• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Kizlar isimsiz9 arkadasimizin ostrojen hormonu yuksek cikmis. Lutfen bu uygulamalari yaparken bir endokrin ya da kadin dogumda hormon testi yaptirin. 3 ayda bir olmasi yeterli. Eger bir yukseklik varsa hemen birakin.

Kızlar tatildeyim şuan ve bütün programım aksadı ne şerbetçi kremimi sürebiliyorum ne de masaj yapabiliyorum yanımda sürekli kuzenim oluyor onun yanında yapmaktan utanıyorum çünkü o çok dalgacı bi tip dalga geçer diye çekiniyorum:/
Dönüşte tekrar başlayacağım biraz dolgunluk hissetmiştim bu yöntemin bende de yararlı olacağını düşünüyorum.
Hemen hemen yaptıklarımız aynı kızlar siz ne kadar sürede faydasını gördünüz?
Bir de bişi daha sorucam benim şerbetçi kremin üstü kuruyor ya buzdolabına koymuyorum acaba ondan mı ki?

Kızlar tatildeyim şuan ve bütün programım aksadı ne şerbetçi kremimi sürebiliyorum ne de masaj yapabiliyorum yanımda sürekli kuzenim oluyor onun yanında yapmaktan utanıyorum çünkü o çok dalgacı bi tip dalga geçer diye çekiniyorum:/
Dönüşte tekrar başlayacağım biraz dolgunluk hissetmiştim bu yöntemin bende de yararlı olacağını düşünüyorum.
Hemen hemen yaptıklarımız aynı kızlar siz ne kadar sürede faydasını gördünüz?
Bir de bişi daha sorucam benim şerbetçi kremin üstü kuruyor ya buzdolabına koymuyorum acaba ondan mı ki?

ben buzdolabına koyuyorum hem soğuk soğuk iyi oluyor hem de kurumuyor bozulacak diye korkmuyorum :)

Kizlar isimsiz9 arkadasimizin ostrojen hormonu yuksek cikmis. Lutfen bu uygulamalari yaparken bir endokrin ya da kadin dogumda hormon testi yaptirin. 3 ayda bir olmasi yeterli. Eger bir yukseklik varsa hemen birakin.

hadi ya bnde horm dengemzi bozarz flan diye korkydum en kısa sürede test yaptrmya gidicektm zatn bunu duynca dahda acele etmyi düşünyrum :26:

Ben dakika tutmuyirum. 3 kalip buzu aliyom birini birine birini digerine eriyene kadar tutuyom
Sonra el kremuyle sikilana kadar masaj yapiyom. Sonra siliyom
Kremi bi daha kalan tek buzu 2 gogsumde de gezdirip kuruluyom serbetcikrwmimi suruyorum

Ben de youtube dan birkac video izledim masaj yapma teknikleriyle ilgili tavsiye ederim size de =)

Dun gece ilk defa kremle masaj yaptim birkac ot parcasi topak seklinde kurudu dustu, bazilari kaldi, gece yatarken de sutyeni cikardim sabahina baya hic bisey kalmamis siz sutyenle mi yatiyorsunuz kizlar?

Gunaydin kizlar, herkese kocaman ama saglikli gogusler dilerim :D
Ben 4-5 gundur yapmiyordum dun gece yaptim sabah baya dolgunluk gelmis valla:))
Tam gaz devam o yuzdn programima.kizlar lutfen reglin 3. Gune test yaptirmayi unitmayin lutfen. Allah korusun saglik daha onemli onlemimizi almamiz lazim. Ben ins birdaha ki ay yaptiricam.

Ben de youtube dan birkac video izledim masaj yapma teknikleriyle ilgili tavsiye ederim size de =)

Dun gece ilk defa kremle masaj yaptim birkac ot parcasi topak seklinde kurudu dustu, bazilari kaldi, gece yatarken de sutyeni cikardim sabahina baya hic bisey kalmamis siz sutyenle mi yatiyorsunuz kizlar?

Ben buzdan sonra masaji keten tohumu yagi cilek yagi ve dermokil kremle yapiyorum sonra bi daha buz surup serbetcikremini surup buyuk bos cup sutyen takip yatiyom. Eski bi sutyen kullanin surf bunun icin bence. Hem dokulecekler sutyende kaliyo hem gece boyunca gogsume temas ediyo iyi oluyo yani

Bende en kısa sürede başlıcam uygulamaları yapmaya bizim burda bitkisel ürün satan yerler var ama aktar değil böyle ot mot bulunmuyor küçük bir aktar var onda da yok şerbetçi otu almam için çarşıya çıkmam gerekcek haftaiçi alıcam adımı yazabilirsiniz :23:
ölçülerim 84e 71 çok küçük göğüslerim, hedefim 90 :52:

Hayirli olsun programin :) harika olmus sakin vazgecme. 2 hafta olcme bende oyle yapmistim sonra soka girceksin :)))
Bu program %100 buyutuyor. 86 dan 91 e geldim hic kuxulme
Yok dolgunluk gitti suan sadece. Ben 1 agustosta baslamistim en az 6 ay devam.zaten uzmanlar bile 6-9 ay icinde gogsun 2 bedene kadar buyuyebildini soyluyolar. Yavas ve kalici bir sekilde :)

senin sonuç süper zaten canım ya darısı başıma inşallah.. Bu arada herkese destek olman çok hoş insanı harekete geçiriyor yorumların :)

kızlar benim adetim bitene kadar ağrı sızı dolgunluk olmuyo adetim bitince tekrar ağrılar başlıyo dolgunluk oluyo. bunu tecrübe ettim sakın adetliykenki haline aldanıp ümitsizliğe düşmeyin ve sakın bi ay iki ayla kıstlamayın. en az 6 ay zaman verin kendinize

kızlar benim adetim bitene kadar ağrı sızı dolgunluk olmuyo adetim bitince tekrar ağrılar başlıyo dolgunluk oluyo. bunu tecrübe ettim sakın adetliykenki haline aldanıp ümitsizliğe düşmeyin ve sakın bi ay iki ayla kıstlamayın. en az 6 ay zaman verin kendinize
Aynen canim. Kesinlikle 2. Adetim gecti adetten sonra baya dolgunlasiyorlar :))) ben asla birakmiyc hatta masaji buyuselerde birakmiycam

Merhaba kizlar, en son dolgunlugu yitirdigimi soylemistim ama programima 3 gundur tekrar duzenli sekilde devam ediyorum ve kaybettigim dolgunluk yerine geldi. Hatta cm olarak artis var mi cok merak ediyorum aksam olcup yazarim :) cok mutluyum bu program gercekten ise yariyor :)

Gayet dolgunlar tatlim. Cm olarak 91 de kaldim gerci bu bile cok guzel ama hedef 100 yani :))
Resmen avucumdan tasiyorlar ya :)) yavas yavas buyusun artik acele etmiyorum. Merak etme regl oldugun icin degildir. Programi aksama goruceksin daha da buyucekler:)

kızlar nasıl yapıyorsunuz ayrıntılı bilgi verebilir msnz bnde 73üm ve minnacık gögslerm şöyle 80-85 olsun istiyorum pskolojm çok bozldu valla

biliyorum çok konuştum ama bunu söylemeden geçemeceğim. ''Themra Gögüs şekillendirici bakım yağı'' az önce okudum bunu kullanan bir arkadaş resmen dümdüz erkek gibiyken 75bedene ulaşmış ve şiddetle kullanmamızı tavsiye ediyor üstelik yağı 1 hafta kullandıktan snra bırakmş ve eskiye dönmemiş şok oldum ve inanın çok ümitlendim. bu serbetcı otu kremı programım işe yaramazsa kullanmayı düşünüyorum.

canım o yağı bir ay kullandım ben de inanıp almıştım ama bi gelişme görmedim hele ki 1 haftada bir bedene ulaşması imkansız yani reklam amaçlıdır o..

Back