- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
kızlar ben de su programı uygulamaya karar verdim kremi bugun hazırlayıp yarın başlayacağım eşime hissettirmeden nasıl yapıcam bilmiyorum ama... :) ben ilk ot çöp işlerine başladığımda ölçülerim 74 alt 82 uç idi. şimdi d.k.hapı kullanıyorum ve uçtan 90ı gösteriyo mezura fena değil ama yetmiyor maselef.:)) bir de bi sorum olacak yapanlara serbetçi otlu kremi sürünce kızarıklık ve kasıntı yapmıyor mu kızlar siz de bi ara yapayım dedim de 2 gün dayanabilmitim kızarıklık olunca korktum bıraktım sizde nasıl..?
Bende sabahın bu erken saatlerinde kalktım kremimi hazırladım kızlar yine suyu fazla kaçtı ama hallettim
Adaçayını siz nasıl yapıyosunuz ben sıcak suyun içine birkaç yaprak atıp bekletiyorum 3 dk falan siz demliyo musunuz nasıl yapıyosunuz demleyince de çok acı oluyomuş hoş farketmez ben şekersiz içiyorum başta acı gelse de alışırım
Bu arada ölçülerim 84-71
Hedefim ======> 90
Artık aranızda bende varım
kızlar ben de su programı uygulamaya karar verdim kremi bugun hazırlayıp yarın başlayacağım eşime hissettirmeden nasıl yapıcam bilmiyorum ama... :) ben ilk ot çöp işlerine başladığımda ölçülerim 74 alt 82 uç idi. şimdi d.k.hapı kullanıyorum ve uçtan 90ı gösteriyo mezura fena değil ama yetmiyor maselef.:)) bir de bi sorum olacak yapanlara serbetçi otlu kremi sürünce kızarıklık ve kasıntı yapmıyor mu kızlar siz de bi ara yapayım dedim de 2 gün dayanabilmitim kızarıklık olunca korktum bıraktım sizde nasıl..?
Kizlar ya resmen hirs yaptim. Ne yapip edip kocaman olmalari lazimofff ya ruyamda gordum kocaman olmuslardi. Cok mutluydumsabah bir uyandim attim elimi baktim ki ruyaymis d hedefime 9 cm daha var
kzlar bnm hala göğsler dolgn yarn ölçü gnmz ve cm kalcı dye düşünyrum. yukarı çıkar aşagı inmez cnkü fark gözle görünüyobide şu hormon testini yaptrsm iyi olck korkyrum çok ciddi zarar verymş hormnlrn dengsi bozldgnda egr dktr öle bsy derse sdce masaja kalr işim (
Aramiza hosgeldin canim. Servetci kremi yapiminda artik usta oldum :))
Adacayinida valla bi tutam sicak suya atiyorum ustunu kapatiyom 5-10 dk sonra suzup iciyorum canim.
Arada kasiklarimda agri oluyo bende korkmuyo degilim. Ins onumuzdeki ay yaptiricam testi bende. Doktorum hep reglimin 3. Gununde yoktu o yuzden 2 aydir yaptiramamidtim. Ama getcekten onceye gore cok fark var ya :) bu farki gorunce de bu kadar buyudu daha fazla buyuyebilir dusuncesi olusuyor kafamda. Hergun bakiyorum fark var mi diye. Sanirim vucudum bu olculere alisiyo o yuzden durdu sanki. Tekrardan gaza gelsede bi 5 cm daha buyuse yavv haddii
işte benim ölçüm, tam 88:) adetliyken 87- 87,5 olmştu şimdi tekrar 88
kızlar ölçümü veryrum81.5 82 ye az kalmş :) gıdım gıdım ilerlyoo
Senin kullandigin hap ne afrodit? 8 cm buyume cok iyiymis!
Kizlar yaklasik 20 gundur 91 cm de sayikliyordum ya
Artik suan mezure 93 cm yi gosteriyoooorrrrr :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?