- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Buralarda hava iyi Ama bunaltici sicak yok Allahtan. Evet Senin tam iyi döneme denk geliyo.
Bugün nasılsın ağrın var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralarda hava iyi Ama bunaltici sicak yok Allahtan. Evet Senin tam iyi döneme denk geliyo.
Canım Tikkabilla nınkileri ilsun hanım diye Bi Dr yapmıştı. arzum77 nin Dr U Hasan beydi.Tikkabilla nın göğüsleri harika sanırım o da Hasan beye yaptırmıştı. Ondan ve okuduğum yorumlardan dolayı sempatim var ama şehir dışına çıkamam çocuklar iş vs derken o yüzden Fatih beyden aldım randevumu yarın gidiyorum inşallah dediğiniz gibi olabilecek en büyüğünü istemeyi düşünüyorum zaten gezdim yıllarca memesiz...
1 hafta ne çabuk geçti maaşallah size, yine de fazla yormayın kendinizi önemli olan iyi olmanız herşey Bi şekilde hallolur. Ben de Bayram'a kadar ameliyat olsaydım bayramda dinlenirdim ne güzel , kendime gelirdim .. Aynı kıyafetleri giyebiliyor musunuz merak ettim :))
Siz de öyle mi bilmiyorum Ama Dr uma cok minnettarim bi Daha gittigimde onu kucaklicam . Bide kücük bir hediye düsünüyorum aslinda sizce ne olabilir ?
Sagol Canim, tamam yarin Sabah aramam lazim zaten . Bu tapelerle dus alabilirmiyim ki askkitabi, sende nasildi Canim? Gögüslerim komple tape le sargili, hatta kenarlari acildi ortadakilerin. Seninde mi öyleydi? Ve ilk dusunu ne zaman almistin hatirliyomusun? Bu arada Iyilesince spor salonuna gitmeyi düsünüyorum düzenli, Eger karnim düzlesmezse karnimida yaptirmayi düsünüyorum. Karin germe aml dan sonra ne kadar dinlenmek gerekiyo?
Yok kız İlsun Aka benim doktorum :)
Cnm ne zaman olmustun ilsun akaya ameliyat memnun kalmismiydin kaca malolmustu bir de son olarak yeri nerde :)Yok kız İlsun Aka benim doktorum :)
Cnm ne zaman olmustun ilsun akaya ameliyat memnun kalmismiydin kaca malolmustu bir de son olarak yeri nerde :)Yok kız İlsun Aka benim doktorum :)
Sagol Canim, tamam yarin Sabah aramam lazim zaten . Bu tapelerle dus alabilirmiyim ki askkitabi, sende nasildi Canim? Gögüslerim komple tape le sargili, hatta kenarlari acildi ortadakilerin. Seninde mi öyleydi? Ve ilk dusunu ne zaman almistin hatirliyomusun? Bu arada Iyilesince spor salonuna gitmeyi düsünüyorum düzenli, Eger karnim düzlesmezse karnimida yaptirmayi düsünüyorum. Karin germe aml dan sonra ne kadar dinlenmek gerekiyo?
2 yılı geçti canım, sakarya 5200e oldum.Cnm ne zaman olmustun ilsun akaya ameliyat memnun kalmismiydin kaca malolmustu bir de son olarak yeri nerde :)
Him ist olsaydi cok isime yarardi.bir de bisrsey sorucam artik senin iice oturmustur.hissediyormusun yabanci bisey oldugunu vucudunda bi rahatsizlik yaratio mu2 yılı geçti canım, sakarya 5200e oldum.
Bugün 8. günüm , cok dikkatliyim Ama mecburum cocuklarla ilgilenirken hareket etmeye. Ara da yatip dinleniyorum. Artik yattigim yerden genelde kendim kalkabiliyorum, saclarimi tarayip baglayabiliyorum, siseleri kendim acabiliyorum.... Bir an önce iyileseyim yaaa Kontrol icin randevum tam 1 hafta sonra
Tamam aldim Canim, Sen beni izlemiyosun Ama .Benide izlermisin 4 gun kaldi ameliyata :) albumumde var
Canım senin bayağı dokun varmış, memesiymişsin zaten büyük cc çok güzel doldurmuş var olan dokuyu sağlıkla atlatalım inşBayraminiz Kutlu olsun arkadaslar, Ben dayanmadim acip baktim, Foto ekledim, sol taraf hala sis , yorumlarinizi bekliyorum .
Yok hiç hissetmiyorum ya gayet rahatHim ist olsaydi cok isime yarardi.bir de bisrsey sorucam artik senin iice oturmustur.hissediyormusun yabanci bisey oldugunu vucudunda bi rahatsizlik yaratio mu
9Bayraminiz Kutlu olsun arkadaslar, Ben dayanmadim acip baktim, Foto ekledim, sol taraf hala sis , yorumlarinizi bekliyorum .