Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Benim yeni yaptigim krem olmadi ya bu hafta bununla idare edeyim de sonra alisveris yapip yeniden yapayim diyorum.
Demlesen daha iyi olur bence. Be ictigimizi biliyoz en azindan. 1 kupa icmen yeterli. Uzum de olurda uzumler bitecek az kaldi. Ayrica direk cekirdeklerini alip yersen daha kolay oluyo. Sana kalmis tabi :)

Ben bu sabah dayanamadim olctum 91 hala. Ama regl oldun dun ona ragmen benim regl de 1 beden buyurdu suan tik yok puding kivamindalar gecen ayda boyle olmustu reglden sonra buyumustu supeeerr :)))

bende de biraz dolgunlaşma var sanki yeni yaptığım şerbetçi kremim tam kıvamında oldu ve bugün 3.gün olmasına rağmen biraz dolgunluk hissettim inşallah hep böyle devam eder.
Ama şerbetçi otum az kaldığı için kremi az yapmıştım yine bitti çarşıya çıkıp tekrar şerbetçi otu almak zorundayım ve ben çok sık dışarı çıkamıyorum ufff

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu gögüs büyütme maratonunu çok merak ettim benimde gögüslerim küçük bende katılmak istiyorum ama tam olarak anlayamadım anlatırmısnız bana ne yapmamız gerekiyor tam olarak gögüslerimin büyümesi için ?

kızlar ya 2 gündr göğslerm çok agryo dolgnluk hissdyrum işe yarıyo yaptklrmz snrm . şerbtçi otu msaj flan tmmda ada çayını tam oturtamadm bn ya. bide kafama şu takılıyo biz bunları bıraktğmzda zamnla eski haline dönerlerse nolcak

Kesinlikle ise yariyor bYa buyume agrisi cekiceksin benim bir haftadir durdu hem agrilarim yok hem dolgunluk yok ama cm hala ayni. Ben suan adetim diye yapmiyorum aadece 4 gun ara verdim sonra devam. Isterseniz kimse yapmasin ben 6 ay sonra haber veririm size. Ama ben inaniyirum olacagina. Sadece zamana ihtiyac vaar ve ileride bu programi bir anda birakmicaz. Azalta azalta. Ama ara ara hep tekrarlicam ben

ben de ölçtüm bugün, adetimin ilk günü 88di şimdi 87,5 kremi bikaç gündür kullanamadım, onada tekrar başlıcam. en az bi sene peşini bırakmadan tüm yöntemleri denemeyi düşünüyorum inşallah:) özellikle boza yöntemi kafama takıldı onu yapmayı düşünüyorum şerbetçi otundan sonra.

Ben de bu konudan epey muzdarip biri olarak konuyla ilgili yazilanlarin nerdeyse hepsini okudum ve yazdiklariniz coook umut verdi sanirim ise yarayan bisey var sonunda!

Benim de boyum 166, 45 kiloyum, epey zayifim yani, gogus de alt 71, 75 :44:

Pazar gununden baslayarak- her aksam 1 adacayi, 1 hayit tohumu cayi, 1 yemek kasigi keten tohumu, 1 cay kasigi polen, 1 yemek kasigi Keci Boynuzu Pekmezi seklinde devam ettim.

Bu aksam da kremi yapacagim ama kafama takilan biseyler var, bu serbetciotunu ne kadar kucuk hale getirmemiz lazim? Bide gerek var mi, boyle oldugu gibi kaba koyup 20 dakka demlenmesini beklesek olmaz mi?

Diger bir sorum, yagsiz el kremi diye konusmussunuz hep ama, dermokil yoktu eczanede Nivea jojoba yagi ve E vitaminli nemlendirici bakim kremini aldim ben de, olur mu??

Bir de rezenem yok, onun disinda bi ot daha var sanirim katilmasi gereken o nedir? Onlarsiz yapsam olur mu acaba, daha fazla zaman kaybetmek istemiyorummm zaten kuc de alamadim henuz..

cnm bnde devm edicem tabki ama bi sorum olucak bu çayları fln masajlr dahl adetlykn ara mı veryoruz bn onu bilmyduum . azalta zalta brkrsak dediğn gibi daha iyi. sürekli tekrrlmktda yarar var

kızlaaar dün giremdgmden ölçlermi veremdm. moralim süper çnkü 81 cm hala azlma yok çook mutlyum gözlede fark görnyo zaten herşeye devam bırakmak yoook hedefim 85 şuan

Bize katilan herkes soylesin kizlar adimizi yazalim :))

Merhaba kızlar

Ben de bugün itibariyle başladım yoğun bir programa :) Bu arada bilgileri veriyim ki ilerleme kaydedince nerden nereye geldiğimi hatırlamak kolay olsun :) boy:160 kilo: 42 zayıfım haliyle.. yaş:25 göğüs altı:71 üstü:74 dümdüz gibi yani
Not: Ben yaklaşık bir yıl önce bu şerbetçi otlu kremi hazırlamış ve yaklaşık 1 ay kullanmıştım dolgunluk olmuştu fakat işe başladıktan sonra yoğunluk ve yorgunluk nedeniyle devam edemedim maalesef.. Dolayısıyla işe yarayacağını biliyorum.. Birkaç haftadır tekrar takip etmeye başladım bu konuları ve açıkçası sizlerdeki etkilerini de okuduktan sonra yapmaya karar verdim ve bu sefer sonuca ulaşana kadar vazgeçmek yok :)

Benim programım da şu şekilde:
- Sabah akşam aç karnına 1 t.kaşığı ballı-polenli-keçiboynuzlu bitkisel macun (içerisinde toplam 12 çeşit var:çörekotu,ginseng,tarçın...)
- Kahvaltıdan sonra 1 bardak adaçayı
- Öğleden sonra 1 t.kaşığı keten tohumu+meyveli yoğurt
- İşten gelince masaj (buz+sonrasında çilek yağı) Ama havalar soğuyunca buzdan vazgeçerim sanırım :)
- Yatmadan önce şerbetçi otlu karışım (dermokil el kremi,şerbetçi otu,elma sirkesi,rezene yağı,üzüm çekirdeği yağı,çilek yağı,evigen E vit ampulu)
---- Karışım biraz sulu oldu bu da bende şöyle bir çözüm buldum.. Sıvı olandan bir miktar alıp içerisine çemen otu tozu koydum katılaştı.. Önce sıvı olanla masaj yapıyorum sonrasında çemen otlu olanı sürüyorum maske gibi..

Bu gün 1.günüm.. En az 2 hafta ölçmeyi düşünmüyorum ama inanıyorum büyücekler.. Hem de hepimizinki büyücek :)

Merhaba hosgeldin iyiki geldin, cok guzel sonuclar alacagina eminim. Ben 4 gundur yapmiyorum regl oldum ve eve sadece uyumaya giriyorum epwy yogunum. Ins bugun devam edecegim.
Servetciotuni ne kadar kuxuk ufalarsan kremi surmen kolay oluyor cunku surerken buyuk olanlar patir patir dokuluyor berbat oluyor. Diger ot dedigimiz sanirim karabas otu. Ama kesilikle koyma. En son kremim civik olunca fazla koydum. Alerji oldum resmen. Kremim sacma sapan oldu
Suanda. Rezene sart degil kesinlikle.
E vitaminli nemlendiricide olur cunku evitamini hucre yenilemesi ve buyumesi yapiyor :)
Kucu de alinca basla
Acelesi yok:)
Kizlar lutfen surekli sonuclari paylasin lutfen.
Hadi kolay gelsin

Hayirli olsun programin :) harika olmus sakin vazgecme. 2 hafta olcme bende oyle yapmistim sonra soka girceksin :)))
Bu program %100 buyutuyor. 86 dan 91 e geldim hic kuxulme
Yok dolgunluk gitti suan sadece. Ben 1 agustosta baslamistim en az 6 ay devam.zaten uzmanlar bile 6-9 ay icinde gogsun 2 bedene kadar buyuyebildini soyluyolar. Yavas ve kalici bir sekilde :)

Cook tesekkurler elmasekerii!

Kremi yaptim acik yesilimsi renk oldu simdi de dolapta bekletiyorum agzi kapali olarak umarim becerebilmisimdir, 6 yemek kasigi falan ufalanmis serbetciotu yarim cay bardagindan biraz fazla da su koydum beklettim sonra da kremle karistirdim..

Buzlu masaji ve kremle masaji kacar dakika yapiyoruz bu arada kizlar?

Ben dakika tutmuyirum. 3 kalip buzu aliyom birini birine birini digerine eriyene kadar tutuyom
Sonra el kremuyle sikilana kadar masaj yapiyom. Sonra siliyom
Kremi bi daha kalan tek buzu 2 gogsumde de gezdirip kuruluyom serbetcikrwmimi suruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…