- 22 Mayıs 2013
- 15
- 0
Merhaba kızlarrr
Kan verdim ve sonucu bekliyorum
Heyecanlı bekleyiş başladı:18:
canım senin dondurulmuş embriyo transferimiydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlarrr
Merhaba kızlarrr
Evet canım dondurulmuş. 10. Günüm bugüncanım senin dondurulmuş embriyo transferimiydi?
Hai canim insallah guZel haberlerle gelirsin dualarimiz seninle
canım ne zaman çıkacak sonucun hemen haber ver bize inşallah güzel haberlerinle şenleniriz
Kızlarr çok şükür Rabbim nasip etti. Sanırım hamileyim :))) yalnız dün lekelenmem olduğu için doktorum tedirgin. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.
Burda bana destek olan, sorularıma sabırla yanıt veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah[/QUO
gözün aydın canım.allah tamamına erdirir inşallah.benim için de umut oldun benim de bir dondurulmuş var şu anda bekleyen.
Kızlarr çok şükür Rabbim nasip etti. Sanırım hamileyim :))) yalnız dün lekelenmem olduğu için doktorum tedirgin. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.
Burda bana destek olan, sorularıma sabırla yanıt veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah[/QUO
gözün aydın canım.allah tamamına erdirir inşallah.benim için de umut oldun benim de bir dondurulmuş var şu anda bekleyen.
Canım bence dondurulmuşlar daha kolay tutunuyor. Benim embriyoya dış kabuğunu soyma işlemi yapılmıştı. Onu sor mutlaka yapılacakmı diye
Burda bana destek olan, sorularıma sabırla yanıt veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah
Burda bana destek olan, sorularıma sabırla yanıt veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah
Alyacım amin canım. İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum. Meryem süresini hemen hergün okudum ve pozitif olmaya çalıştım. Duaların yeri ise apayrı..Canımm senin adına çok sevidim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı rahat bi hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşaAllah... Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlerede nasip etsin...
Sağol canım evet zor süreç başladı ama hep sırıtık olucam gülümsiycem inşallah :)Massallah hadi bakalim annecik artik zor surec basliyor bebegine saril karnini oksa ve surekli kinus hayirlisi olsun
Ay canım sormaa. Şimdiden progestan iğne başladılar lekelenmem olduğu için çok acıdığını söylediğinizi anımsıyorummoh beee uzun zamandır güzel haber alamıyorduk, gözün aydın canım, insallah Allah tamamınada erdirir, sende göreceksin artık, pozitifi almakla bitmiyor, o kadar zor bir süreçmişki insan yaşayınca anlıyor, hep bir tedirginlik oluyor. kese oluşacakmı kalp atacakmı 12. hafta geçecekmi, testler sorunsuz çıkacakmı....:) içini karartmak istemedim aslında ama hazırlıklı ol.:) tekrar hayırlı olsun
taze anne tebrik ederim allah kucağına da aldırısn...
Alyacım amin canım. İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum. Meryem süresini hemen hergün okudum ve pozitif olmaya çalıştım. Duaların yeri ise apayrı..
İnşaAllah canım... Bende okuyorum sürekli ama bizde tüp bebeğe geçicez gibi görünüyo İnşaAllah bizde senin gibi pozitif sonuç alırız canım... Fatih hastanesine gidiyodun sen demi?
Evet canım Fatih hastanesi. Aşılama 2 kez deneyince rapor çıkarabiliyorsunuz ve tüp bebek ücretine çok katkısı oluyor raporun. Senin yaşın küçük daha. Önce aşılamayla başlayın bence vakit kaybetmeden. Rabbim tez zamanda nasip etsin İnşallah
Aşılama deneyemiycez canım biz malesef... Eşimde sayı-hareket-yapı yönünden çok sıkıntılı bir durum çıktı o yüzden doktor aşılama için bile yeterli sayı yok vakit kaybetmeden direk tüp bebeğe yönlendirdiler... bende Fatihe gitmeyi düşünüyorumda napacam neler yapılır rapor şartmı falan hiçbişey bilmiyorum böyle bi çıkmaza düştük siz ne kadara yaptırdınız raporlu raporsuz ücreti ne kadar biliyomusun tatlım ya
Canım bizimde raporumuz yoktu. İlaçlarla beraber 4,5-5 bin lira gidiyo en az. Keçiboynuzu kürünü uygula eşine tedaviye kadar. Sayısını arttırır inşAllah. İbrahim saraçoğlunun sitesinde vardır kesin.