Yok kız İlsun Aka benim doktorum :)Tikkabilla nın göğüsleri harika sanırım o da Hasan beye yaptırmıştı. Ondan ve okuduğum yorumlardan dolayı sempatim var ama şehir dışına çıkamam çocuklar iş vs derken o yüzden Fatih beyden aldım randevumu yarın gidiyorum inşallah dediğiniz gibi olabilecek en büyüğünü istemeyi düşünüyorum zaten gezdim yıllarca memesiz...
1 hafta ne çabuk geçti maaşallah size, yine de fazla yormayın kendinizi önemli olan iyi olmanız herşey Bi şekilde hallolur. Ben de Bayram'a kadar ameliyat olsaydım bayramda dinlenirdim ne güzel , kendime gelirdim .. Aynı kıyafetleri giyebiliyor musunuz merak ettim :))
Yok kız İlsun Aka benim doktorum :)
Ay çok teşekkür ederimBoşu boşuna Hasan fındıkta sempati beslettirdinyandı benim devreler
E kimdi Hasan fındığa ameliyat olan?? Neyse, demem istediğimTikkabilla harikadır
Arzum ona yaptirmis, acaba onu mu diyosun Canim
Hiçbirşey boşu boşuna degildir,muhakkak bir sebebi vardır. Belkide bu bir işaretBoşu boşuna Hasan fındıkta sempati beslettirdinyandı benim devreler
E kimdi Hasan fındığa ameliyat olan?? Neyse, demem istediğimTikkabilla harikadır
Bugün 8. günüm , cok dikkatliyim Ama mecburum cocuklarla ilgilenirken hareket etmeye. Ara da yatip dinleniyorum. Artik yattigim yerden genelde kendim kalkabiliyorum, saclarimi tarayip baglayabiliyorum, siseleri kendim acabiliyorum.... Bir an önce iyileseyim yaaa Kontrol icin randevum tam 1 hafta sonra
Hiçbirşey boşu boşuna degildir,muhakkak bir sebebi vardır. Belkide bu bir işaret
Ha bu arada dedim Bile Keske Daha büyük olsaydi diye
geldik 9. günümüzün sonuna, bugün baya iyi gecti arada aml oldugumu unuttugum anlar Bile oldu. Gögüsümdeki baski hissi baya azaldi. Allahima sükürler olsun. Hala dus alma yasagi var , tek sIKInTIm o. Sizler Nasilsiniz ? Simdilik böyle Foto , 1 hafta sonra sargilar cikinca Foto eklicem albüme, bi kere sütyenimi acip baktim hep sargilar var fazla bisey gözükmüyo . Dekoltem de ve karnim da morluklar var.
Evet dogru Canim haklisin hediYe icin. Dus konusunda her Doktor duruma göre farkli karar veriyo sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?