Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

kızlar ben de su programı uygulamaya karar verdim kremi bugun hazırlayıp yarın başlayacağım eşime hissettirmeden nasıl yapıcam bilmiyorum ama... :) ben ilk ot çöp işlerine başladığımda ölçülerim 74 alt 82 uç idi. şimdi d.k.hapı kullanıyorum ve uçtan 90ı gösteriyo mezura fena değil ama yetmiyor maselef.:)) bir de bi sorum olacak yapanlara serbetçi otlu kremi sürünce kızarıklık ve kasıntı yapmıyor mu kızlar siz de bi ara yapayım dedim de 2 gün dayanabilmitim kızarıklık olunca korktum bıraktım sizde nasıl..?

bu sorun herkeste var sanırım,bende oluyor sonra birr bakıyorum hafifliyor yine oluyor...

kzlar bnm hala göğsler dolgn yarn ölçü gnmz ve cm kalcı dye düşünyrum. yukarı çıkar aşagı inmez cnkü fark gözle görünüyo bide şu hormon testini yaptrsm iyi olck korkyrum çok ciddi zarar verymş hormnlrn dengsi bozldgnda egr dktr öle bsy derse sdce masaja kalr işim (

Bende sabahın bu erken saatlerinde kalktım kremimi hazırladım kızlar yine suyu fazla kaçtı ama hallettim
Adaçayını siz nasıl yapıyosunuz ben sıcak suyun içine birkaç yaprak atıp bekletiyorum 3 dk falan siz demliyo musunuz nasıl yapıyosunuz demleyince de çok acı oluyomuş hoş farketmez ben şekersiz içiyorum başta acı gelse de alışırım

Bu arada ölçülerim 84-71
Hedefim ======> 90

Artık aranızda bende varım

Kizlar ya resmen hirs yaptim. Ne yapip edip kocaman olmalari lazim offf ya ruyamda gordum kocaman olmuslardi. Cok mutluydumsabah bir uyandim attim elimi baktim ki ruyaymis d hedefime 9 cm daha var

Aramiza hosgeldin canim. Servetci kremi yapiminda artik usta oldum :))
Adacayinida valla bi tutam sicak suya atiyorum ustunu kapatiyom 5-10 dk sonra suzup iciyorum canim.

Kizlaaar bende de 2 cm artis var alt73 ust olcu 77 gosteriyor! Dokununca elime daha dolgun geliyorlar, yine de kucukler tabii ama bu bile benim icin baya bisey yillarca oturdugum yerden buyumesini beklemek baya sacmaymis yani =))

Yola devam!

Senin kullandigin hap ne afrodit? 8 cm buyume cok iyiymis!

Kizlar ya resmen hirs yaptim. Ne yapip edip kocaman olmalari lazim offf ya ruyamda gordum kocaman olmuslardi. Cok mutluydumsabah bir uyandim attim elimi baktim ki ruyaymis d hedefime 9 cm daha var

Ya elmasekeri bikac forumdq okumustum, caylari vs 3 hafta kullanip 1 hafta birakmakla ilgili, acaba onu mu denesek benim henuz 3 haftam dolmadi ama yarari olur mu acaba?

Arada kasiklarimda agri oluyo bende korkmuyo degilim. Ins onumuzdeki ay yaptiricam testi bende. Doktorum hep reglimin 3. Gununde yoktu o yuzden 2 aydir yaptiramamidtim. Ama getcekten onceye gore cok fark var ya :) bu farki gorunce de bu kadar buyudu daha fazla buyuyebilir dusuncesi olusuyor kafamda. Hergun bakiyorum fark var mi diye. Sanirim vucudum bu olculere alisiyo o yuzden durdu sanki. Tekrardan gaza gelsede bi 5 cm daha buyuse yavv haddii

Aramiza hosgeldin canim. Servetci kremi yapiminda artik usta oldum :))
Adacayinida valla bi tutam sicak suya atiyorum ustunu kapatiyom 5-10 dk sonra suzup iciyorum canim.

Hoşbuldukk tamam canım dedim şimdi bi de benim yaptığım etkili olmaz demlemeli miyiz diye ama gerek yokmuşşş sağol

aynn cnm yaa bi dha bi boy atsalr fena olmz ama olsn gelşme varya bu çok iyi . çook moral oluyo insana :)

Senin kullandigin hap ne afrodit? 8 cm buyume cok iyiymis!

canım ben microgynon kullanıyorum 1 yıldır ve de 4 kilo aldım bu sürede her ikisi de etkili oldu sanırım.. ama 8 cm birden büyütmedi bu hap evlenmeden önce ben de bu forumdan bikaç yöntem denedim 3cm si onlardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…