- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
yaa elmaşekeri denycez tabiki denyruz ama çok ta zorlymyz yani yapı vüct meselesi arkdsn dediği gibi Allah baska dert vermesn ya. tmm burda çabalyrz hepmz olsn istyruz yılmycazda en azndan 6 ay devam edelm ama olmyncada olmydr bn amelyt gbi şeylere grmyi düşnmem zatn erkk arkdşmda byle şeylre asla olmlu bkmz naslsan öyle sevyrm seni dyo. gerçi önce kndm içn yapyrm ama ynde kndmzi çok üzp hırpalmya deymz bebişi olup emzrdkten snra 2 beden büyüyen çook arkdsm oldu son umudm o
Haklisin tatlim denemeye devam :)
Selam kizlar nasil gidiyor? Ya biktim artik ya biktim(( yeter artik ya neden bu kadar kucuklerki normal olsalar olmuyo muyduu
Ben 3 gundur falan gene yapamadim bisi ama bugun kaldigim yerden devam ediyorum.
Kizlar ya valla hic tatmin edici boyutta degilleryoruldum artik
hani bizi sen ilhamlandirdin ben bu gun cay ictim yarinda kreme baslamak istiyorum .hic olmassa bir az buyusun 5-6cm falan.amma sen boyle soyleyince.amma olsun yinede denemis olduk.canim uzulme olmazsa olmaz allah bizi boyle yaratmis saglikli olmamiza sukur edelim.bide ben 1ay sonra evleniyorum napicam bimiyorum:26: .hep silikonlu sutyen takdim amma nisannim kucuk oldunu biliyor amma bu kadar oldunu soyleyemedim.bir az boyle idare edcam sonra gunah diyorlar amma tanri affet etsin ben cocum olduktan sonra silikon dusunuyorum.simdi istedim annemler izin vermedi hastalik yapar felan.bende allah korusun cocuk olmaz yada hamilelikde kotu etkiler diye erteledim.amma karaliyim cocukdan sonra yaptiricam nolursa olsun oldurse bile 3gun kadin gibi yasarim .bide bir sey sorucam sen 5cm buyutmusun o olculer hala kaliyormu bide nasil olur 5buyusun amma hic deyisiklik olmasin
Aynen oyle cocuk olunca buyurmus diyolarda daha cok soncek sarkcak bence. Bende ins cocuktan sonra
Kesin dusunuyorum. Erkek arkadasim kesinlikle istemiyo ama bilmiyorum ya ben ugrasmaktan biktim. Ama tabi bu yaptiklarimiz baya guzel
Sonuclar verirse yaptirmam.
Olculerim kalici hala kuculme olmadi. Tabiki eskiye gore buyuduler. Ama hala istedigim boyutlara ulasmadi icin cok var. bir de 93 cm diyince ooo kocaman diye dusunuluyor ya hic de
Oyle degiller neden bilmiyorum. Tabi ki eskiye gore cok iyiler
Yok canim ya ne kullanan var ne bisi. Boza uygulamam ben. Bir de nari arastirayim bakayim
canım bak ben şunu okudum bayağı ümitlendim biiki ay suna dumankayanın çayının yanında bunu da yapmak istiorum. 6 cm şuanki yöntemden kazandım, 5 cm de bundan kazansam çok güzel olur
%100 etkili meme büyütme
eyer küçük memelere sahipseniz, memelerinizin bedeninden memnun değilseniz, memelerinizin bir beden daha büyük olmasını istiyorsanız elimde çok süper ve doğal bir formül var
bana sorarsanız meme kadınlar için ileride sıkıntı yaratabilecek bir bölge (kanser gibi)(allah kimsenin başına wermesin) bu yüzden kimyasallardan uzak durun kızlar.bu yeni çıkan haplar veya kremlerin 5 ya da 10 sene sonra nasıl bir geri dönüşü olur bilinmiyor, bu ürünleri kullananlar şu an bildiğimiz denek...
her neyse yazacağım formül doğal olduğu için hiç bir risk taşımıyor, üstelik de oldukça lezzetli bir yöntem.
bildiğimiz bozayı, evet evet yanlış duymadınız bozayı tarçınla karıştırıp memelerinize sürün
bu formülü her gün 1 seans uygulayın ama her gün aynı saate denk getirmeye çalışın
komple memeye sürebileceğiniz gibi arzu ederseniz sadece dekolte bölgesine sürerek de uygulayabilirsiniz
komple tüm memeye sürdüğünüz takdirde sadece bbüyük değil aynı zaman da dik memelere de sahip olabileceksiniz
tabi memenin tümüne sürmek biraz sıkıntılı olduğundan genelde dekolte bölgesi tercih ediliyor çünkü sürdüğünüz takdirde 30 dk 45 dk arası durması gerekiyor bunun için evin müsait olması gerekiyorD
benim memelerimde bir sıkıntı olmadığından ben bu yönteme hiç girişme girişiminde bulunmadım ama 19 yaşındaki yiğenim uygulamıştı
kendisini 2.5 ay sonra gördüğümde inanılmaz derecede değişiklik vardı
sorduğumda bu yöntemle büyüttüğünü anlattı.yaklaşık olarak 1-1.5 ay denemiş
haydi kızlar darısı başınıza
Okudum canim bunu da sadece yegeni kullanmis yani cok guvenemedim. Elimdeki serbetcikremi bitince birakicam bi sure onun yerine bunu deneyebilirim. Hadi o zaman sen onden basla ben arkandan geleyim :) 7 cm buyuttum en az 7 cm daha istiyorum
Kızlar dün hormn tahlilimi yaptrmştm bgn sonucumu almya gittim. ben doktrma olayı anltmamstım yani norml kontrol dedm dün. bugün bana her şey nrml bi hormonun braz yüksek dedi. hangsi oldgnu sordum süt hormonun dedi.
29 olması gereken sınır 31.5 miş !
Tabi bnde anlattım durumu böyle böyle bitki çayı içiyrum ondn olblrmi dedm. böyle bi etksi oldgnu blmydum ama sık içme her gün yerine 2 -3 gnde iç dedi. yani artk şerbetçi otunu sürekli içemiycem. ama kontrol ettğim iyi oldu Allah korusn ya çok geç fark etseydim. bnce szde bir an önce testnzi yaptrın.
Bu arada sanrm benm göğslerin sonucnn iyi olmsı süt hormonmun tetiklemş olmsı süt bezleri şişnce göğsde büyüdü haliyleama genede hormon bu şakaya gelmz. yavş yavş olsn sonuç iyi olsn inşallah ..
Merhaba canim, iyi cok ciddi bisi olmadigina sevindim. Benimde kasiklarim agriyo ve koyu renk akintim
Var. en son kistim varken boyle olmustubi hafta sonra gitcem bende doktora.
Ya bak kafama takilan su, sut hormonu yukseliyo yani sut bezleri genisliyo. Bu kalici olmaz kizlar ya. Birakinca ne yazikki eskiye donceklet. Sonuclarin sendeyse bi kac deger sormam lazim
Offf kizlar ya size ne soyluycem. Ben dun soyle bisi farkettim.
Ne zaman olcu almaya kalksam gogus kafesimi sisiriyormusum. Resmen bu bende tik olmus ve binunyaptigimin farkinda bile degilim. Dolayisiyla gogusler geriliyor ve daha buyuk bi olcu seklinde cikiyor. Hani 92 buyuk degil degil diyodum dedim bi yerde yanlis yapiyorum ben. Ve bunu yaptigimi farkettim. Hee buyutme konusuna gelince 7 cm buyudu bu bi gercek. Demekki benim ilk olculerim ilk alt 73 ust 81di.
Simdi alt 73 ust 88 cikiyo. Buyume konusunda bi sorun yok baslamadan oncede olculerimi oyle aliyordum. Ama simdi kimsenin kafasi karismasin ben tum olculeri sisirerek almaya devam edicem. :)
Gercektende bende neden yeterinkadar buyuk durmuyo diye yirtiniyordum. Bu yuzdenmis
aynn cnm bnde aynı düşüncedym süt bezlerni tetklemyi brktgmz zmn tekrar eskye dönş olcak.
sonuc bnde dgl ttlm. ama bn baska bi hormnma dha baktryrum onn içn de yarn gtcem isterm sonçlrı alablersem yarn akşm konsrz inşallh
Elmasekeri bence 7 cm lik fark da cok onemli bir fark. Hormonlari bozmuyorsak bence yola devam.
Ben gecen hafta tatildeydim ve hic bisey yapamadim ama dun aksam dondum ve kaldigim yerden devam ve kuculme olmamis bu 1 haftada!
Bu arada adacayi, polen falan bozulur mu ne kadar surede tuketmek lazim dun ictim 1 aylik adacayi aci geldi baya, kremim de dolapta olmasina ragmen icinde kahverengi sivi olusmus normal mi sizce??
canım süt bezlerinin küçülmesi bence kolay birşey değil orada doku oluştuysa nasıl küçülecekki, sadece ilerlemeye devam etmez o kadar. küçülenler göğüslerin de geçici şişlik etkisi yapan ürünlerdir. adetteki şişlikler gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?