- 19 Mayıs 2010
- 1.658
- 95
canım ben kendi kanım la genetik testi yaptırmıştım. yani bebeği patolojiye göndermemiştim.Çok geçmiş olsun canım, çok zor bir durum yaşamışsın. Rabbim bidaha yaşatmasın. Benimde 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma sorunum çıktı. Şimdi clexan kullanıyorum. Sende de böyle bi sorun olabilir. Test yaptırdın mı?
evet canım genetik tahlil yaptırdım bir ay sonunda sonuç geldi. ALLAH a şükür hiç bir problem çıkmadı. tek elde ettiğimiz bebeklerin cinsiyetini öğrenmek oldu. bu iyi bişey heralde:)
canımbenim normal yollarla gebeliğim sonlanmıştı maalesef. ondan sonra korunduk bi müddet (doktor 3 ay demişti) sonra 1 yıl olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Amin canım. İnşallah tez zaman da bebeklerimize kavuşuruz.guneşbebek senın kaybını bılıyodum ama atlantayı şimdi öğrendim bende genetık test verdım hazıran sonu sonucunu beklıyorum atlanta peki denemelerın arasında ne kadar sure vardı?allah bızede senın gıbı tekrar hamiş olmamızı nasıp etsın:)sanada sağlıkla kucağına almanı...
çok geçmiş olsun canım. sanırım çalışıyordun değil mi? ben de haftaya başlıycam çalışmaya. Rabbim korusun bebeklerimizi İnşallah. Bol bol istirahat et canım. Ya Mübdi düşükleri önlemek için bol bol tesbih edin. İnşallah bi sorun çıkmaz artık.Geçen hafta bir kanamayla doktora gittim ki sormayın düşük dediler nenehatunda bir gece kaldım durduramadılar kanamayı kendi doktorunu aradım fitil ve iğne verdi kanamam durdu( çok şükür rabbime) iki gün dinlen bana gel dedi gittim düşük falan değil dedi erken doğum belîrtisi şok geçirdim 12. Haftada ne doğumu tek yapabilecegimiz rahmi dikmek dedi salı günü dikilicek büyük bir ihtimalle nolurrr kendinize dikkat edin mutlakaaa dinlenin bişey olmaz demeyin çünkü ben hep öyle dedim bakalım hayırlısı.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..