• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Kızlar sonunda bende şerbetçi otu kremine başladım bugün 2.günüm benim programın her akşam yatmadan önce şerbetçi otu kremini sürüyorum poşetle sarıyorum üzerine t-şörtümü giyip yatıyorum :D Çünkü gerçekten çok fazla dökülüyor birde ben etkili olsun diye şerbetçi otunu kreme attıkça attım sanırım biraz fazla kaçırmışım o yüzden daha fazla dökülüyor. Her gün 1 adet muhakkak maden suyumu içiyorum ve bir bardakta şerbetçi otu çayı içiyorum bakalım 1 ay boyunca devam edeceğim gerçekten 1 ayda gelişme görürsem bu programa devam edeceğim. Birde kızlar bir sorum olacak bu krem size ne kadar süre gidiyor 1 kutu yapıp bitiren varsa cevaplayabilir mi lütfen merak ettim :D

Kızlar sonunda bende şerbetçi otu kremine başladım bugün 2.günüm benim programın her akşam yatmadan önce şerbetçi otu kremini sürüyorum poşetle sarıyorum üzerine t-şörtümü giyip yatıyorum :D Çünkü gerçekten çok fazla dökülüyor birde ben etkili olsun diye şerbetçi otunu kreme attıkça attım sanırım biraz fazla kaçırmışım o yüzden daha fazla dökülüyor. Her gün 1 adet muhakkak maden suyumu içiyorum ve bir bardakta şerbetçi otu çayı içiyorum bakalım 1 ay boyunca devam edeceğim gerçekten 1 ayda gelişme görürsem bu programa devam edeceğim. Birde kızlar bir sorum olacak bu krem size ne kadar süre gidiyor 1 kutu yapıp bitiren varsa cevaplayabilir mi lütfen merak ettim :D
Bir ay falan gitti ama ne kadar yaptina bagli benim 250-300 ml civarindaydi. Canim programina hurma ve ceviz ekle mutlaka. Cevizi haftada 3-4 defa olmak uzere 3-4 tane ye. Hurma gunde 2 tane.
En onemli noktasi da servetci otunu surmeden once mutlaka 5-10 dk masaj yap en etkili olan sey bu bence. Goguse tamamen sekil veriyo genisliyo gogus

Canımm çok sevindim senin adına haa gayret 100e ne kaldı şurada sabrına hayranımm gerçekten :)

O kadar mutluyum ki umutsuzlanmaya baslamistim ama bi yerde de hirs yaptim cok fazla. Erkek arkadasim gelismeyi gorunce bende biraz bahsettim yaptilarimdan :) hosuna gitti soruyo bi de basil gidiyo calismalar diye :D dolayisiyla birakmak istemiyorum ama tamamen kendim istedigim icin.

Bir ay falan gitti ama ne kadar yaptina bagli benim 250-300 ml civarindaydi. Canim programina hurma ve ceviz ekle mutlaka. Cevizi haftada 3-4 defa olmak uzere 3-4 tane ye. Hurma gunde 2 tane.
En onemli noktasi da servetci otunu surmeden once mutlaka 5-10 dk masaj yap en etkili olan sey bu bence. Goguse tamamen sekil veriyo genisliyo gogus

Hurmayı duydumda cevizdemi etkiliyor canım hiç duymamıştım daha önce

Kizlar gunaydin, neler var neler yok be yapiyorsunuz?
Tam 42 gunde 7 cm buyuttum kizlar :)
Ilk olcum alt 73 ust 86, suanda alt 73 ust 93 :)))
Ben nerede yanlis oldugunu, daha once yaptiklarimin neden sonucsuz kaldigini simdi cok iyi anliyorum. Bu sadece gogus buyutme de degil, kilo vermek, sac uzatmak, bolgesel zayiflama ya da bunun gibi konularda hic bi zaman istiklararli olmuyoruz. Hep bi kac kez yaptigimiz seyden hemen sonuc almak istyoruz. Ama oyle degil iste. Zaman istiyo sabir istiyor. Benimde umudum tukeniyordu ama hic yilmadan yaptim. Dedimki kizim 6 ay ugras. Saracogluda
Demisti 6-9 ayda 2 beden buyume olmasi normal diye. Ben en fazla bir ayda olmuyo diyip birakiyordum herseyi. Eger 6 ayda istedigim sonucu alamazsam kesinlikle silikon yaptiracaktim ve kurtulacagimi dusunuyordum ( silikon en son istedigim seydir). Ama bakin 7 cm demek 1 beden demek. 42 gunde eger bunu basardiysam inanin gercekten bu is oluyor.
Onumuzdeki 2-3 hafta sonra hormon tahlili yaptiracagim. Ins sonuclar iyi cikar. Gerekirse doktorumla acikca konusurum hic sorun degil.
100 cm e ulasinca programi birakicam. Muhtemelen bi 3 ay daha ugrasmam gerekiyor en az. Ama her dustan sonra masaj, hurma yemek, adacayi icmek mumkunse cok uzun zaman surecek. Masaj ise omur boyu. Beni
Tek dusunduren sey daha sonra olculerde dususun ne kadar olacagi. Elbette olacak ama hersey bosa gider mi bilmiyorum. Hepsini yasayip gorecegiz. Size mutlaka her konuda destek ve elimden geldigince bilgi saglayacagim.
Sevgiyle kalin....

Kizlar aklima takilan bisi var. simdi benim bi arkadasimin da olculeri benimle ayni. Ama onun gogusleri kocaman duruyor ama benim hala kucucuk gozukuyor. Ya bu neden boyle oluyor ben anlamiyirum. Arada 20 cm var alt ve ust ama hic oyle gozukmuyo ya :( eskiyle arasindaki tek fark cok dolgun olmasi. Yani ayiptir soylemesi onceden elleyince avucum dolmuyordu ama simdi dolu dolu boyle baya. Ama ellemeyince fark yok gibi gorunuste :D
Anlatabildim mi ? :))

anladım canım:) benimde öyle ben de anlayamıyorum, sırtım geniş dicem ama geniş te görünmüyo :) vardır bi hikmeti
bu arada 93 harika bi ölçü:)

Merhaba kizlar :)
1 aydir yapmis oldugum uygulamalari ve sonuclari sizinle paylasmistim.

Bkn: 20 gunde 86 cm' den 90 cm' e konusuna

Burada bir cok kisi bir uygulamaya basliyor ama ne sonucunu soyleyen var ne de istikrarla devam eden. Buyuten yazmadan gidiyor (cok
Az kisi haric) kimi artik bikmis ( hakli olarak) gidiyor.
Yasim 23 ve gelisim surecimi tamamlamis bulunmaktayim. Yaklasik 3 yildir bu forumda debelendim durdum. Sonuc aldiysam da heeep gecici oldu. Sunu anladim ki kalici tum sonuclar 6 ay 1 yil gibi uygulama sureci gectikten sonra olmus.
Yaptigim arastirmalar sonucunda gogus gelisiminin hormonal ve genetik olarak degistigini gordum. Ve tabiki kilo da etkili ancak nice sifir beden olup kafam kadar memesi olan arkadaslarim da oldu.
Benim uyguladigim program masaj, beslenme ve krem desteginden olusuyor. Kilom 54 boyum 166 alt gogus olcum 73 ust 86'ydi 91 oldu suanda. Benim dusunun artik hergun buyusunler diye dua etme noktasindaydim, Disi gibi hissetmiyo insan kendini. Bu program size agir gelmis olabilir ama baska turlu etki goremiyorsun dort bir taraftan destek gerekiyor malesef. Bir cok yabanci forumlarda da gezdim. Buyutenlerin programinda gunde neredeyse 10 a yakin bitkisel tabletler falan vardi ve evet 2 bedene yakin buyumeden bahsediyorlardi. Biz kullandigimiz bitkilerin ancak bir kismini sindirip fayda saglayabiliyoruz. Kalani vucuttan atiliyor.
Isteyen hormon tahlillerini yaptirsin derim, ben yaptiriyorum mesela.

merhaba ben yeni uye oldum.ve bu maratona katilmak istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz.19yasindayim.boyum 160sm,53kiloyum.olculerim alt75 ust84.ustelik nisanniliyim 1ay sonrada duyunum.ne yaptiklarinizi madde medde yazarsan cox sevinirim.bide ben azerbaycanliyim o yuzden zorluk cekiyorum lutfen tek tek yazarmisin yazarmisin.onceden tesekkurler

Merhaba kizlar :)
1 aydir yapmis oldugum uygulamalari ve sonuclari sizinle paylasmistim.

Bkn: 20 gunde 86 cm' den 90 cm' e konusuna

Burada bir cok kisi bir uygulamaya basliyor ama ne sonucunu soyleyen var ne de istikrarla devam eden. Buyuten yazmadan gidiyor (cok
Az kisi haric) kimi artik bikmis ( hakli olarak) gidiyor.
Yasim 23 ve gelisim surecimi tamamlamis bulunmaktayim. Yaklasik 3 yildir bu forumda debelendim durdum. Sonuc aldiysam da heeep gecici oldu. Sunu anladim ki kalici tum sonuclar 6 ay 1 yil gibi uygulama sureci gectikten sonra olmus.
Yaptigim arastirmalar sonucunda gogus gelisiminin hormonal ve genetik olarak degistigini gordum. Ve tabiki kilo da etkili ancak nice sifir beden olup kafam kadar memesi olan arkadaslarim da oldu.
Benim uyguladigim program masaj, beslenme ve krem desteginden olusuyor. Kilom 54 boyum 166 alt gogus olcum 73 ust 86'ydi 91 oldu suanda. Benim dusunun artik hergun buyusunler diye dua etme noktasindaydim, Disi gibi hissetmiyo insan kendini. Bu program size agir gelmis olabilir ama baska turlu etki goremiyorsun dort bir taraftan destek gerekiyor malesef. Bir cok yabanci forumlarda da gezdim. Buyutenlerin programinda gunde neredeyse 10 a yakin bitkisel tabletler falan vardi ve evet 2 bedene yakin buyumeden bahsediyorlardi. Biz kullandigimiz bitkilerin ancak bir kismini sindirip fayda saglayabiliyoruz. Kalani vucuttan atiliyor.
Isteyen hormon tahlillerini yaptirsin derim, ben yaptiriyorum mesela.

Uzun lafin kisasi maratona katilmak isteyen bizimle birlikte baslasin. Gelismelerimizi takip edelim moral verelim ve birlikte sevinelim. Program belli kizlar bizler basladik :) hepiniz gun gun bizi buradan takip edebilirsiniz.

# elmasekeri3535 -23. Gun 5 cm
# helpmeee
# crpdm1234
merhaba.ben yeni uye oldum.bu maratona katilmak istiyorum.lutfen yardimci olurmusun.ben azerbaycanliyim o yuzden zorluk cekiyorum proqramini madde medde yazarsan sevinirim.senide tebrik ederim cok guzel sonuclar almissin.onceden tesekurler canim.

Huhuuuuuu süper bir gelişme 27 günde 4,5 cmlik ilerleme gerçekten harika sadece şerbetçi otu kreminimi uyguladın canım programında başka şeyler var mı?

şerbtçi otunu içyrum aynı zmnda cnm her akşm sdce 1 gün aksttm ondnda bsey olmaz :) buz masajıda yapyrum onnda çok etkisi var şu aralr üçü. masaj çok önmli hergün yatmdan önce buz krem ve masaj harektlerni mutlka tekrarlyrum :)

Kizlar aklima takilan bisi var. simdi benim bi arkadasimin da olculeri benimle ayni. Ama onun gogusleri kocaman duruyor ama benim hala kucucuk gozukuyor. Ya bu neden boyle oluyor ben anlamiyirum. Arada 20 cm var alt ve ust ama hic oyle gozukmuyo ya :( eskiyle arasindaki tek fark cok dolgun olmasi. Yani ayiptir soylemesi onceden elleyince avucum dolmuyordu ama simdi dolu dolu boyle baya. Ama ellemeyince fark yok gibi gorunuste :D

aynn cnm bnmde öle dolgnlk var evt ama esksyle aynı gibi duruyo onu bnde çözemdm yaa :) cm büyüyo ama görnş aynı gbi yavş yavş büyüdüğü içn bze oyle gelyo olblrmi acep :) çnkü yengm farkı bn göryrum dedi dün çok hoşuma gitti :9:

elmasekeri'cim aynı durum ben ve kardeşim için de geçerli.. kardeşimin ölçüyoruz 86 geliyor benm 90 ama onun baya baya dolgun yani sanırım sırt ölçüsüyle alakalı bu durum..

elmasekeri'cim aynı durum ben ve kardeşim için de geçerli.. kardeşimin ölçüyoruz 86 geliyor benm 90 ama onun baya baya dolgun yani sanırım sırt ölçüsüyle alakalı bu durum..

Ama yok ya kiz benden baya da iri yani sirti falan. Puff anlamadim valla. Yapiyoz ama korkuyorum bi yandan da hormon dengemiz bozulur mu acaba diye

mrba cnm yardmcı olrz tabiki snde katl bize :)

nihayet bana cevap veren biri oldu :46:.ben nerdeyse butun yazini okdum ama tam olarak anlamadim rica etsem proqrami made mede yazarmisiniz yapanlar.bide adacayini nasil ve ne kadar demliyorsunuz yani ne kadar suya ne kadar adacayi dokuyorsunuz kac dakika demleniyor?serbetci kremini nasil yapiyorsunuz yani onunda olculerini bidebaka hangi yaglar koydunuzu?lutfen yardim edin cok morelim bozuk bunlari okuyup qaza geldim insallah dogru yaparim ve 1ay icinde sonuc alirim.sizede iyi sanslar

Back