Canim izliyorum seni, baktiktan sonra Haber verirmisin? Albümün yok Senin?
Canim izliyorum seni, baktiktan sonra Haber verirmisin? Albümün yok Senin?
İkinci ameliyat mı?? Resmin varsa görmek isterimTatlım bende 650 veya 700 takdirmak istiyorum kilom seninle aynı ondan sende bakmak istedim kararsızim -.-
Düz foto varmı ayakta önden nasıl duruyorlar?? 450 takdirdim inan pişman oldum lütfen koyabilirmisin bi bakım sonra istersen yine cikaririsin burda 650 çok görülmüyor hazır sende buldum bari canım
doktorunuz kim acaba ben çok kararsızım daAskkitabi Cok Sagol Canim Benim , sayende iyi bir Dr secimi yaptim
Hu hu kizlar yeni Foto ekledim, gelsin yorumlar
Albumum var ama izlemwdigin için göremedim sağlık olsun :)Hu hu kizlar yeni Foto ekledim, gelsin yorumlar
Tskederim gördüm cnm çok güzel olmuş maşallah zayıf olmana rağmen çok güzel durmuş darısı bizlere inşallahIzlemeye aldim Canim )
Hayirlisiyla istedigin sonuca ulasirsin Canim. Hic korkaCak bisey yok. Aml zor gecmesine ragmen, iyiki yaptirmisim diyorum. Allaha emanet ol iyi Haberlerini bekliyoruznewhope merhaba bende cuma günü ameliyat olcam ama senin kadar büyük değil :) Sürecini çok güzel anlatmışsın ama 10 günü bulmuş düzelmen benim doktorum 1 hafta sonra normal hayatına dönersin demişti, çok heyecanlıyım kızlar bana da dua edin, bende süreci sizlerle paylaşacağım
Tiramisu35 Sagol yavrum, iyiyim cicilerimde iyiler masallah , cok alistim onlara , sol gögüsümün alt tarafi hala uyusuk ve mor. Sütyenimi cikardim yikadim oh cok rahat oluyo onsuz. Ama kuruyunca tabi yine takicam devam. SEn nasilsin ? iyilestinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?