- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
arzum77 askkitabi Tiramisu35 mutluluk2015 kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi
Dua edin Benim icim, cok korkuyorum. Cocuklara bakacak Kimsede yok. Ay Allahim Insallah gögüslerimden sorun yasamam. Dualariniza ihtiyacim var.
Hayir aslinda cok nadir ateslenirim. En son 3,4 sene önce ateslenmistim . Of Insallah enf. Degildir )
o sıcaklık bende de oldu ateşim varmış gibi ama sadece gögüslerimde. 10 günden sonra olmadı bi dahaOy canım geçmiş olsun , benim de göğüslerim biraz sıcak ama, normaldir sanırım değil mi? Gerçi ameliyattan kaynaklanan Bi enfeksiyon olsaydı hemen olması gerekmez miydi? @OpDrAltughanCahitVural hocam siz yardımcı olur musunuz?
Çünkü sen ameliyat olalı 2 hafta mı oldu şimdi Zaman hatırlayamadım ama oldu sanki bayağı, grip Bu sene fena vuruyor , yine de herhangi. Birşey olursa doktorunu mutlaka bilgilendir , üzüldüm şimdi inşallah iyi olursun canım ya
Slm Canim Nasilsin ? Dündü radevum, Dr a gittim geldim, rahatsizlandim. Simdi iyiyim Ama , bi Daha da ilac almadim. Allaha sükür . Insallah saglikli bi sekilde atlatiriz hepimiz iyiliesme sürecini. Aml dan sonra 6 hafta Dikkat etmek gerekiyo diye biliyodum , dünde ögrendim ki ilk 1 sene Dikkatli olmak gerekiyomus. Onu bilmiyodum.Zaten yetişkinlerde nadir oluyor ateşlenme ama tam oluyorbademciklerin filan ağrıyor mu benim öyle olup ateşlenmelerim vardı çok şükür geçti doktor randevun ne Zaman ?
arzum77 askkitabi Tiramisu35 mutluluk2015 kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi
Slm Canim Nasilsin ? Dündü radevum, Dr a gittim geldim, rahatsizlandim. Simdi iyiyim Ama , bi Daha da ilac almadim. Allaha sükür . Insallah saglikli bi sekilde atlatiriz hepimiz iyiliesme sürecini. Aml dan sonra 6 hafta Dikkat etmek gerekiyo diye biliyodum , dünde ögrendim ki ilk 1 sene Dikkatli olmak gerekiyomus. Onu bilmiyodum.
Slm Canim Nasilsin ? Dündü radevum, Dr a gittim geldim, rahatsizlandim. Simdi iyiyim Ama , bi Daha da ilac almadim. Allaha sükür . Insallah saglikli bi sekilde atlatiriz hepimiz iyiliesme sürecini. Aml dan sonra 6 hafta Dikkat etmek gerekiyo diye biliyodum , dünde ögrendim ki ilk 1 sene Dikkatli olmak gerekiyomus. Onu bilmiyodum.
Ay sende olmussunnn:) hayirli ugurlu olsun hadi bakalim.İyiyim Can'ım çok sağol şu regl döneminde de olmasam harika olacaktı çok kan kaybettim direnlerden de hala kırmızı kırmızı geliyor yarın çıkarır şnşallah doktor Çünkü çok kaşınıyor alttaki bantlar , benim anlamadığım diren takılmayanlar Nasıl oluyor ameliyatta başla birşeyle alıyorlar mı acaba? Bugün daha rahat nefes alabiliyorum ama gerginlik hissediyorum Bi tık yumuşama var yani taş gibi değil de hafif bastırınca göçmeye başladı içe doğru.. Benden haberler bu kadar.
Peki sen nasılsın doktorun ne Dedi neyin varmış?
Iyi olduguna sevindim Canim, Dikkat et kendine. Benimkileri ertesi Gün cikarmislardi. Evet regl döneminde insan zaten bitkin oluyo. Bende bugün oldum yine ondan halsizim.İyiyim Can'ım çok sağol şu regl döneminde de olmasam harika olacaktı çok kan kaybettim direnlerden de hala kırmızı kırmızı geliyor yarın çıkarır şnşallah doktor Çünkü çok kaşınıyor alttaki bantlar , benim anlamadığım diren takılmayanlar Nasıl oluyor ameliyatta başla birşeyle alıyorlar mı acaba? Bugün daha rahat nefes alabiliyorum ama gerginlik hissediyorum Bi tık yumuşama var yani taş gibi değil de hafif bastırınca göçmeye başladı içe doğru.. Benden haberler bu kadar.
Peki sen nasılsın doktorun ne Dedi neyin varmış?
Ay sende olmussunnn:) hayirli ugurlu olsun hadi bakalim.
Cok sukurki koterle yakılarak oldum direne gerek kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?