BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

canım nerelerdesin merak ediyoruz topic ce seni:) uğurumuz bizim :KK49:güzel haberlerini bekliyoruz

Ah kizlar bende ayniyim 2 kilo verdim bisi yiyemiyorum yarin ikili testim var ins guzel haberlerle geliyorum baska bir dr bana elevit verdi suan onu iciyorum coraspirin ve gyno ferro dahil. Bu gunlerde gececek insallah

canım seninde ağrıların olduğunu okudum başka topikte iyimisin? doktorunla görüştünmü

canım seninde ağrıların olduğunu okudum başka topikte iyimisin? doktorunla görüştünmü

Suan agrim gecti ishalden oluyormus birde kesenin yaninda hafif kanama gorundu inan canin cok halsizim kizimda cok iyiydim yiyordum dinctim bunda tirt oldum:))

Suan agrim gecti ishalden oluyormus birde kesenin yaninda hafif kanama gorundu inan canin cok halsizim kizimda cok iyiydim yiyordum dinctim bunda tirt oldum:))
nazlı senin bu seferki, hayırla kucağımıza alalımda katlanacağız artık napalım:44:

ben donmus bebegimle 5. ayima girdim hamileyim allah herkese nasip eder insallah
merhaba
hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim..
benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var haziranda transfer olacağım,nerede yaptırdınız kaçıncı denemeniz,
bu süreç nasıl geçti kısa bir bilgi vermenizi rica ederim.
şimdiden teşekkür eder.en kısada mesajınızı bekliyorum.

merhaba
hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim..
benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var haziranda transfer olacağım,nerede yaptırdınız kaçıncı denemeniz,
bu süreç nasıl geçti kısa bir bilgi vermenizi rica ederim.
şimdiden teşekkür eder.en kısada mesajınızı bekliyorum.

Sagol canim ben istanbulda yesilkoy international hastanesinde denedim iki kere birincisini cok sukur dogurdun simdi dobdurulmusla ikinciye hamileyim doktorum prof dr ismail cepni rabbim insallah sanada tez zamanda nasip eder

Kızlar size kötü bir haberim var.Bebeklerimi kaybettim:KK43:((Kalp atışları durmuş.Bugunde kurtaj oldum:KK43:(Çok üzgünüm ve tam bir boşluğa düştüm:KK43:((Uzun zaman buralarda olmayacam.Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.Hepinizin yolu açık olsun:KK43:(

Kızlar size kötü bir haberim var.Bebeklerimi kaybettim:KK43:((Kalp atışları durmuş.Bugunde kurtaj oldum:KK43:(Çok üzgünüm ve tam bir boşluğa düştüm:KK43:((Uzun zaman buralarda olmayacam.Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.Hepinizin yolu açık olsun:KK43:(

güzel arkadasım bu basımıza gelenler talıhsızlık üzgünüm...basta nefesın kesılcek canın çok acıcak hala hamılelık gunlerını hesaplamaya devam edıceksın ahhh su gun doğacaktı dıyeceksın...ama inan hersey geçıyo zaman her acıyı dındırıyo içinde yenıden fılızler acması için heyecan doluyo...suan bu yazdıklarım belkıde sana uzak gelıyo bılıoyorum aradan bı kaç hafta geçsın dahada toparlıcaksın kendını....dikkat et ayağını sıcak tut belını usutme ve sakın terlı gezme ağır kaldırma tuvaletını yavas yavas yap...ilk önce sen sağlıklı olkı yıne olur...allah ol desın olur...

Canim benim allahim sabir versin diyecek kelime bulamiyorum rabbim sana bu acini unutturacak tez zamanda mucizeni versin inan cok uzuldum yiyecek riziklari yokmus anjn seni cennette bekleyen meleklerin var bunu unutma

Off Allahım, bize nazar değmeye başladı galiba! Canım Allah sabırlar versin, bu yaşadıkların son acıların olsun, yeni mucizeler en yakın zamanda seninle olsun. Böyle bizim de içimize sinmiyor, birlikte başladık keşke sonuna kadarda birlikte gidebilsek. Dondurulmuş embriyolar hassas oluyor dedikleri bu olsa gerek. Tutundular ama sürdüremiyorlar. Benim de korkularım katlandı. Allahım hepimize yardım etsin.

ya inanamadım okuyunca, çok üzgünüm canım Allahım sabrını versin inşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlıklı yavrularına.

Gerçekten topiğe nazar değdiğini düşünmeye başladım bende... arkadaşlarımın başına gelen bu olayları duyunca kendime hamile diyemiyorum, hayal kuramıyorum... hep bir tedirginlik hep bir korku hep bir negatiflik var. :KK43:

Gerçekten topiğe nazar değdiğini düşünmeye başladım bende... arkadaşlarımın başına gelen bu olayları duyunca kendime hamile diyemiyorum, hayal kuramıyorum... hep bir tedirginlik hep bir korku hep bir negatiflik var. :KK43:

Canim allahim Nazardan sakinsin bende bugun ikili teste gittim cok sukur ultrasonda kotu bisi cikmadi ense kalinligi 1,3 cikti crl 51mm ama dr cok suratsizdi bisi de sormak gelmedi icinden

Canim allahim Nazardan sakinsin bende bugun ikili teste gittim cok sukur ultrasonda kotu bisi cikmadi ense kalinligi 1,3 cikti crl 51mm ama dr cok suratsizdi bisi de sormak gelmedi icinden

cok sevindim canım, hayırla kucağına al insallah... ya ben anlamıyorum bu doktorları, devlet hastanesine gitmiyoruz sonuçta ne bu suratsızlık ne bu saçmalık ya. sırf bu yüzden tüp bebek yaptırdığım doktora gitmek istemiyorum, valla özel hastaneye gidince kadın doğum uzmanları nasıl ilgileniyorlar....

cok sevindim canım, hayırla kucağına al insallah... ya ben anlamıyorum bu doktorları, devlet hastanesine gitmiyoruz sonuçta ne bu suratsızlık ne bu saçmalık ya. sırf bu yüzden tüp bebek yaptırdığım doktora gitmek istemiyorum, valla özel hastaneye gidince kadın doğum uzmanları nasıl ilgileniyorlar....

Vallahi canım bu konuda sonuna kadar haklısınız. Tüp bebek merkezlerine dünya para döktük daha iyi bir muameleyi hak ediyoruz sanırım. Ekstradan bir şey söyleyecekler diye akılları çıkıyor. Gerekli zaman ayırdıklarını da düşünmüyorum gerçekten hastalarına. Tamam alanlarında uzmanlar çok iyi analiz edip iyi gözlemliyorlar ama insan psikolojisine hiç önem vermiyorlar. Bizler normal hamileler değiliz ki, ne aşamalardan geçtik, ne göz yaşları döktük, ne hayal kırıklıklarına uğradık o yüzden her konuda daha endişeliyiz. Biraz bizi rahatlatsalar yetecek. go90 dediğin gibi canım özel hastanelerin kadın doğumcuları daha iyi, daha ilgililer ben şuan ki doktorumdan çok memnunum. Ama yine de ilk zamanlar tüp bebek merkezindeki doktora gitmek daha iyi olabilir. Daha bilgililer sonuçta riskler konusunda. Ben daha fazla bütçe ayıramayacağım için gitmedim. Artık Allahıma emanet. Bu arada Hazeran'ın durumu çok üzdü beni, mide bulantılarım konusunda mız mızlanmayacağım artık. Bebeğimize bişi olmasında varsın çekelim bir süre. Allahım bizi ve yavrularımızı korusun, arkadaşlarımızın da en kısa zamanda tekrar yüzleri gülsün! Amin!

canım nerelerdesin merak ediyoruz topic ce seni:) uğurumuz bizim :KK49:güzel haberlerini bekliyoruz

Dün sabah tekrar kanamam oldu. Hastaneye yatırdılar kanamam durumca bugun saat 11 de doktorumun isteği üzerine servikal serklajım yani rahim dikildi. Ameliyat sonrası zordu. Bu gecede hastanedeym Ama şimdi şükürler olsun benim biricik Rabbime ki yavrularım iyi. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hele vermişkende acısını yaşatmasın. Zor günler geçiriyorum dualarınızı esirgemeyin . Sen nasılsın canım umarım iyisindir . Yavrucugun 9 haftalık olmuş maşallah subhanaallah. Dikkatli olun kızlar hiç bir şeyiniz olmasa bile yatın.

sabriya maşallah bebişine nasılda sevındırıyo annesını allah kucağınada aldırsın ınsanın iyi seyler duymayada ihtıyacı oluyo:)))artık birilerinin doğurduğunu görelm:)))

Dün sabah tekrar kanamam oldu. Hastaneye yatırdılar kanamam durumca bugun saat 11 de doktorumun isteği üzerine servikal serklajım yani rahim dikildi. Ameliyat sonrası zordu. Bu gecede hastanedeym Ama şimdi şükürler olsun benim biricik Rabbime ki yavrularım iyi. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hele vermişkende acısını yaşatmasın. Zor günler geçiriyorum dualarınızı esirgemeyin . Sen nasılsın canım umarım iyisindir . Yavrucugun 9 haftalık olmuş maşallah subhanaallah. Dikkatli olun kızlar hiç bir şeyiniz olmasa bile yatın.

elifinie tatlım geçmiş olsun dualarımız bebişlerinle ne sıkıntı cekersen cek emın ol deyecek onlar için...

sabriya maşallah bebişine nasılda sevındırıyo annesını allah kucağınada aldırsın ınsanın iyi seyler duymayada ihtıyacı oluyo:)))artık birilerinin doğurduğunu görelm:)))

Canim benim cok sagol allahim tamamini erdirir insallah bu benim ikinci evladim olacak tup bebekle insallah inanin tup bebek normal gebelik gibi rahat degil cok zor allahim herkeze yardim etsin olmayanlarada tez zamanda versin insallah

Elifcim dualarimiz seninle cok dikkatli ol o kanamanin nasil insani uzdugunu bilirim 4 ay cektim insallah tez zamanda biter bol bol dinlen

X