Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

bende baslamak ıstıyorummmmmmmmmm nereden nasıl baslıcam bılmıyorum amaaaa
Merhaba canim msjini gormemisim simdi farkettim kusura bakma.
Ilk once bu konularda baya fikir edinmek icin buradaki topiklerin bi cogunu bastan sonna goz gezdirmen lazim. Sadece bu konu yok. Bi coguna goz at istersen. Tum programlar mevcut. Ben tam 1 ay 20 gundur uyguluyorum 7 cm buyume elde ettim. 10 gun sonra hormon tahlili yaptircam. Herseyden onemlisi doktor kontrolu. Ilk once
Fsh
Prolaktin
Progesteron
Ostrojen
Total testosteron
Free testosteron tahlillerini yaptir. Degerlerine bakalim. Eger bu degerler yuksekl yada ust sinirlara yakinsa uzgunum ama sadece masaj yapabilirsin. Ama degilse bitkilerle biraz yukselterek buyume elde edebiliyiruz. 3 ayda 1 bu surecte kontrol sart bence. Zaten en az 6 ay uyguluyoruz sonra korumaya aliriz. Olmayacak sey degil ama saglik kontrolu yaparak uygulamaliyiz

ya bu denenmıs bıseyse baslıcam :26:

ben şerbetçi kremine devam ediyorum 1 hafta falan oluyor.Elmasekeri maşallah hemen hemen 2 ayda 7cm büyüme elde etmişsin tebrik ederim. Ama sen baya birşyler yiyordun hatırladığım kadarıyla keten tohumu falan.
Ben sadece şerbetçi kremini uyguluyorum adaçayı bile içemez oldum çok dolu geçiyor günlerim malum okullar açıldı dershane özel ders derken vakit kalmıyor hiç ama gece yatmadan önce hiç aksatmadan sürüyorum kremimi:)
ve bende 6 ay devam etmeyi düşünüyorum hepinizi çok öpüyorum

kzlar aile hekimmlede görştm bgn sonçlarmı oda bu süt hormnma dkkat çekti. aynı şklde adaçay mı içiyosn dye sordu bana. illa iççm diysan 2 3 gnde iç dedi bnde mecbren programımı yavsltmk zornda kldm ... ama cnmlerm hala aynı hiç bi değişklik yok çok mtlyum

Son düzenleme:

ya bilemyrum cnm bnm büyümesnn nedeni süt bezlernden dolyı oldgu kesn olrk kantkndı ztn umarm dedgn gibi küçlmez :)

kızlar maşallah bugün göğüslerim daha bi güzell ve daha bi dolgun, böyle devam ederse inşallah istediğim boyuta gelecekler galiba. zaten sütyenliyken gayet iri görünüyolar çıkarınca da eski hallerinden çoook daha güzel. inşallah herkes emeğinin karşılığını alır. ben başlayalı 2 ay bi hafta oldu, buz masajını bırakmayı düşünüyorum çünkü artık üşütmeye başladım. normal masaja tam hız devam, demekki sonuç almak için biraz sabır, gayret gerek, sakın bırakmayın kızlar. hadi güzel haberlerle...

Son düzenleme:

Ayyy aynen canim ya bende bu sabah baktim o kadar guzel olmus ki sekilleri. Bildigin artik goguslerim var ya :) bakalim 6. Ayin sonunda nasil olcaklar. Biz seninle ayni gidiyoz hemen hemen. Benimde tam 1 ay 23 gun oldu. Ayin 1 inde nara gecicem. Sen hazir mi aliyosun nar suyu? Hangi marka?

o kadının göğüsleri yapma bilmiyonuzmu kızlar yapmayın :) öyle göğüs yok yapma o beren satinkide şişirtme hep yazıo habrelde aa bu arada kızlar bende denicem ben bir ay boyunca hiç aksatmaksızın şerbetçi otu kremi günde ada çayı rezene çayı içtim ama banamısın demedi yani bu birleşim yaramadı ama şu formülleri denicem. kızlar size bişi solimmi kadının biripsikolojik hamile kalmış aynı hamilelik belirtilerikarnı falan şişmiş bende psikolojime olucak olucak diyorum aslında beyninize kanıt verirseniz bu formül en iyi kanıt büyütebiliriz hadi KOLAY GELSİN KIZLARR NE OLURSA OLSUN 1 HAFTADA OLMUYO DİYE PES ETMEYİNNNN OLACAAAK OLANA KADAR GÖĞÜSLERİMİZİ BÜYÜYECEK İNŞALLLAAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…