Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

elmasekeri3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
706
13
48
İzmir
Merhaba kizlar :)
1 aydir yapmis oldugum uygulamalari ve sonuclari sizinle paylasmistim.

Bkn: 20 gunde 86 cm' den 90 cm' e konusuna

Burada bir cok kisi bir uygulamaya basliyor ama ne sonucunu soyleyen var ne de istikrarla devam eden. Buyuten yazmadan gidiyor (cok
Az kisi haric) kimi artik bikmis ( hakli olarak) gidiyor.
Yasim 23 ve gelisim surecimi tamamlamis bulunmaktayim. Yaklasik 3 yildir bu forumda debelendim durdum. Sonuc aldiysam da heeep gecici oldu. Sunu anladim ki kalici tum sonuclar 6 ay 1 yil gibi uygulama sureci gectikten sonra olmus.
Yaptigim arastirmalar sonucunda gogus gelisiminin hormonal ve genetik olarak degistigini gordum. Ve tabiki kilo da etkili ancak nice sifir beden olup kafam kadar memesi olan arkadaslarim da oldu.
Benim uyguladigim program masaj, beslenme ve krem desteginden olusuyor. Kilom 54 boyum 166 alt gogus olcum 73 ust 86'ydi 91 oldu suanda. Benim dusunun artik hergun buyusunler diye dua etme noktasindaydim, Disi gibi hissetmiyo insan kendini. Bu program size agir gelmis olabilir ama baska turlu etki goremiyorsun dort bir taraftan destek gerekiyor malesef. Bir cok yabanci forumlarda da gezdim. Buyutenlerin programinda gunde neredeyse 10 a yakin bitkisel tabletler falan vardi ve evet 2 bedene yakin buyumeden bahsediyorlardi. Biz kullandigimiz bitkilerin ancak bir kismini sindirip fayda saglayabiliyoruz. Kalani vucuttan atiliyor.
Isteyen hormon tahlillerini yaptirsin derim, ben yaptiriyorum mesela.

Uzun lafin kisasi maratona katilmak isteyen bizimle birlikte baslasin. Gelismelerimizi takip edelim moral verelim ve birlikte sevinelim. Program belli kizlar bizler basladik :) hepiniz gun gun bizi buradan takip edebilirsiniz.

# elmasekeri3535 -23. Gun 5 cm
# helpmeee
# crpdm1234

Canim sende soyle kacinci gun ve buyume varsa cm farkini

benm bugün 10. gün reglden dolayı böyleler diyodum ama hiç bu kdr uzun 80 cm de kalmamstm hmn küçülydu 76 cm i ölçtğmü bilrm umarm işe yarıyodur ve tekrar 78 77 ye düşmezler ama masaj ve btki çaylrnı artrcm yarndan itibaren ada çaynda başlmyı düşünyrm :)

21 yasindayim canim bu zamana kadar bi suru sey dendim pek bisey olmadi cunku cabuk pes ettim en son hayiti deniyodum ona devam edicem

hm hayıtın çok faydası var ama çok acı diye bn onu içememştm dgrusu. ama bişeye başlyosak sonuç alana kdr brkmamalyz . bnde 20 yaşndaym

Evet tadi gercekten cok aci :26: yarin tekrar baslicam umarim yine pes etmem. Sen neler yapiyosun sonuc alabildin mi

10 gün oldu bnde başlylı belrn çok bsey yok tbi. banamı öyle gelyo blmyrm da yanlr birz doldu snki önmzdeki günlerde görcez. başkoydum bu yola büyüyene kadr ölçcem hergün

diğer konuya da yazdım ama burdan devam ediyorsunuz galiba 18 yaşıma henüz girdim bahsettiğiniz uygulamaları yapmam yaşım açısından sıkıntı olurmu acaba?

Öncelikle ismim Tuğçe 16 yaşındayım 1.60 boyundayım ve kilom 50.
Annemin teyzelerimin hatta daha detay verirsem anneannemin bile göğüsleri çok küçük ve ayrık.
Ben dün 2 gün önce IntromTrack adlı arkadaşımızın yaptığı şerbetçiotu kremini yaptım ve uyguluyorum. 1 ay kadar bakıcam eğer bir faydası olmazsa bu programımıza geçicem.
Günlük kreme ek olarak adaçayı içiyorum. Umarım faydasını görürüm.
Birbirimize destek olalım ben sonuna kadar varım sizinle:)

diğer konuya da yazdım ama burdan devam ediyorsunuz galiba 18 yaşıma henüz girdim bahsettiğiniz uygulamaları yapmam yaşım açısından sıkıntı olurmu acaba?

Canım ben daha 18 olmadım bile. Yeme içme işine pek girmiyorum hormonlarım açısından zararlı olabilir diye ama krem masaj uygulamalarını aksatmıyorum.:))Hem ben yorumları okudum hep genelde büyütmek isteyenler küçük yaşta başlamadığına pişman oluyorlar ben endişelenme devam et derim

biliyorum çok konuştum ama bunu söylemeden geçemeceğim. ''Themra Gögüs şekillendirici bakım yağı'' az önce okudum bunu kullanan bir arkadaş resmen dümdüz erkek gibiyken 75bedene ulaşmış ve şiddetle kullanmamızı tavsiye ediyor üstelik yağı 1 hafta kullandıktan snra bırakmş ve eskiye dönmemiş şok oldum ve inanın çok ümitlendim. bu serbetcı otu kremı programım işe yaramazsa kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…