- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 29
günaydın canım hoşgeldin naber
iyiyim canım seni sormalı
geçen geldim yoktunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım hoşgeldin naber
iyiyim canım seni sormalı
geçen geldim yoktunuz
benim işlerim çok yogun kuzum ondan fazla gelemiyorum alllaha şükür iyiyim
muhasebe canım
Su firindan yeni cikan topige bi bakim dedim:))))
hoşgeldin canım ama gimişsin hemencecik
Sagol canim ne yapim mecbur
aynen öyle yapıyorum cnm fırsat bulunca damlıyorum buraya:)napalım cnım biz facede grup kurduk yaa çogunlukla orda takılıyoruz
hmm anladım ozaman şöyle diyelim fırsat bldukça gel
hoşgedin canımmm :=)
aynen öyle yapıyorum cnm fırsat bulunca damlıyorum buraya:)
aynen öyle yapıyorum cnm fırsat bulunca damlıyorum buraya:)
çalışıyomusun canım bekarım 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum sevdicegim var sende tanıtırmısın kendini
Evliyim bi oglum var yas 28 calismiyorum bende sevdicegimle evlendim darisi sana
oyyy ama evlileri görünce artık çıldırasım geliyo yaaa ogluşun ne kadarlık canım maşalllahh degmesin ayyyy amininşalllahhh =) nerde oturuyosuncanım
eeeeee anlat bakalım canım neler yapıyosun
Sana hak veriyorum cunku bende bekarken cildirirdim :))) etrafimda hep evliler bi ben bekar ee haliyle insan gicik olmuyo degil kendi durumuna:)))
Gaziantepin bi ilcesindeyim canim herkesten uzaktayim kafam rahat oglusumda 7.5 aylik bende 3.5 yillik evliyim
Senin dugun ne zaman?
valla ben köyde olduğum için pek bişi yapamıyorum bütün gn oturuyorum oğlumun peşinden koşturuyorum pek hastada gelmiyo akşam üstüde bahçeye iniyoruz biraz oyalanıp çıkıyoruz eve sıkıcı geçiyo bazen helede yazları merkeze gidersem 2 insan yüzü görüyoz çarşı pazar güzel oluyo:
senin oglun ne kadarlık canım anladım hayırlısı diyelim köyde derken neredesin ki canım ev hanımı olmak gibisi yok bence =)
yok sen yanlış anladın cnm söylemiştimde unuttun heralde ben hemşireyim köyde çalışıyorum pek hasta olmadığı içinde evde sıkılıyorum yani lojmndaoğlumda 1 buçuk yaşında