Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

mrba cnm yardmcı olrz tabiki snde katl bize :)

nihayet bana cevap veren biri oldu .ben nerdeyse butun yazini okdum ama tam olarak anlamadim rica etsem proqrami made mede yazarmisiniz yapanlar.bide adacayini nasil ve ne kadar demliyorsunuz yani ne kadar suya ne kadar adacayi dokuyorsunuz kac dakika demleniyor?serbetci kremini nasil yapiyorsunuz yani onunda olculerini bidebaka hangi yaglar koydunuzu?lutfen yardim edin cok morelim bozuk bunlari okuyup qaza geldim insallah dogru yaparim ve 1ay icinde sonuc alirim.sizede iyi sanslar

Elmasekeri tarif etmiş kremin yapımını canım, ben yaptım yine biraz cıvık oldu suyunu az koymuştum bu kez ama :26: o yüzden ben tarif etmiyim sen oku seninki de cıscıvık olmasın beni dinleme ben sıcak suyun içine adaçayını atıyorum 3-4 dk bekletiyorum yaprakları alıyorum içiyorum, demleyenler de oluyomuş ama böyle yap bence elmasekeri de böyle yapıyomuş
ben önceden kremin içine çörekotu ve çilek yağı koymuştum ayrıca çörekotuyla da ayrı masaj yapıyodum ama bence hiç yağ falan koyma canım çörekotu bende tüylenme yaptı çilek yağının da göğüs büyütmeye etkisi olduğunu duydum çok dilersen onu koyabilirsin ama çörekotunu tavsiye etmem, ayrıca benim yapım tüylenmeye müsait değildir arkadaşlarım falan kollarını mı alıyosun sen diye sorarlardı ben kaş maşta almam incecik herkeste etkisi ayrı olabilir kullanıp tüylenme olmayan var diyende var ama benim gibi birinde tüylenme yaptıysa bilemiyorum

öyle yağlar yerine bebek yağıyla masaj yapabilirsin, buz masajı yapabilirsin ben yapıyorum çarşamba günü başladım işte....
Eskiden buz masajını devamlı yapardım ve faydasını çok gördüm ama ara vermiştim şimdi yeniden başladım.......
Senin ölçülerin ne kadar canım ?

merhaba.yardimin icin tesekkur ederim.benim boyum160 kilom53 alt75 ust84 amma bende kalcalarim 100 belimde normal o yuzden goguslerim cok cok kucuk gorunuyor bide elbise falan alinca yukari buyuk geliyo asagi kucuk cok zorluk cekiyorum.bide 1ay sonra duyunum var.yani 1aya kadar bi seyler yapmaliyim canim.elmasekerine nasil sorucam kremi nasil yaptini ben yeni uye oldum o yuzden bilmiyorum canim.

Serbetci otu kremimin hazirlanisi
Simdi serbetci otunu aldim. Onume bi elek aldim basladim elimle ova ova ufalamaya. Baya bir cogu elekten gecene kadar yaptim. Bi cay bardagina yakin cikti sanirim. Doktum onu cezveye. Icene su koydum hepsini islatcak kadar. Ve kaynarken hem buharlasacagini hem yanmayacagini dusunerek. Elimde posetcay olarak adacayi ve rezene vardi. Birer poset icine salladim. Ama posetleri yirt dok servetciotuna.Kaynar su ekle tum otlari islatacak kadar ama cok olmasin karistir bi guzel.sonra valla biraktim 20 dk dinlendiler. Ama ustunu kapadim. Sonra dermokilide ekledim karistirdim. Buzdolabimda sakliyorum.ertesi gun katilasmisti. Hic bir yere dokulmuyo surerken. Bi tane sutyenimi ona ayirdim desteksiz. Suruyom guzelce takiyom. 2 saat sonra az daha suruyom falan :)

Cumleler biraz devrik oldu eski yazdigimin ustunde degisiklikler yaptigim icin

1sey daha sorucam adacayini hem demleyim iciyorsun hemde krememi koyuyorsun?bide dermokil kremi ne yani nerden bula bilirim eczaneden falan bulunuyormu?ben turkiyede diyilim azerbaycanliyim onun icin sordum.sen cok iyi sonuc almissin benide qaza getirdin insallah bendede oyle olur.tebrikler canim

1sey daha sorucam adacayini hem demleyim iciyorsun hemde krememi koyuyorsun?bide dermokil kremi ne yani nerden bula bilirim eczaneden falan bulunuyormu?ben turkiyede diyilim azerbaycanliyim onun icin sordum.sen cok iyi sonuc almissin benide qaza getirdin insallah bendede oyle olur.tebrikler canim

Şerbetçi otu kreminde dermokil kremi olcak diye şart yok fakat yağsız el kremi diyoruz çünkü alerji yapabilir gögüse sürüldüğünde diye.Yani sen kendine göre bi krem kullanabilirsin farketmez sadece karışım çok cıvık ya da çok katı olmasın yeter krem farketmiyor yani:))

Bu aradaa ben döndüm tatilden kızlar:))) Nasılsınız nasıl gidiyor :))) ben sürekli ara vermek zorunda kaldım programıma ama inşallah artık hep devam edicem okul başlıyor artık bir yerlere gidemem kendimi göğüslerime adıcammm . Hepiniz çok güzel sonuçlar almışsınız tebrik ederim darısı başımapP

Yani soyle karisima bi tane poset cay attim yoksa sart degil. Normalde hergun aktardan alip demledim oyle octim. Dermokil sart degil yagsiz krem olur ama dikkat et kremin iceriginde paraben maddesi olmasin. Dermokil eczanelerde var

Yani soyle karisima bi tane poset cay attim yoksa sart degil. Normalde hergun aktardan alip demledim oyle octim. Dermokil sart degil yagsiz krem olur ama dikkat et kremin iceriginde paraben maddesi olmasin. Dermokil eczanelerde var

anladim canim.1sorum daha olucak kafani sisirdim amma kusura bakma keten tohumunu malesef bulamadim yani oyle bir sey yok buralarda her haldde ancak turkiyede falan bulunuyor onun yerine su hayit tohumu iyi diye yazmislar bir kac yerde okudum onu kullanmak istiyorum amma ben simdi rusiyadayim ve hayit tohumu rusca ne demek bilmiyorum googlde falanda tercumesi yok ,15gun sonrada azerbaycana gidicem ordada bulamam her halde.su hayit tohumu dediyiniz seyin baska bi adi yokmu?yardimlarin icin tesekkur ederrim canim insallah yarin alirim va bir an once baslarim.

Selam kizlar nasil gidiyor? Ya biktim artik ya biktim(( yeter artik ya neden bu kadar kucuklerki normal olsalar olmuyo muyduu
Ben 3 gundur falan gene yapamadim bisi ama bugun kaldigim yerden devam ediyorum.
Kizlar ya valla hic tatmin edici boyutta degiller yoruldum artik

elma şekeri neden böyle sitem ediyosun o kadar büyüme elde ettin ne güzel canım yılmadan devam. Ayrıca Allah başka dert vermesin

ayrıca herks senden ilham almışken üzme onları da hani en az 6 ay deneyecektik? Moralini yüksek tut canım. Ben bozayı da denemek istiyorum iki ay kadar. Bi de suna dumankayanın çayını, her birinden 5 er cm kaptık mı ohh:)

Offf canim biliyorum evet sonuc elde ediyorum ama ya ayna karsisina gecince yada istedgim kiyafet olmayinca deliriyorum. Sirf dantel bi sutyen almak istedim sadece ama sonuc husran ( sunu anladim kizlar goguste o doku olmazsa ne kadar da cok cm ciksa bos yani. Yapimiz boyle demekki bilmiyorum ya devam edecegim kesinlikle ama ne olursa olsun. En azindan denedim olmadi derim. Evlendikten sonrada protez ama simdilik bunlari dusunmek istemiyorum. Hep soyle dua ediyorum " saglikli ve buyuk olsunlar" herseyden once saglik. Ama allahim baska dert vermesin amin

Bir de progra degistirmek istiyorum. Cunku vucut alismaya basladi. 1 ekimde 2 ayim dolacak. Bozayi dusunebilirim arastirayim hemen. Kesinlikle aklimda nar da var. programi cikarayim yazarim tatlim

Yok canim ya ne kullanan var ne bisi. Boza uygulamam ben. Bir de nari arastirayim bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…