• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Canim harika ya :) benimde buyumeye basladi daha 3. Aydayim :) sen kilo aldin mi canim :)
Hayır ben aksine bu süreçte zayıfladim 70kg dan 59kga düştüm dolgunluklari hala duruyor ama dedigim gibi çok uzun zaman sonra elde ettim ben bu dolgunluklari baslarda cok hafif sizlamalar dolgunluk oluyor ama kalici olarak en az 6-8ayda sonuç alabiliyosun

Selam kizlar bende uzunn zamandir doğal yöntemlerle göğüs buyutmeyi arastiriyorum hatta uyguladigim yontemler oldu ve faydasinida gördüm ancak kesinlikle büyük bir sabir istiyor.. ben ölçüm filan yapmadim ama göğüslerim neredeyse dümdüz tahta gibiydi kayisi kadardi uyguladigim yontemden sonra içi bos sütyen de 75b dolguluda 80 kullaniyorum. Bir sure sonra artik biktigim icin uygulamayida kestim. uyguladigim yontemde şuydu: sabahlari aç karnina 2tatli kasigi k.ü.ç kâh pekmezle kâh yogurtla evde hangisi varsa karistirip yiyor ve üzerine bir bardak su iciyordum günde 3-4 fincan adaçayı ve rezene iciyordum hatta enson kalan o tanrleride az birazcik sulandirip göğsüme masaj yapiyordum ve gece yatmadan once tekrar k.ü.ç. ayni sekilde yiyordum. Cok fazla dolgunlastilar birakincada Sönmediler hatta tekrar baslamayi dusunuyorum ama en az 8-9ay sonra ciddi anlamda bi buyume oldu ilk zamanlar hafif sizlamalar ve dolgunluk vardi sadece biraz azim isteyen bir iş
canım bende küç yiyorum. günde bir defa yoğurt içine 1,5 tatlı kaşığı atıyorum. uyku yaptı bende o yüzden sadece gece yatarken yiyorum:( sen masaj falan yapmadın mı canım? sadece küç ve bitki çayı mı tükettn?

Hayır ben aksine bu süreçte zayıfladim 70kg dan 59kga düştüm dolgunluklari hala duruyor ama dedigim gibi çok uzun zaman sonra elde ettim ben bu dolgunluklari baslarda cok hafif sizlamalar dolgunluk oluyor ama kalici olarak en az 6-8ayda sonuç alabiliyosun
Ay ne guzel ya :) benimde dolgunlasti sanki baya :) ilk ne zamn anladin buyume basladigini :) ve kac yasindasin canim :)

Back