- 27 Haziran 2016
- 44
- 27
- 38
- 32
kızlar bende resim yükledikten sonra albümü olanlar izlemeye alabilir mi istediğim boyut olmayacak diye çok korkuyorum, bi de iki gögüs arasındaki boşluğu memenin başladığı yeri falan doktor kendi mi karar verip çiziyor yoksa biz mi karar veriyoruz. Offf çok heyecanlıyım çok korkuyorum
Burdan bakabilirsin Canim
@busekader Senin gögüs dokun var mıydı ameliyat öncesi nasıldı bende cuma günü olcam 350 çok büyük geliyor
Buse Kader fotoğraf yükledin mi izleyelim birbirimizi çok merak ediyorum 350 nasıl duruyor, benimde hiç gögüsüm yok çünkü
@Tiramusu35 Çok doğru söylüyorsunuz bende bilincindeyim herkeste farklı duruyor en azından benim gibi gögüs dokusu az olup neredeyse dümdüz olanlarda nasıl durduğunu görmek istiyorum az çok fikir olur :) googldan arattım şayet çok görsel bulamadım o yabancı sitelerin linkini yazabilir misiniz? boyum 170 kilom 51-52 omuzlarım geniş doktorum gögüs altımı ölçtü 80 cm fakat içi boş düz gögüslerim.
Tiramisu35 beni izler misin fotoğraf yükledim
Göğüslerinde bir sıkıntı,kızarıklık şişme v.s varmı?arzum77 askkitabi Tiramisu35 mutluluk2015 kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi
Belkide grip olacaksındır.arzum77 cok Sagol Canim Benim , simdilik yok bisey. Yani bi gögüsüm bastan beri Daha sisti ve morluklar vardi, Dr dedi sol taraftaki doku Daha cok zorlamis aml da. Bugün Sabah muayenne ye gittim , hersey Iyi dedi Dr.Sol gögüsümün Daha sicak oldugunu Söyledi sag tarafa bakarak. Morluk olan yerde Daha kizariklik var. Cocuklarda sirayla nezle oldular. Acaba onlardan gripmi gecti banada?sanki kulagim agriyo Gibi. Acil durumlar icin Cep nr vermislerdi, su an iyiyim ilac Iyi geldi. O Acil nr dan arasam mi sabah arasam yeterli mi? Cok Sagol arzum Allah senden razi olsun ne yapcagimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?