmem olduğu için doktorum tedirgin. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.
Burda bana destek olan, sorularıma sabırla yanıt veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah
canım ben tüp bebeği yaptırdığım yerde devam edecek gibiyim, başta bende senin gibi düşünüyordum ama sanırım ayda bir çağıracak, muayene ücreti 200 tl o yüzden gücümüzün yettiği yere kadar gidelim diyoruz ama bizim sorunumuz hocanın yoğunluğundan dolayı fazla ilgilenememesi geçen hafta bir tahlil yaptırdık 1000 tl tuttu ama gittiğimiz klinik anlaşmalı olduğu için laboratuvarla 500 e indiler, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalımda borcu ödenir elbet diye düşünüyorum. ben 7. haftada kalp atışları için gitmiştim ve estrofemi kesti 11. haftada gel dedi, boy falan ölçeceğim dedi yanlış anlamadıysam, gerçi bugün tahlil sonuçlarımı götüreceğim fikri değişirmi bilemem
kızlar merhaba ,
Uzın zamandır yazamadım .Çünkü şoktan yeni kurtuldum :) Geçtiğimiz cuma günü kontrolum vardı ve doktora gittik.Biliyorsunuz tek kese ve tek bebeğe hamileydim.Bu gittiğimde tek kesenin içinde iki tane bebek ve iki kalp atışı duyduk.Doktor da bizde şok olduk.Evet tüp bebek tedavisinde ikiz olma ihtimali yüksek ama tek yumurta ikizi binde bir rastlanan bir durummuş. Valla sevinelim mi üzülelim mi anlayamadık. Çok çok mutlu olduk ama bunun yanında riskli gebelik katagorisine girdiğimiz içinde çok tedirginim.ayrıca tek yumurta ikizi olduğu için allah korusun başlarına bişey gelse ikisi birden etkilenecek. Bunları düşünmemeye çalışıyorum ama yine de çok tedirginim.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
arkadaşlar aranızda 10.haftfada mide bulantısı başlayan kokulara karşı hasasiyeti başlayan var mı?bu haftaya kadar elhamdülillah bir şikayet yoktu ama 2 gündür her koku midemi bulandırıyor hatta düşüncesi bile kötü olmama yetiyor....
Çok geçmiş olsun canım, çok zor bir durum yaşamışsın. Rabbim bidaha yaşatmasın. Benimde 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma sorunum çıktı. Şimdi clexan kullanıyorum. Sende de böyle bi sorun olabilir. Test yaptırdın mı?
evet canım genetik tahlil yaptırdım bir ay sonunda sonuç geldi. ALLAH a şükür hiç bir problem çıkmadı. tek elde ettiğimiz bebeklerin cinsiyetini öğrenmek oldu. bu iyi bişey heralde:)
:26:kızlar KENZÜL ARŞ duası var internetten bulun ve okuyun anlamı tüm dualar gibi çok çok güzel. bebek sahibi olmaz ya da isteklerinize kavuşmak için okunuyor. İAMİ AZAM duasını da unutmayın.:26:
Çok geçmiş olsun canım, çok zor bir durum yaşamışsın. Rabbim bidaha yaşatmasın. Benimde 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma sorunum çıktı. Şimdi clexan kullanıyorum. Sende de böyle bi sorun olabilir. Test yaptırdın mı?
evet canım genetik tahlil yaptırdım bir ay sonunda sonuç geldi. ALLAH a şükür hiç bir problem çıkmadı. tek elde ettiğimiz bebeklerin cinsiyetini öğrenmek oldu. bu iyi bişey heralde:)
guneşbebek senın kaybını bılıyodum ama atlantayı şimdi öğrendim bende genetık test verdım hazıran sonu sonucunu beklıyorum atlanta peki denemelerın arasında ne kadar sure vardı?allah bızede senın gıbı tekrar hamiş olmamızı nasıp etsın:)sanada sağlıkla kucağına almanı...
Geçen hafta bir kanamayla doktora gittim ki sormayındüşük dediler nenehatunda bir gece kaldım durduramadılar kanamayı kendi doktorunu aradım fitil ve iğne verdi kanamam durdu( çok şükür rabbime) iki gün dinlen bana gel dedi gittim düşük falan değil dedi erken doğum belîrtisi şok geçirdim 12. Haftada ne doğumu tek yapabilecegimiz rahmi dikmek dedi salı günü dikilicek büyük bir ihtimalle nolurrr kendinize dikkat edin mutlakaaa dinlenin bişey olmaz demeyin çünkü ben hep öyle dedim bakalım hayırlısı.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Geçen hafta bir kanamayla doktora gittim ki sormayındüşük dediler nenehatunda bir gece kaldım durduramadılar kanamayı kendi doktorunu aradım fitil ve iğne verdi kanamam durdu( çok şükür rabbime) iki gün dinlen bana gel dedi gittim düşük falan değil dedi erken doğum belîrtisi şok geçirdim 12. Haftada ne doğumu tek yapabilecegimiz rahmi dikmek dedi salı günü dikilicek büyük bir ihtimalle nolurrr kendinize dikkat edin mutlakaaa dinlenin bişey olmaz demeyin çünkü ben hep öyle dedim bakalım hayırlısı.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..