canım seninde ağrıların olduğunu okudum başka topikte iyimisin? doktorunla görüştünmü
nazlı senin bu seferki, hayırla kucağımıza alalımda katlanacağız artık napalım:44:Suan agrim gecti ishalden oluyormus birde kesenin yaninda hafif kanama gorundu inan canin cok halsizim kizimda cok iyiydim yiyordum dinctim bunda tirt oldum:))
merhababen donmus bebegimle 5. ayima girdim hamileyim allah herkese nasip eder insallah
merhaba
hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim..
benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var haziranda transfer olacağım,nerede yaptırdınız kaçıncı denemeniz,
bu süreç nasıl geçti kısa bir bilgi vermenizi rica ederim.
şimdiden teşekkür eder.en kısada mesajınızı bekliyorum.
Kızlar size kötü bir haberim var.Bebeklerimi kaybettim((Kalp atışları durmuş.Bugunde kurtaj oldum (Çok üzgünüm ve tam bir boşluğa düştüm ((Uzun zaman buralarda olmayacam.Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.Hepinizin yolu açık olsun (
Canim benim allahim sabir versin diyecek kelime bulamiyorum rabbim sana bu acini unutturacak tez zamanda mucizeni versin inan cok uzuldum yiyecek riziklari yokmus anjn seni cennette bekleyen meleklerin var bunu unutmaKızlar size kötü bir haberim var.Bebeklerimi kaybettim((Kalp atışları durmuş.Bugunde kurtaj oldum (Çok üzgünüm ve tam bir boşluğa düştüm ((Uzun zaman buralarda olmayacam.Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.Hepinizin yolu açık olsun (
Kızlar size kötü bir haberim var.Bebeklerimi kaybettim((Kalp atışları durmuş.Bugunde kurtaj oldum (Çok üzgünüm ve tam bir boşluğa düştüm ((Uzun zaman buralarda olmayacam.Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.Hepinizin yolu açık olsun (
ya inanamadım okuyunca, çok üzgünüm canım Allahım sabrını versin inşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlıklı yavrularına.Kızlar size kötü bir haberim var.Bebeklerimi kaybettim((Kalp atışları durmuş.Bugunde kurtaj oldum (Çok üzgünüm ve tam bir boşluğa düştüm ((Uzun zaman buralarda olmayacam.Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.Hepinizin yolu açık olsun (
Gerçekten topiğe nazar değdiğini düşünmeye başladım bende... arkadaşlarımın başına gelen bu olayları duyunca kendime hamile diyemiyorum, hayal kuramıyorum... hep bir tedirginlik hep bir korku hep bir negatiflik var.
Canim allahim Nazardan sakinsin bende bugun ikili teste gittim cok sukur ultrasonda kotu bisi cikmadi ense kalinligi 1,3 cikti crl 51mm ama dr cok suratsizdi bisi de sormak gelmedi icinden
cok sevindim canım, hayırla kucağına al insallah... ya ben anlamıyorum bu doktorları, devlet hastanesine gitmiyoruz sonuçta ne bu suratsızlık ne bu saçmalık ya. sırf bu yüzden tüp bebek yaptırdığım doktora gitmek istemiyorum, valla özel hastaneye gidince kadın doğum uzmanları nasıl ilgileniyorlar....
canım nerelerdesin merak ediyoruz topic ce seni:) uğurumuz bizimgüzel haberlerini bekliyoruz
sabriya maşallah bebişine nasılda sevındırıyo annesını allah kucağınada aldırsın ınsanın iyi seyler duymayada ihtıyacı oluyo:)))artık birilerinin doğurduğunu görelm:)))Canim allahim Nazardan sakinsin bende bugun ikili teste gittim cok sukur ultrasonda kotu bisi cikmadi ense kalinligi 1,3 cikti crl 51mm ama dr cok suratsizdi bisi de sormak gelmedi icinden
Dün sabah tekrar kanamam oldu. Hastaneye yatırdılar kanamam durumca bugun saat 11 de doktorumun isteği üzerine servikal serklajım yani rahim dikildi. Ameliyat sonrası zordu. Bu gecede hastanedeym Ama şimdi şükürler olsun benim biricik Rabbime ki yavrularım iyi. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hele vermişkende acısını yaşatmasın. Zor günler geçiriyorum dualarınızı esirgemeyin . Sen nasılsın canım umarım iyisindir . Yavrucugun 9 haftalık olmuş maşallah subhanaallah. Dikkatli olun kızlar hiç bir şeyiniz olmasa bile yatın.
sabriya maşallah bebişine nasılda sevındırıyo annesını allah kucağınada aldırsın ınsanın iyi seyler duymayada ihtıyacı oluyo:)))artık birilerinin doğurduğunu görelm:)))
Canim benim cok sagol allahim tamamini erdirir insallah bu benim ikinci evladim olacak tup bebekle insallah inanin tup bebek normal gebelik gibi rahat degil cok zor allahim herkeze yardim etsin olmayanlarada tez zamanda versin insallah
Elifcim dualarimiz seninle cok dikkatli ol o kanamanin nasil insani uzdugunu bilirim 4 ay cektim insallah tez zamanda biter bol bol dinlenDün sabah tekrar kanamam oldu. Hastaneye yatırdılar kanamam durumca bugun saat 11 de doktorumun isteği üzerine servikal serklajım yani rahim dikildi. Ameliyat sonrası zordu. Bu gecede hastanedeym Ama şimdi şükürler olsun benim biricik Rabbime ki yavrularım iyi. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hele vermişkende acısını yaşatmasın. Zor günler geçiriyorum dualarınızı esirgemeyin . Sen nasılsın canım umarım iyisindir . Yavrucugun 9 haftalık olmuş maşallah subhanaallah. Dikkatli olun kızlar hiç bir şeyiniz olmasa bile yatın.