BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

g090

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
2.372
1.131
Arkadaşlar dondurulmuş embriyolar ile anne olma serüvenimize başlarken birbirimize destek olup, listemizi süsleyelim... Rabbim sağlıklı evlatlarla kucağımızı doldursun....

SIRA
NİCK
MERKEZ
DURUM
1
G090
32
2
Centrum Clinic Nihayet mucizem gerçekleşti
2
[Piti88
24
1
Bahçeci Fulya
buz meleğinden ayrılmak zorunda kaldı, ama doğal yolla hamile kaldı
3
Elifinie
24
1
Alman hastanesi
Maşallah topiğimizin uğuru hamiş:124::124:
4
Gokcebuket273Koübebişler gelmek için nazlandı, bir dahaki tedavinde dualarımız seninle
5
Nhaly
30
2
Bahçeci Fulya
1 Haziranda güzel haberi bekliyoruz
6
Sabriya
33
4
Yeşilköy international
tüp kardeş yolda:)
7
Unyeliarzu
34
2
Bahceci Fulya
Arzu nun arzusu gerçek oldu HAMİİİŞ
8
Bebegimizolsun
20
1
Özel Ege
dualarımız birdahaki tedavinde seninle
9
Snemkk
35
2
Bahçeci Fulya
oooh ohhhh maşallah bir hamiş daha
10
Nillina
33
2
Bahçeci Umut
Hamişler kervanına katıldı
11
Ftm82
...
2
...
Bebişler nazlanıyor gelmek için dualarımız birdahaki tedavinde seninle
12
Beren660
24
2
Acıbadem
Transfer 15 nisanda
13
Bunvp
...
...
...
Yeni tedaviyi bekliyor
14Hazeran383İstanbul Tüp bebek minikleri ile başladığı yolculuğu malesef devam etmedidualarımız birdahaki tedavinde seninle
15
Tusemim...
2...Tedaviye başladı
16
Mslgnc31
5Ankara Tüp BebekMinik nazlanıyor gelmek için dualarımız birdahaki tedavinde seninle
17
Atlanta...
...FatihUzun zaman sonra bir hamiş haberi daha alabildik nihayet
18
Gunesbebek...
...... Yaşasıııın hamile
19
Ygenc...
......10 Haziranda tedaviye başladı
20
Arjin1977...
......Maşallah hamiş
21
Clementine79...
2...19 Haziranda tedaviye başladı, 6-7 Temmuzda transfer
22Jasmin40.........Tedaviye başlayacak.
23Serenay3432...EmseyAylar sonra bir hamiş daha:119:
24Ahnur...4...Güzel haberi bekliyoruz
25Csrmrt...2...Güzel haberi bekliyoruz
26Atik312İstanbul Cerrahi Hast.Tedaviye başlayacak
27Nfy_9185...1...Transfer 30 Eylülde
28Ozlem248...2BahceciTedaviye başlayacak
29Sultan33.........Transfer 20 Eylülde, güzel haberi bekliyoruz
30Rose_esmer.........Maşallah hamiş
31Cupcakelove...2...Transfer 6 Aralıkta
32Atik312İst Cerrahi2014 Ocak ta tedaviye başlayacak
33Elifooooo......Gen-Art30 Kasımda Tedaviye başlayacak
34Sushii.........26 martta transfer yapıldı güzel haberi bekliyoruz
35Masal10.........3 nisanda transfer yapılacak dualarımız senınle
36Suareh...5...mayıs sonunda buz bebişlerine kavuşacak insallah

. . . .

Son düzenleme:
g090 arkadaşım özelden mesaj attım yardım için...hemen bak olurmu?

ben donmus bebegimle 5. ayima girdim hamileyim allah herkese nasip eder insallah

Bugün buz tutmuş iki kuzuyu aldım eve geldim:) hadi hayırlısı:))

başarmıssın çok sevındım benıde eklemene hadı bakalım inşallah pozitifler gelicek...

g090 arkadaşım özelden mesaj attım yardım için...hemen bak olurmu?

piticim çok teşekkür ederim. sorun benim ayarlarımdaymış, basit text modunda olduğu için oluşturamamışım. Çok sağol....

selam kızlar

aranıza katılabilir miyim?? 5 ay önce negatif tüp bebek denemem oldu bu ay dondurulmuş embriyolarla yola yeniden çıktık. Allahın izniyle bu kez hamile kalırım..

selam kızlar

aranıza katılabilir miyim?? 5 ay önce negatif tüp bebek denemem oldu bu ay dondurulmuş embriyolarla yola yeniden çıktık. Allahın izniyle bu kez hamile kalırım..

hoşgeldin aramıza canım, inşallah listemizin hepsi hamile şeklinde dolar... listedeki bilgilerini yazabilirmisin??

canımcım teşekkürler benide listeye eklediğin için ama benim tam olarak transfer 29 mart olarak belli değil yaklaşık 10 gün sonra dedim ama cumaya kontrolüm var o zamana artık düzeltiriz tam belli olur da inşallah buarada koü de yaptırıyorum yaşım 27 ve 1 taze embriyo
1 tanede donmuş transferim var ikiside negatif bu 3 olcak donmuşlarlada 2

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza canım, inşallah listemizin hepsi hamile şeklinde dolar... listedeki bilgilerini yazabilirmisin??

canım ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum. tedavi için adet olmayı bekliyorum tahminen bu ay sonunda başlarım mart sonu diyelim

Alman hastanesi halit fırat erden de tedavideyim 24 yaşında ilk denememm kızlar inşallah pozitifi görürüzz hepimizzzz

Slm benide ekleyin bakalım 8 dondurulmus embriyom var yarın belli olcak muhtemel 25 26 da transferim olcak yas 33 Yeşilköy international hastanesinde ayrıca tüp bebek sayesinde 3 cu denemede kızıma kavuştum 1.5 yasında çok şükürü evladım var bu dondurulmuslar kızımdan kalan kardeşler hiç beklemeden tekrar ona Kardes yapmayı düşünüyorum çünkü veren Allah alan Allah kimse sonunu bilemez kısımında kardeşi olsun zaten bizler tüp bebekle anne olanlardaniz şimdiden Allahım herkeze nasip etsin

benim bilgiler eklenmemiş eksik mi verdim acaba?? 30 yaşındayım ve 2.denemem olcak Bahçeci Fulya kliniğinde tedavi görüyorm inş dondurulmuş bebişler için adetimi bekliyoruz ay sonunda adet olcam gecikme olmazsa eğer Mart sonu tedavi...

kızlar kusura bakmayın, işlerim biraz yoğundu tabloyu o yüzden geç yenileyebildim....

Transferleriniz ne zaman kızlaar :)) inşallah hepimiz bas bas bagırırız burdann hamileyiiimm diye:))) ugurlu gelsin buz topik bize:) Allahım kucaklarımızı doldursuuuuunnnnn benim test günüm nisan birrr:)

benimde 26 27 gibi transferim olcak belkide aynı gün transfer olcak umarım pozitiflerle yüzümüz gülerrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…