• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün geldi

Sagol Canim Benim , bugün aynisiyim. Baya is yaptim arada yatip dinlendim , gerginlik bide baski hissi vardi yine gögüsümün üst Kisminda, buz koydum biraz rahtladim. Ama hala günlük islerimde yardima ve arada yatip dinlenme ihtiyacim devam ediyo.

Tikkabilla Tikkabilla nın göğüsleri harika sanırım o da Hasan beye yaptırmıştı. Ondan ve okuduğum yorumlardan dolayı sempatim var ama şehir dışına çıkamam çocuklar iş vs derken o yüzden Fatih beyden aldım randevumu yarın gidiyorum inşallah dediğiniz gibi olabilecek en büyüğünü istemeyi düşünüyorum zaten gezdim yıllarca memesiz...

1 hafta ne çabuk geçti maaşallah size, yine de fazla yormayın kendinizi önemli olan iyi olmanız herşey Bi şekilde hallolur. Ben de Bayram'a kadar ameliyat olsaydım bayramda dinlenirdim ne güzel , kendime gelirdim .. Aynı kıyafetleri giyebiliyor musunuz merak ettim :))
Canım Tikkabilla Tikkabilla nınkileri ilsun hanım diye Bi Dr yapmıştı. arzum77 arzum77 nin Dr U Hasan beydi.

Yahu bişey dicem, paylaştığın o link e baktım. Onlar ne yahu ;) onlar memeyse benimki ne :KK70: ama 800 den sonrası beni rahatsız etti. Bunu yaptıran hatunlar sen ben gibi sıradan kadınlar değil sanırım. Bi de bu memeleri o deri Nasıl taşıyor?!? Yerçekimi denen bişey yok mu orada?!? Kesin 2 yıla sarkar o memeler, offf ... Deride yırtlma, sırt ağrısı , kalbe baskı .... Yok mu bunlar Amerika'da?? Gerçi Amerika herşeyin büyüğünü sever: büyük arabalar, büyük evler, büyük porsiyonlar ve büyük memeler ;)

Ben biliyorum canım
Onun sevdiği bir kurabiye türü birşey var ordaki Assistanına sor söyler newhope newhope
Sagol Canim, tamam yarin Sabah aramam lazim zaten . Bu tapelerle dus alabilirmiyim ki askkitabi, sende nasildi Canim? Gögüslerim komple tape le sargili, hatta kenarlari acildi ortadakilerin. Seninde mi öyleydi? Ve ilk dusunu ne zaman almistin hatirliyomusun? Bu arada Iyilesince spor salonuna gitmeyi düsünüyorum düzenli, Eger karnim düzlesmezse karnimida yaptirmayi düsünüyorum. Karin germe aml dan sonra ne kadar dinlenmek gerekiyo?

Sagol Canim, tamam yarin Sabah aramam lazim zaten . Bu tapelerle dus alabilirmiyim ki askkitabi, sende nasildi Canim? Gögüslerim komple tape le sargili, hatta kenarlari acildi ortadakilerin. Seninde mi öyleydi? Ve ilk dusunu ne zaman almistin hatirliyomusun? Bu arada Iyilesince spor salonuna gitmeyi düsünüyorum düzenli, Eger karnim düzlesmezse karnimida yaptirmayi düsünüyorum. Karin germe aml dan sonra ne kadar dinlenmek gerekiyo?

Tapeler Üç aya kadar sürecek. Onlarlan duş yapıyorsun, duştan sonrada kurutma makinasıyla kurutuyorsun, zaten çabuk kuruyolar. Benim tape bandım sadece göğüslerinin uçlarınıdaydı kesinin olduğu yer yani. Ben de 2,5 ay tape bandı kullanabildik , çünkü alerji olmaya başlamıştı.Spora üçüncü ayımı doldurduktan sonra aşağı yukarı başlamıştım. Ama çok yavaş başladım.

Karın germe ameliyatı yine bir en azında bir hafta sıkıntılı, sonrası çabuk toparlanıyorsun . Karın germe ameliyatı nda da hiç ağrım olmadı.Ben de öyleydi. Tabii kalkarken Öksürürken gülerken oraya bağlı olduğu için dikkatli olman lazım. Ama dinlenme Faslı iki hafta. newhope newhope

Bugün 8. günüm , cok dikkatliyim Ama mecburum cocuklarla ilgilenirken hareket etmeye. Ara da yatip dinleniyorum. Artik yattigim yerden genelde kendim kalkabiliyorum, saclarimi tarayip baglayabiliyorum, siseleri kendim acabiliyorum.... Bir an önce iyileseyim yaaa Kontrol icin randevum tam 1 hafta sonra

Benide izlermisin 4 gun kaldi ameliyata :) albumumde var

Bayraminiz Kutlu olsun arkadaslar, Ben dayanmadim acip baktim, Foto ekledim, sol taraf hala sis , yorumlarinizi bekliyorum .
Canım senin bayağı dokun varmış, memesiymişsin zaten ;) büyük cc çok güzel doldurmuş var olan dokuyu ;) sağlıkla atlatalım inş ❤️

Canim izliyorum seni, baktiktan sonra Haber verirmisin? Albümün yok Senin?

Back
X