BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Çok geçmiş olsun canım, çok zor bir durum yaşamışsın. Rabbim bidaha yaşatmasın. Benimde 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. Genetik testinde pıhtılaşma sorunum çıktı. Şimdi clexan kullanıyorum. Sende de böyle bi sorun olabilir. Test yaptırdın mı?

evet canım genetik tahlil yaptırdım bir ay sonunda sonuç geldi. ALLAH a şükür hiç bir problem çıkmadı. tek elde ettiğimiz bebeklerin cinsiyetini öğrenmek oldu. bu iyi bişey heralde:)
canım ben kendi kanım la genetik testi yaptırmıştım. yani bebeği patolojiye göndermemiştim.
guneşbebek senın kaybını bılıyodum ama atlantayı şimdi öğrendim bende genetık test verdım hazıran sonu sonucunu beklıyorum atlanta peki denemelerın arasında ne kadar sure vardı?allah bızede senın gıbı tekrar hamiş olmamızı nasıp etsın:)sanada sağlıkla kucağına almanı...
canımbenim normal yollarla gebeliğim sonlanmıştı maalesef. ondan sonra korunduk bi müddet (doktor 3 ay demişti) sonra 1 yıl olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Amin canım. İnşallah tez zaman da bebeklerimize kavuşuruz.

Geçen hafta bir kanamayla doktora gittim ki sormayın:KK43: düşük dediler nenehatunda bir gece kaldım durduramadılar kanamayı kendi doktorunu aradım fitil ve iğne verdi kanamam durdu( çok şükür rabbime) iki gün dinlen bana gel dedi gittim düşük falan değil dedi erken doğum belîrtisi şok geçirdim:KK43: 12. Haftada ne doğumu:KK43: tek yapabilecegimiz rahmi dikmek dedi salı günü dikilicek büyük bir ihtimalle nolurrr kendinize dikkat edin mutlakaaa dinlenin bişey olmaz demeyin çünkü ben hep öyle dedim bakalım hayırlısı.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
çok geçmiş olsun canım. sanırım çalışıyordun değil mi? ben de haftaya başlıycam çalışmaya. Rabbim korusun bebeklerimizi İnşallah. Bol bol istirahat et canım. Ya Mübdi düşükleri önlemek için bol bol tesbih edin. İnşallah bi sorun çıkmaz artık.

Canım benim hayırlı olsun! Bir kaç gündür yazamıyordum. Ancak tebrik etme şansım oldu! Ne büyük mutluluk değil mi! Allahım yüzünü sonuna kadar güldürsün! Herkes bu duyguyu yaşasın inşallah! Benim de test yaptıracağım gün kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Ödüm kopmuştu ama merak etme bunlar olabiliyormuş. Tutunma kanaması diyorlar genelde. İnşallah sen de duyacaksın yakın tarihte miniğinin kalp atışını. Ben de 10. gün test yaptırmıştım ve sonuçtan 15 gün sonrada doktora gittim. O zaman keseyi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Tekrar hayırlı olsun..

Sağol canım. evet çok mutluyum bi yandan.. ama bir yandan da sevincim yarıda kalıyor, kalp atışını duyup hatta 12. haftaya gelince anca rahat edicem sanırım. daha önce 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. onda da lekelenmem oluyordu. o yüzden çok korkuyorum. gerçi sadece 1 kez lekelenmem oldu bunda. İnşallah olmaz bi daha. korkudan hep yatıyorum. bana test gününden 21 gün sonra kontrole gelin dediler ama :KK43:( ben de daha mı erken gitsem acaba?
bu arada ilk kontrolden sonra evime yakın bir merkezde kontrole devam etmeyi düşünüyorum. o kadar uzağa gitmek zor oluyor.
daha hiçkjimseye söyylemedim bile gebeliğimi.. nasip kısmet. inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Maşallah canım.:nazar: Ne güzel işte Rabbim bir isterken iki tane verdi:nazar::KK1: Allah tamamına erdirsin inşallah. Gerçekten çok nadir bir durum, hele 5. Gün embriyosunda hiç beklenmiyor bu. Bizede 2 tane koydular, 4e çıktıklarını düşünseneee:KK53::KK76:

Valla canım ben once teke alıştım.Arkadan supriz oldu:))Bence herseye hazırlıklı ol derim:)Bu bebişlerin ne yapacağı belli olmuyor:))

Arkadaşlar bir şey danışacağım size.. Çatlak önleyici herhangi bir şey kullanmaya başladınız mı? Ne önerirsiniz?

Arkadaşlar bir şey danışacağım size.. Çatlak önleyici herhangi bir şey kullanmaya başladınız mı? Ne önerirsiniz?
Catlsk onlryici birtek bebek yagi kullan derim ben kullandim ve hic catlamam olmadi badem yagi killanma yapar haberin ola

Merhaba arkadaşlar;
Benimde 2013 şubat ayında negatif bir denemem oldu. 3 tane 5. gün embriyom var dondurulmuş.Bu ay transfer işlemi yapmayı düşünüyorum.Dondurulmuş 5. gün embriyo transferi adetin kaçıncı günü oluyor?Forumlarda farklı farklı yazılmış.

kızlar ben haziran ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. öncesinde herhangi bir kist oluşmaması için ginera tablet kullandım. gineranın 17. gününde doktora gittim, kist olmadığı görüldü. 17. tableti aldığım gün lucrin adlı iğnelere başladım. adetimin 2.günü tekrar doktora gideceğim. diğer ilaçlara ozaman başlanacakmış. siz neler kullanıyorsunuz?
hayırlı olsun tatlım tedavin, bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyelim? ben adetin 2. günü gittiğimde estrofem isimli ilaçla başladık, dondurulmuş embriyo ile yapılan tedavi diğerine nispeten daha kolay bizler için, daha az ilaç alıyorsun daha az kontrole gidiyorsun. insallah güzel sonuçlarını paylaşırsın burda bizlerle

Canım, yazını okudum ve yılmadan mücadele ettiğin için tebrik etmek istiyorum seni. İnşallah tedavi süreci sonunda yüzün güler ve alırsın miniğini kucağına. Dondurulmuş embriyolar ile tedavi süreci daha kolay. Pozitif düşünmeye çalış ve bol bol dua et. Transfer sonrası ilk bir hafta çok önemli buna dikkat et yeter. Bir önceki yazımda daha detaylı belirttim. Şimdiden tedavin hayırlı olsun, inşallah sen de sonunda güzel haberler vereceksin bize..
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM EVET YILMADIM HEP OLUMSUZLUKLARLA MÜCADELE ETTİM İNŞALLAH BEBEĞİMDE BENİM İÇİN MÜCADELE EDER VE ANNESİNE SIKI SIKI TUTUNUR.EVET DONDURULMUŞ TEDAVİSİ DAHA KOLAYMIŞ BUGÜN TEDAVİM 3. GÜNÜ 8 HAZİRANDA RANDEVUM VAR ŞİMDİLİK ESTROFEM KULLANIYORUM .İNŞALLAH İLK TEDAVİM SONUCUDA GÜZEL OLUR RABBİM TÜM EVLAT İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BUNDAN SONRA SİZİN TECRÜBELERİNİZE DAHA ÇOK İHTİYACIM OLACAK .BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞALLAH BENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILANLARDAN OLURUM AMİN:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Catlsk onlryici birtek bebek yagi kullan derim ben kullandim ve hic catlamam olmadi badem yagi killanma yapar haberin ola

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için. Bir arkadaşın doğumdan sonra göbeğini gördüm de aklım çıktı. O kadar yoğun çatlakları vardı ki! Tabii herşeyden önce bebek geliyor şuan ama yinede kendimize de dikkat edelim değil mi. Bu arada miniğin yay burcu olacağa benziyor. Ben de yayım. Özgürlüğüne düşkün, gezgin bir miniğin olacak, küçükken bol bol sev sonra dünyayı keşfe çıkacaktır emin ol :) Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar;
Benimde 2013 şubat ayında negatif bir denemem oldu. 3 tane 5. gün embriyom var dondurulmuş.Bu ay transfer işlemi yapmayı düşünüyorum.Dondurulmuş 5. gün embriyo transferi adetin kaçıncı günü oluyor?Forumlarda farklı farklı yazılmış.

Merhaba canım, aramıza hoş geldin. Benim transferim adetin 19. günü olmuştu. Dondurulmuş embriyolarla tedavi süreci çok daha kolay ve bence pozitif sonuç olasılığı daha yüksek. O yüzden sen de içini ferah tutmaya çalış ve Allahın izniyle başla tedavine. Dileriz güzel haberler verirsin sonunda bize. Şimdiden hayırlı olsun tedavin...

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM EVET YILMADIM HEP OLUMSUZLUKLARLA MÜCADELE ETTİM İNŞALLAH BEBEĞİMDE BENİM İÇİN MÜCADELE EDER VE ANNESİNE SIKI SIKI TUTUNUR.EVET DONDURULMUŞ TEDAVİSİ DAHA KOLAYMIŞ BUGÜN TEDAVİM 3. GÜNÜ 8 HAZİRANDA RANDEVUM VAR ŞİMDİLİK ESTROFEM KULLANIYORUM .İNŞALLAH İLK TEDAVİM SONUCUDA GÜZEL OLUR RABBİM TÜM EVLAT İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BUNDAN SONRA SİZİN TECRÜBELERİNİZE DAHA ÇOK İHTİYACIM OLACAK .BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞALLAH BENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILANLARDAN OLURUM AMİN:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım hayırlı olsun tedavin! Aklına gelen sorular olursa yaz bize, elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. Çok değil 1,5 ay önce ben de senin durumundaydım. Burdaki arkadaşlarla birlikte geldik her zorluğun üstesinden. Çok şükür çoğumuzun yüzü güldü, dileriz senin de öyle olacak.. Allah kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin inşallah..

hayırlı olsun tatlım tedavin, bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyelim? ben adetin 2. günü gittiğimde estrofem isimli ilaçla başladık, dondurulmuş embriyo ile yapılan tedavi diğerine nispeten daha kolay bizler için, daha az ilaç alıyorsun daha az kontrole gidiyorsun. insallah güzel sonuçlarını paylaşırsın burda bizlerle

:nazar: bu benim 2. denemem olacak adetin ikinci günü gidip estrofem e başlayacağım merkez adetin 18. günü dondurulmuş bebişlerimi çözecek ve aynı gün transfer yapılacak. fakat henüz adet olmadım. olduğunda listeye ekleyebilirsiniz benide. enerjimiz inşallah herkes için olumlu sonuçlar getirsin. ben ümidimi yitirmedim sizlerde yitirmeyin. Allah izin verirse tekrar hamiş kalırım ve bu sefer Rabbim nasip ederse bebeğimi kucağıma alırım. amin.

:nazar:kızlar korktuğum başıma geldi kendimi korumaya çalıştıkça malum hava şartlarından dolayı üşütmeyi başardım. bugün akciğer ağrısı problemiyle doktora gittim. bronşit teşhisi konuldu, hemen serum taktılar ve embriyo transferi yaptıracağım konusunda bilgi verdiğim için doktor gebelikte kullanılabilecek ilaçlar verdi. tüp bebek merkeziylede görüşüldü ilaçlar uygun bulundu ve henüz embriyo transferi yapılmadığı için problem olmayacağını söylediler. KENDİNİZE İYİ BAKIN BENİM GİBİ GÜNEŞİ GÖRÜNCE ETEKLERİ, ELBİSELERİ GİYMEYİN.
nazar değmesinden korkuyorum. :KK54: elem terefiş kem gözlere şiş:KK34:

:nazar:kızlar korktuğum başıma geldi kendimi korumaya çalıştıkça malum hava şartlarından dolayı üşütmeyi başardım. bugün akciğer ağrısı problemiyle doktora gittim. bronşit teşhisi konuldu, hemen serum taktılar ve embriyo transferi yaptıracağım konusunda bilgi verdiğim için doktor gebelikte kullanılabilecek ilaçlar verdi. tüp bebek merkeziylede görüşüldü ilaçlar uygun bulundu ve henüz embriyo transferi yapılmadığı için problem olmayacağını söylediler. KENDİNİZE İYİ BAKIN BENİM GİBİ GÜNEŞİ GÖRÜNCE ETEKLERİ, ELBİSELERİ GİYMEYİN.
nazar değmesinden korkuyorum. :KK54: elem terefiş kem gözlere şiş:KK34:

bişşeycik olmaz canım korkma bende transferden önce ateşlenıp acıllık olmustum ama çok şükür hersey yolunda gıtmıştı:)dert etme nasıpte varsa o bebek göbişe gelecek...

selam arkadaşlar.ben de 21 mayıs ta negatif sonucumu aldım maalesef.haziran ayındaki adetimle dondurulmuş tedavisine başlayacağım.temmuz ayının ilk haftasında da herhalde Allahın izniyle transferim gerçekleşir.dondurulmuş embriyom blast 5.gün embriyosu.negatif sonuçlanana göre daha orta kalite imiş ama doktorumun dediğine göre iyi kalite negatif çıkıp da orta kaliteli embriyo ile başarıya ulaşılan çok kişi varmış.inşallah bu denemem olumlu olur.

selam arkadaşlar.ben de 21 mayıs ta negatif sonucumu aldım maalesef.haziran ayındaki adetimle dondurulmuş tedavisine başlayacağım.temmuz ayının ilk haftasında da herhalde Allahın izniyle transferim gerçekleşir.dondurulmuş embriyom blast 5.gün embriyosu.negatif sonuçlanana göre daha orta kalite imiş ama doktorumun dediğine göre iyi kalite negatif çıkıp da orta kaliteli embriyo ile başarıya ulaşılan çok kişi varmış.inşallah bu denemem olumlu olur.

Merhaba Canım! Dilerim bu son negatif sonucun olur. Dondurulmuş embriyolar ile tedavi daha kolay, inşallah sende pozitif sonucu alacaksın sonunda. Yalnız biraz acele etmiyor musun? Bence bünyeni hem fiziki hem de psikolojik olarak biraz dinlendir acele etme. İstersen araştır biraz ama en az iki adet dönemi geçirip 3. adetin ile dondurulmuş emriyolarla tedaviye başlaman senin için daha iyi olabilir. Ama ben senin aklını karıştırmayayım tabii. Ben de biran önce tekrar denemek istemiştim ama ilk denememde iğnelerden bünyem o kadar alt üst olmuştu ki 2 ay bekledim. Sonra kendimi daha iyi hissedince tekrar başladım tedaviye. Çok şükür olumlu sonuçlandı. Bence sen de kendine bu kadar yüklenme. Tamam çocuk hepimiz için önemli, onları çok istiyoruz ama senin sağlığında önemli. Bu arada genetik test istemediler mi senden. Genelde ilk olumsuz sonuçtan sonra doktorlar genetik testler istiyorlar sebebini araştırmak için. Mesela bende kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ve bunun önlemini aldık başından, kan sulandırıcı iğneler kullandım ikinci denememde. Canım ben bu topikler sayesinde çok şey öğrendim o yüzden fikirlerimi paylaşmak istedim sadece. Tabii neyin ne zaman olacağını Allah bilir, çok fazla etkilemeyeyim seni. Sağlıcakla kal..

Merhaba Canım! Dilerim bu son negatif sonucun olur. Dondurulmuş embriyolar ile tedavi daha kolay, inşallah sende pozitif sonucu alacaksın sonunda. Yalnız biraz acele etmiyor musun? Bence bünyeni hem fiziki hem de psikolojik olarak biraz dinlendir acele etme. İstersen araştır biraz ama en az iki adet dönemi geçirip 3. adetin ile dondurulmuş emriyolarla tedaviye başlaman senin için daha iyi olabilir. Ama ben senin aklını karıştırmayayım tabii. Ben de biran önce tekrar denemek istemiştim ama ilk denememde iğnelerden bünyem o kadar alt üst olmuştu ki 2 ay bekledim. Sonra kendimi daha iyi hissedince tekrar başladım tedaviye. Çok şükür olumlu sonuçlandı. Bence sen de kendine bu kadar yüklenme. Tamam çocuk hepimiz için önemli, onları çok istiyoruz ama senin sağlığında önemli. Bu arada genetik test istemediler mi senden. Genelde ilk olumsuz sonuçtan sonra doktorlar genetik testler istiyorlar sebebini araştırmak için. Mesela bende kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ve bunun önlemini aldık başından, kan sulandırıcı iğneler kullandım ikinci denememde. Canım ben bu topikler sayesinde çok şey öğrendim o yüzden fikirlerimi paylaşmak istedim sadece. Tabii neyin ne zaman olacağını Allah bilir, çok fazla etkilemeyeyim seni. Sağlıcakla kal..

Teşekkür ederim canım.Doktor 1 adet geçmesi yeterli demişti ama herşeyin hayırlısı tabii hakkımızda.eşim ve ben kromozom analizi için kan verdik.başka bir şey istemedi doktor.Allah büyük ,hakkımızda hayırlısı olur inşallah herkes için.

kızlar demir eksikliğim olmasına rağmen doktorum demir ilacı vermedi, bende araştırdım 2 gündür keçiboynuzu pekmezi içiyorum, kullanan varmı aranızda? bu arada iştahım sıfır iyice halsiz düştüm, sadece çubuk kraker yiyebiliyorum:))) 9+1 deyim

kızlar demir eksikliğim olmasına rağmen doktorum demir ilacı vermedi, bende araştırdım 2 gündür keçiboynuzu pekmezi içiyorum, kullanan varmı aranızda? bu arada iştahım sıfır iyice halsiz düştüm, sadece çubuk kraker yiyebiliyorum:))) 9+1 deyim

Canım Merhaba! Benim durumumda aynı, hiçbir şey yiyemiyorum. İki gündür nerdeyse sadece çorba ile besleniyorum. Kahvaltıyı sağlam etmeye çalışıyorum, süt, yumurta,ceviz ihmal etmiyorum ama hiç yemek yiyemiyorum gün içinde nerdeyse. Ama benim doktorum 3 ay bebek sadece kandan besleniyor, günü sadece peynir ekmekle bile geçirsen korkma, yediklerin 3 aydan itibaren onun için daha önemli olacak demişti. Ben de ona güveniyorum. Tabii yiyebilsek daha iyi ama sanki lokmalar ağzımda büyüyor ve yutamıyorum. Her şeyden tiksiniyorum ve bütün gün mide bulantılarım devam ediyor. Çokta mız mız bir hamile olmamaya çalışıyorum ama kolay değilmiş vallahi. Anne olursan anlarsın dedikleri bu olsa gerek. Demir hapı da 3. aydan sonra başlayacak dedi doktorum, ben de internetten araştırdığımda 16. ve 20. haftalardan sonra demir takviyesi gerekir diye okumuştum. Yani panik yok her şey kontrol altında :) Ama kendini çok halsiz hissedersen bir görüş doktorunla sonuçta herkesin bünyesi farklı. Bu arada Elifinie den bir haber yok mu? Acaba nasıl geçti operasyonu.

X